Taiteiden maisteri tesolissa / kaksikielisessä opetuksessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master in TESOL / kaksikielinen koulutus


Findlay'n yliopiston taiteen maisterin tutkinto TESOL-ohjelmassa auttaa sinua tulemaan asiantuntijanopettajaksi ja harjoittelijaksi ja valmistautumaan opetusjohtajuuksiin toisen tai vieraan kielen ja kaksikielisten koulutusohjelmien puitteissa.


Findlay-yliopisto tarjoaa vahvan perustan:

  • Kielitiede
  • Toinen kielen hankinta
  • Pedagogiikka
  • Metodologia
  • Opetussuunnitelma
  • Arviointi
  • Monikielinen / monikulttuurinen koulutus

Valmistuneitamme ovat paitsi hyvin valmistautuneita nykypäivän työmarkkinoille ja / tai TESOL / kaksikielisen koulutuksen jatkokoulutukseen, mutta myös alueellisiin, kansallisiin tai kansainvälisiin TESOL-järjestöihin.

Olipa tavoitteena on työskennellä lasten tai aikuisten kanssa (kotimaassa tai ulkomailla) tai jos suunnitelma on korkeakoulututkinnon suorittanut, meillä on ohjelma, joka on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi.

Työ- ja harjoittelumahdollisuudet

Koulutuksen suorittamisessa on työ- ja harjoittelupaikkoja kampuksella.

On-Campus Employment : Yliopisto tarjoaa liittovaltion työssäoppimisohjelmia, jotka rahoitetaan IV osastolla sekä työelämän ulkopuolisia opintoja sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille. Osastomme työllistää myös lab assistentteja, opiskelijoiden avustajia ja professorien avustajia.

Graduate Teacher Assistance t : Korkeakoulututkinnon suorittaneiden opettajapalvelut ovat saatavissa master-opiskelijoille ja antavat lukukauden stipendin sekä lukukausimaksun (6-12 tuntia). Ohjelmassamme on myös rajallinen määrä opetushenkilöstöä. Ilmoitus avoimista tehtävistä ilmoitetaan joka kevät. Hakijoiden olisi täytynyt suorittaa yksi lukukausi ennen hakemusta.

Tutkintoavustaja : Korkeakoulututkinnon suorittaneita apurahoja on tarjolla master-opiskelijoille ja heille tarjotaan lukukauden palkkio sekä opetuksen peruuttaminen (enintään 12 luotto tuntia). Ohjelmassamme on myös rajallinen määrä opetushenkilöstöä. Ilmoitus avoimista tehtävistä ilmoitetaan joka kevät. Hakijoiden olisi täytynyt suorittaa yksi lukukausi ennen hakemusta.

Apurahat

Mary Lewisin apuraha:

Tämä apuraha myönnetään syyslukukaudella TESOL-maisteriohjelmaan ilmoittautuneille opiskelijoille. Tiedekunnalle ja henkilökunnalle valitaan hakijat, ja heidän on valittava kielten ja kulttuurin osastolla oleva puheenjohtaja rahoitustuen johtajan suostumuksella.


vaatimukset

  • Ilmoittautunut vähintään kuusi luotto tuntia / lukukausi.
  • Täytyy todistaa pätevyys vieraalla kielellä.
  • On oltava 3,0 GPA viimeisen 60 tunnin aikana tietenkin töiden (mestari ja perustutkinto).
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lue lisää

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Näytä vähemmän