Turkki

Opiskelua Turkissa

Higher Education Turkissa

Korkea-asteen koulutus yliopistoissa kuuluu kandidaatin, maisterin, tohtorin tutkinnot. Lisäksi maisterin tutkinto, Higher Engineering tutkintotodistus myönnetään lisäksi, joka on sama kuin maisterin tutkinto. Molemmat tutkinnot vaativat tutkielma valmistuu ja puolustettava. Yliopistot jakautuvat kahteen tyyppiin, jossa 104 valtion yliopistojen ja 62 yksityisiä yliopistoja. Turkin yliopistojen pidetään suuressa arvossa, 5 koulujen alkuun 400 maailmanlaajuisesti, mukaan 2012 Times Higher Education World University Rankings .

 

Miksi opiskella Turkissa?

Opiskelijat toteuttavat maisterin tutkinnot tahansa koulutusalaan löytää turvallinen, viihtyisä ja antoisa monikulttuurisessa ympäristössä, joka on sillan Länsi-ja keski-idän kulttuurit.Turkin korkeakoulut ovat tunnettuja korkean laadun suhteellisen alhaisen opetusta ja monet ohjelmat opetetaan Englanti. Ei-Englanti ottaen opiskelijat, jotka osallistuvat perinteisiin ohjelmiin myös monia mahdollisuuksia oppia Englanti kieli, koska ne täydentävät niiden ensisijainen opintoja.

 

Yliopistot Turkissa

Ohjelmia valtion yliopistojen yleensä opetetaan Turkin, vaikka jotkut ohjelmat opetetaan Englanti, saksa tai ranska. Opiskelijat ole taitava Turkin jotka tulevat Turkin ohjelmat voivat ottaa yhden vuoden kielikoulutusta ennen opintojaan. Useimmat kansainväliset ohjelmat opetetaan yksityisten yliopistojen, jossa opetuskielenä on enimmäkseen Englanti. Yksityiset yliopistot tunnetaan myös Säätiöyliopistoihin.

Tällä hetkellä noin 30000 kansainväliset opiskelijat ovat kirjoilla koulutusohjelmissa maassa, mutta Turkki on tavoitteena lisätä, että numero 150000.Vaikka useimmat tieteenalojen ovat käytettävissä, suosittuja ohjelmia kansainvälisille opiskelijoille ovat kansainväliset suhteet, itäisen Välimeren Studies, Monikulttuurinen asioiden Studies, Engineering, Business Management ja Hospitality.

 

Opetus ja Ohjelman kesto

Lukukausimaksut per lukukausi valtion yliopistoista, joissa opetus on Turkin on noin 100 dollaria - 200 dollaria (US) Turkin kansalaisten ja opiskelijoita Azerbaidžan, Bashkortostan, Bosnia ja Hertsegovina, Dagestanissa, Tšerkessian, Kazakstan, Kirgisia, Makedonia, Mongolia, Moldova, Nakhchivan , Uzbekistan, Uzbekistan, Tadzhikistan, Tartarstan, Turkmenistan ja Ukraina. Kansainvälinen opiskelija lukukausimaksuista per lukukausi valtion yliopistoista, joissa opetus on Turkin on noin 300 dollaria - 600 dollaria (US). Opetus on noin 1,5-2 kertaa suurempi valtion laitosten, jossa opetus on Englanti.

Vuotuinen opetusta klo Säätiöyliopistoihin on tyypillisesti 6000 dollaria (US) $ 20000 (US), mutta Säätiöyliopistoihin myös monia opiskelijoille stipendejä, jotka kattavat 30-40 prosenttia niiden opetusta.

Useimmat maisterin tutkinnot kestää kaksi vuotta, mutta tämä vaihtelee ohjelman ja laitos.

Auttaa vastata kustannuksia, kansainväliset opiskelijat voivat löytää työtä, jossa yliopiston tutkijana, mutta kansainvälisiä opiskelijoita ei ole oikeutta työskennellä muiden organisaatioiden julkisella tai yksityisellä sektorilla.

 

Lukuvuosi

Lukuvuoden Turkissa perustuu kaksi lukukautta ja kestää lokakuusta kesäkuuhun.

