Lue virallinen kuvaus

esittely

Koulutamme tietokoneammattilaisia ​​johtamaan teknologista kehitystä ja huomisen yhteiskuntaa.

40 vuoden kokemuksella tarjoamme sinulle:

 • Teknisen ja tieteellisen tietämyksen, jota työmarkkinat tarvitsevat tällä hetkellä, sekä yrityksistä eniten arvostetut yleiset taidot.
 • Suora yhteys liike-elämään viikoittaisten istuntojen kautta teknologia-alan yritysten ammattilaisten kanssa, jotka osallistuvat näkemyksiinsä keskustelun näkökulmista sekä käyntejä keskuksiin ja tiloihin.
 • Pääsy ensikertalaiseen työkokemukseen pysymällä yrityksessä.
 • Kansainvälinen kokemus kansainvälisen liikkuvuusohjelman kautta.
 • Erikoistuminen johonkin hetken tärkeimpiin alueisiin: Big Data ja Business Intelligence
 • Kaksinkertainen korkeakoulututkinto: Valmistelemalla lisälehteä tietotekniikan sovelluksessa teollisuudessa saat myös maisterintutkinnon Industrial Organisation Engineeringista.
 • Sinulla on suora yhteys tutkimukseen ja innovaatioon uusissa teknologioissa pysymällä teknologiakeskuksessa.

Osallistujan profiili

Tämä maisterin tutkinto edesauttaa ammatillista kehitystä:

 • Valmistuu tietokoneohjelmiin liittyvillä tutkinnoilla helpottaakseen siirtymistään työmarkkinoille korkeilla ammatillisen menestyksen takauksilla.
 • Tietotekniikan tai muiden tieto- ja viestintätekniikan alalla toimivien teknisten insinöörien, jotka haluavat edetä ja elvyttää ammattiuransa
 • Valmistuneet ja atk-insinöörit, jotka ammattikokemuksensa jälkeen haluavat kierrättää ja olla ajan tasalla.
 • Yliopistotutkinnon suorittaneet millä tahansa tekniikan alueella, joka haluaa harjoittaa tohtorintutkintoa ja sitoutua tutkimukseen ja innovointiin uusissa teknologioissa (tarvittavien lisäkoulutusten tekeminen).

Tutkinnon profiili

Hän on henkilö, jolla on vahva osaaminen korkeakoulututkinnon osaamisalueilla ja vastuualueilla tietotekniikan keskeisillä teknologian aloilla sekä vankka osaaminen ja kyvyt, monipuolisuus ja sopeutumiskyky jatkuvien teknologisten muutosten takia. Lisäksi sillä on useita monialaisia ​​taitoja, jotka ovat teknologian lisäksi muun muassa pystyvät hallitsemaan työryhmiä, johtavat kehityshankkeita ja toteuttamaan erilaisia ​​teknisiä ratkaisuja, toimimaan muun muassa itsenäisesti tai tehokkaasti kommunikoimaan. Insinööri kiinteästi tietojenkäsittelytieteessä, erittäin monipuolinen ja jolla on suuri kapasiteetti mukautumaan ongelmallisiin ja monipuolisiin ympäristöihin.

Tietojenkäsittelytieteen maisteri profiloi tietotekniikan ammattiuran suorituskykyä ja kehittämistä viidessä eri skenaariossa ja täydentää samanaikaisesti:

 • Tietojärjestelmien hallinta
 • Projektinhallintaohjelmisto
 • Ohjelmistoarkkitehtuuri
 • Tutkimus ja innovointi
 • Data Science

uramahdollisuuksia

Tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto kertoo tietotekniikan ammattiuran suorituskyvyn ja kehityksen viidestä erilaisesta skenaariosta ja täydentää samanaikaisesti.

Mestari tarjoaa tietotekniikan insinööreille oikeat puitteet, jotta he voivat kehittää ammattimaisen elämän täynnä mahdollisuuksia. Harva omaisuus ihmiskunnan historiassa on muuttanut yhteiskuntaa niin lyhyessä ajassa kuin uudet teknologiat ja Internet ovat tehneet viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Palkitsemme teknologisia kykyjä

Uuden Deusto Engineering Scholarship -ohjelman ansiosta meillä on 10 10 000 € apurahaa tietojenkäsittelytieteen maisterin opiskeluun yhteistyössä teknologiayrityksen kanssa.

DeloitteLanteknts

Stipendin lisäksi saat työstäsi korvauksen yrityksen harjoittelutilassa.

Stipendin ja harjoittelun ansiosta pystyt rahoittamaan lähes kaikki maisterin tutkinnot.

Miten hakea apurahaa?

 • Kopio korkeakoulututkinnon akateemisesta tiedostosta, joka antaa sinulle pääsyn jatko-opintoihin ja johon sisältyy asteikolla 1-10 asteikolla saatu keskiarvo (UD-tutkinnon suorittaneiden ei tarvitse esittää akateemista kirjaa).
 • Curriculum Vitae (Europass-muoto).
 • Esitystapa ja motivaatiot osoitettu Scholarship Commissionille (enintään 1000 sanaa).

