Uusi-Seelanti

Tietoja Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti on monipuolinen maa, jossa on ainutlaatuinen kulttuurinen tausta ja paljon tarjottavaa kansainvälistä opiskelija. Sijaitsee Lounais Tyynellämerellä, tämä saarivaltio on lähellä Australiaan, sekä Fidži ja Tonga. Se on kauko kokonaisuutena, vaikka siellä on suuri ja kasvava kaupungeissa koko maassa. Itse asiassa, Uusi-Seelanti oli yksi viimeisistä syrjäseuduilla ratkaistaan ​​ihmisiä. Suurin kaupunki Auckland asuu lukuisia korkea-asteen koulutuksen vaihtoehtoja kansainvälisille opiskelijoille, mutta muut vaihtoehdot ovat käytettävissä samoin.

Opiskelijat ilmoittautua kouluun kuusivuotiaana. Niitä tarvitaan, liittovaltion lain nojalla, jäävät koulun kautta 16-vuotiaana. Maan kansalaisille ei joudu maksamaan koulutukseen koko tämän ajan. Useimmat opiskelijat pysyvät koulun kautta yli 19, jotka kaikki maksetaan hallituksen. Maassa on lukutaito oli 99 prosenttia.

 

Ilmasto

Suurimman osan vuodesta, ilmasto täällä on leuto. Vuotuinen lämpötila on noin 50 asteessa jopa 61 astetta F. Lämpötilat voivat vaihdella, vaikka, jonka perusteella sijainnin saaren asut tuumaa länsirannikolla on erittäin märkä. Keski Otago alueella on puolikuiva ilmasto. On alueita sademetsää täällä sekä vuorenhuippuja hyvin kylmissä lämpötiloissa.

 

Yhteiskunta

Uusiseelantilaiset rakastavat ulkona. Tulette huomaamaan, että tämä on paikka vierailla, jos olet jälkeen vuorikiipeilyä tai hiihto. Kuitenkin alueella on myös vahva kulttuurinen komponentti, joka sisältää alussa perinteitä Maori kulttuuria. Suuri osa maa pysyy kauko ja monet ihmiset elävät näillä alueilla. Vuonna moderneja kaupunkeja, vaikka, löydät kaikki mukavuudet saatat olla tottunut nauttimaan.

 

Elinkustannukset

Sijainti Uusi-Seelanti on kuin Australiassa asuvalle. Maan 's elinkustannukset Auckland on samanlainen kuin mitä löydät Lontoossa, Sydneyssä, tai New Yorkissa. Tuodut erät eivät maksaa huomattavasti enemmän. Voit ostaa liikkua lippu, sinun 'll viettää NZ 15 dollaria. Saat kahvia, tulet viettämään noin NZ 4 dollaria.

Oppilaitokset

Oppilaitokset ja yliopistot maassa Uusi-Seelanti

Verkko-oppilaitokset ja ‑yliopistot maassa Uusi-Seelanti