 

Jatko-arvoasioiden

Valmistumisen jälkeen kansainväliset opiskelijat voivat löytää työllistymismahdollisuuksia tutkijoina tai henkilökunta yliopistoissa, etenkin yliopistojen koulutusohjelmia Englanti.Turkin opiskelijoille ja ulkomaalaisille opiskelijoille hyvä turkin kielen taitoja löytää mahdollisuuksia muilla aloilla samoin. Non-Turkin kansalaisten on hankittava työlupa, kun he ovat saaneet työpaikan.

 

Visa vaatimukset

Kansainväliset opiskelijat on oltava opiskelija viisumi, ja viisumi on saatu ennen saapumistaan ​​Turkissa tai opiskelija ei saa ilmoittautua yliopistoon. Opiskelijan tulee on hyväksytty turkkilaisille yliopistosta ennen hakemista opiskelija viisumin Turkin konsulaatti kotimaassaan. Prosessi kestää noin 8 viikkoa ja opiskelijan passi leimataan opiskelija viisumi kerran hyväksytty.

 

Sairausvakuutuslain

Kaikki yliopistot tarjoavat ilmaisen terveydenhoidon niiden sairaanhoitopalveluja.Tämä hoito on yleensä rajoitettu pelastus-ja hoito pieniä olosuhteissa, joten kansainvälisiä opiskelijoita kannustetaan ostamaan sairausvakuutus kattamaan muut sairauskulut, joita saattaa syntyä. Politiikan olisi katettava sekä Euroopan ja Aasian Turkissa. Monet yksityiset vakuutukset ovat saatavilla Turkissa.

Opiskelijat, joilla oleskeluluvan yli 6 kuukautta myös rekisteröidä Turkin Kansaneläkelaitos (SGK) ja on hankittava ja maksaa paikallinen sairausvakuutus.

Turkkia

Perustettu vuonna 1923, Turkki on kirjaimellisesti silta Euroopan ja Aasian välillä, maan asuu molemmilla mantereilla. Vaikka suurin osa sijaitsee Länsi-Aasiassa ja on rajoilla Syyria, Irak, Iran ja Irak, pieni osa sijaitsee Kaakkois-Euroopassa ja on rajoilla Bulgaria, Kreikka ja Georgia. Maalla on myös rannikoiden kolme meriä, kuten Egeanmeren, musta ja Välimerellä. Turkki on monikulttuurinen maa, jolla on pitkä historia näkyy monia historiallisia nähtävyyksiä ja monumentteja ympäri maata, jossa kävijät voivat löytää jälkiä legendoja kuten Alexander. Turkki oli perustamassa YK ja Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD).

 

Ilmasto

Vaikka rannikkoalueilla Turkin yleensä maltillinen Välimeren ilmasto, ominaisuuksia, kuten avoin tasangot ja vuoret tekevät erilaisia ​​ilmasto-olosuhteet.Keskimääräinen korkea lämpötila Istanbulissa on noin 29 ° C elokuussa ja keskimääräinen alempi on noin 3 astetta C tammikuussa. Keskilämpötilat Välimeren ja Kaakkois-Anatolian alueet ovat jopa 35 ° C ja keskimääräinen alhainen lämpötila Ankara ovat niin alhaiset kuin -7 astetta C.

 

Kulttuuri

Turkki on pitkään omaksunut monikulttuurisuuden, ja maa pyrkii integroimaan maallisen ja Länsi ideoita omaan yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Sitä perustettaessa, latinalaisia ​​aakkosia korvataan arabian aakkoset, ja naiset saivat äänioikeuden. Nykyaikaisessa Turkissa, ihmisiä monista uskontoja ja perinteitä elää sovussa. Mekko vaihtelee Länsi vaatetus kuten farkut tyylikäs juhlavaatteita ja perinteinen vaatetus, joka sisältää värikkäitä huiveja ja lippiksiä.

 

Elinkustannukset

Elinkustannukset Turkissa ovat alhaiset, ja kansainvälinen opiskelija voi odottaa maksaa noin 400 dollaria - 500 dollaria (US) joka kuukausi asumisen, elintarvikkeiden ja sekalaiset kulut. Kirjat ja muut maksut ajaa noin 150 dollaria (US) per lukukautta. Pitämään kustannukset kurissa, yliopistot tarjoavat yleensä asuntoloita tai muita asuntoja kansainvälisille opiskelijoille.