Taiteen ja muotoilun maisteri

Yleistä

30 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

STUDY ART JA SUUNNITTELU UK: ssa

Across the Pond kumppaneita joidenkin Britannian huippuyliopistojen kanssa taidetta ja muotoilua kohtaan. Opiskelijat näissä ohjelmissa kokevat maailmanluokan opetusta ja saavat käyttöönsä innovatiivisia tekniikoita, erinomaisia ​​tiloja ja henkilökuntaa, joka vallitsee kentällä. Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistot ottavat käsitteen "harjoittaja" sydän-opiskelijoille taidetta ja muotoilua varten Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat joutuneet haastamaan ja palkitsevat lukuisat luovat mahdollisuudet luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.

TUTKIMUSTA JA SUUNNITTELUA UK: ssa

  • Lyhyemmät kurssit: Useimmat maisteriohjelmat ovat vain yksi vuosi, ja useimmat perusopetuksen ohjelmat ovat vain kolme vuotta.
  • MFA on käytettävissä: Vaikka monet opiskelijat haluavat jatkaa yhden vuoden maisterin tutkintoa, yhä useammat UK-yliopistot tarjoavat maisterin taiteen maisteriksi.
  • Verkostoitumismahdollisuudet: Monissa yliopistoissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa keskitytään siihen, että niillä on henkilöstöä, joka on aktiivinen heidän aloillaan, mikä auttaa työllistymisnäkökulmasta ja luo oppimismahdollisuuksia luokkahuoneen ulkopuolella.
  • Yhdistynyt kuningaskunta luokkahuoneena: Yhdistynyt kuningaskunta itse on inspiroinut taiteilijoita ja suunnittelijoita sukupolville, ja sen yliopistot ovat tuottaneet useita onnistuneita alumneja. Ole yksi heistä!

MITEN PUOLELLA Across the Pond ?

Tarjoamme ilmaisia ​​neuvoja

Meidän avulla voimme:

  • Löydä johtava ohjelma, joka täyttää sekä akateemiset, luovat että urasi tarpeesi / tavoitteesi.
  • Tee hakemusprosessi yksinkertaiseksi: henkilökohtainen neuvojasi käsittelee paperityöt, joten sinun ei tarvitse.
  • Paranna mahdollisuuksiasi hyväksymällä hakemalla oikeita yliopistoja soveltamalla oikeita yliopistoja.

Rekisteröidy Across the Pond tänään saadaksesi apua Across the Pond neuvonantajalta. Me odotamme yhteydenottoasi!

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Lue lisää

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Näytä vähemmän
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Lontoo , Loughborough , Manchester , Newcastle upon Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , lukeminen , Rochester , Sheffield + 29 Lisää Vähemmän