Toimitusketjun Hallinta (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Toimitusketjun Hallinta (TriContinent)

Kühne Logistics University - KLU

Tämä ainutlaatuinen Master in Global Supply Chain Management koulutusohjelma lähestyy toimitusketjun hallintaa yhdentävää näkökulmaa, joka sisältää talouden, toiminnan, logistiikan, riskienhallinnan, johtajuuden ja IT. Tämä todella globaali ohjelma tapahtuu kolmella mantereella. Ensimmäinen lukukausi on Hampurissa (Saksa), toisella lukukaudella Shanghaissa (Kiina) ja kolmannella lukukaudella Knoxvillessä (Tennessee, USA). Lopullinen lukukausi on omistettu harjoitteluun ja master-diplomityöhön.


Tri-Continentin maisteriohjelma globaalissa toimitusketjun hallinnassa on älykäs ura -liike - siksi miksi:/>


Lisää "globaali" "toimitusketjun hallintaan"./>

Kun sanomme "globaalin toimitusketjun hallinnan", tarkoitamme sitä! Tämä koulutusohjelma antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea toimitusketjun hallintaa maailman kolmen suurimman talouden näkökulmasta. Se vie sinut kansainvälisten liiketoimintakokonaisuuksien maailmaan ja keskustelet maailmanlaajuisten taloussuuntausten vaikutuksista paikallisten johtajien ja akateemisten asiantuntijoiden kanssa.


Ota urasuunnitelma seuraavalle tasolle./>

Koko ohjelman kautta kaikkien kolmen kumppanuusyliopiston opiskelijat tulevat yhdeksi integroiduksi luokaksi. Tämä vie sinut verkkoon, joka ulottuu maapallolle ja toimitusketjuliiketoiminnalle, joka lisää tulevaisuuden urasi. Ja kulttuurienvälisen johtamisen taidot, joita kehität ihmisten käsittelemiseksi ympäri maailmaa, kääntävät sinut aidoksi globaaliksi kansalaiseksi.


Opi parhaimmista parhaista./>

Kolmen kumppaniyliopiston kaikilla on kansainvälinen opiskelijaelin, erinomainen tiedekunta, intiimi oppimisympäristö ja laaja yritysyhteys. Ne kuuluvat johtaviin akateemisiin laitoksiin logistiikan ja toimitusketjun hallintaan omilla alueillaan. Parhaiden oppiminen antaa sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla ja edetä uraasi.


TriContinent MSc Global Supply Chain Management on yhteistyöohjelma Kühne Logistics University , Tennessee Universityn ja Tongjin yliopiston yhteistyöstä./>


Osallistuvat yliopistot/>


Jokainen kolmesta TriContinent MSc -oppilaitoksesta koostuvasta yliopistosta on erityisen vahva toimitusketjun hallinnassa, ja kukin niistä saa korkeimman tason rankingit aiheesta omassa kansallisessa tutkimuksessaan. Pohjois-Euroopan johtavassa logistiikkametropoliassa sijaitseva KLU on maailman ainoa logistiikkakeskus. Tennessee Universityn (UTK) maisteriohjelmaa pidetään yhtenä maailman kattavimmista ja nykyaikaisimmista toimitusketjun ohjelmista maailmanlaajuisesti. Tongjin yliopiston kauppakorkeakoulu oli yksi Kiinan ensimmäisistä laitoksista, jotka tarjosivat suuria toimittajaketjun hallintaan erikoistuneita insinöörejä./>


Pääsyvaatimukset/>

  • Kandidaatin tutkinto tai vastaava tunnustetusta yliopistosta tai korkeakoulusta *
  • TOEFL, IELTS tai CAE / CPE osoittamaan englantilaista pätevyyttä. TOEFL, IELTS tai vastaava todistus ei saa olla yli 2 vuotta hakemuksen jättöhetkellä. Ilmoittautumisen yhteydessä on huomioitava, että ilmoittauduttuasi tarvitaan virallinen pisteet (paperi). Siksi pyydä KLU rekisteröidäksesi testiä varten, jos mahdollista (TOEFL-institutionaalinen koodi on 7373).

* Kandidaatin tutkinnon on oltava vähintään 180 opintopistettä. Tarvitsemme liiketoiminnan tai talouden tutkintoa, mutta harkitsemme muita aloja, kuten teollisuustekniikkaa, liike-informaatiota ja matematiikkaa, jos kandidaatin tutkinto sisältää riittävän määrän kursseja (vähintään neljä) liiketoiminnan hallinnosta tai taloustieteistä.

Sinulla ei ole vielä kandidaatin todistusta? Anna vain kirjoitustietue ja voit lähettää kandidaatin todistuksen myöhemmässä vaiheessa.

Ole hyvä ja tarkista https: //www.the- KLU .org / degree-ohjelmat / select-your-program / master-in-supply-ketjunhallinta-tricontentti / lisätietoja sisäänpääsyprosessista tai lähetä sähköpostia opiskelemaan @ - KLU .org.

Suosittelemme, että hakijat, jotka eivät ole EU: n ulkopuolisia maita, sovelletaan 31. maaliskuuta mennessä, koska viisumiprosessi kestää enintään kaksi kuukautta.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti


Päivitetty March 10, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 1, 2018
Duration
Kesto
2 vuotta
Kokopäiväinen
Price
Hinta
7,475 EUR
Information
Deadline
Kesäkuu 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Locations
Saksa - Hamburg, Hamburg
Aloituspäivämäärä: Syys 1, 2018
Hakemukset perillä viimeistään Kesäkuu 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 1, 2018
Saksa - Hamburg, Hamburg
Hakemukset perillä viimeistään Kesäkuu 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Price
€ 7.475 / lukukausi
Videot

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management