Hakemus on käsiteltävä Deusto-yliopiston Scholarship Service -palvelun kautta. Palvelu pidättää itsellään oikeuden pyytää kaikkia tarvittavia asiakirjoja.

Milloin voin hakea apurahaa?

1. helmikuuta - 28. maaliskuuta 2018.

Miten ehdokkaita arvioidaan?

Se arvostetaan:

 • akateeminen ennätys
 • Curriculum Vitae: ammatillinen kokemus, kielet, henkilökohtaiset ansioita, koulutusta ...
 • Esitystapa ja motivaatio

Apurahan vaatimukset täyttävät hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun.

Ehdokkaiden valintamenettely toteutetaan yhdessä yritysten kanssa huhtikuun 1 päivästä huhtikuuta 30 päivään 2018.

Milloin tiedän tuloksen?

15. toukokuuta 2018 ilmoitamme apurahojen myöntämisestä; Voit ilmoittautua sen jälkeen.

Haluatko tietää enemmän?

Jos haluat lisätietoja tästä apurahasta, täytä seuraava lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Aiheet

Yliopistokoulutuksen uudistamisen motiivina ja syvällisen reflektoinnin jälkeen Deuston yliopistossa, jolla on 30 vuoden kokemus tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittaneista, on suunnitellut kunnianhimoisen opinto-ohjelman tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkintoon. Mestarin ohjelma on jäsennetty kahdessa suuressa lohkossa:

 • Yleiskoulutus teknologiassa ja hallintatyökaluissa. Tämä lohko vastaa ensimmäistä vuotta ja koostuu aiheista, jotka työntyvät työmarkkinoiden vaatimaan teknologiaan ja jotka kaikkien atk-insinöörien on hallittava. Lisäksi tarjotaan joitakin alustoja projektien hallinnointiin ja tietojärjestelmien hallintaan, jotka ovat välttämättömiä yrityksen integraation ja etenemisen kannalta. Tämän lohkon tavoitteena on tarjota atk-insinööri monipuolisuudelle, joka on aina luonnehtinut tätä ammatillista profiilia.
 • Erikoistuminen ja ammatillinen opastus. Tämä lohko vastaa viimeistä lukukautta ja sillä on selkäranka Master's End Project. Mainittu projekti sisältää ammattimaisen tai tieteellisen tietotekniikan kokonaisvaltaisen projektin toteuttamisen, esittelyn ja puolustuksen, jossa master-masterin kautta hankitut kompetenssit syntetisoidaan.

toimivaltaa

Tästä syystä tämä päällikkö yhdistää tietotekniikan erityisosaamisen kehittämisen yhdessä toisen korkeakoulututkinnon edellyttämän yleisen osaamisen joukon kanssa. Lyhyesti sanottuna sen tarkoitus on kouluttaa erittäin monipuolisia ja päteviä ammattilaisia ​​tieto- ja viestintätekniikan alalla, jolla voi olla myös kaksi tehtävää ammatillisen kehityksen ja tutkimuksen alalla. tietotekniikka sekä yritys- että innovaatio- ja tutkimuskeskuksissa.

erityistaitoja

Tämä osaaminen kehitetään eri oppiaineissa, jotka muodostavat koulutusohjelman ja vastaavat tietotekniikan ammattialan erityisiä teknisiä ja tieteellisiä sisältöjä.

Yleiset kilpailut

Mestari tarjoaa monenlaisia ​​poikittaisia ​​kompetensseja teknologian lisäksi, kuten pystyy hallitsemaan työryhmiä, johtamaan kehityshankkeita ja toteuttamaan erilaisia ​​teknisiä ratkaisuja, toimimaan muun muassa itsenäisesti tai kommunikoimaan tehokkaasti. Insinööri kiinteästi tietojenkäsittelytieteessä, erittäin monipuolinen ja jolla on suuri kapasiteetti mukautumaan ongelmallisiin ja monipuolisiin ympäristöihin.

metodologia

Tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkintamenetelmälle on tyypillistä käytännöllinen lähestymistapa, joka tuo opiskelijat lähemmäksi tietotekniikan ammattiharjoittelun todellisuutta sekä liiketoiminta-puolelta että tieteelliseltä alueelta yritysten osallistumisen ansiosta kaikissa oppiaineissa tai luennoilla ja teemaseminaareissa.

Tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto-oppimismenetelmä perustuu Deusto-koulutusmalliin, jonka ensisijaisena tavoitteena on itsenäinen ja mielekäs oppiminen, joka edesauttaa opiskelijan henkilökohtaista kehitystä eri puolillaan (henkilökohtainen, sosiaalinen, eettinen , akateemiset ja ammatilliset).

Ohjelman opetuskielet:
Espanjalainen

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta University of Deusto »

Viimeksi päivitetty April 14, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
3 lukukautta
Full-time
Hinta
12,948 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä