Venäjä

Tutkimuksessa Venäjällä

Koulutusjärjestelmä Venäjällä

Vaikka Venäjä tarjoaa ilmaisen koulutuksen kaikille kansalaisille taataan niiden perustuslaissa, maahantuloluvan jälkeisen korkeakoulujen on erittäin kilpailukykyinen. Koska Venäjän valtion alan sääntelystä vastaava koulutusjärjestelmä painotetaan voimakkaasti ansaita astetta teknologian ja tieteen koulutusaloilla, ja opiskelijoille, jotka haluavat suuria näillä aloilla olisi oltava poikkeuksellinen lahjakkuus tämän tyyppisen tutkimuksen alueella sekä erinomaiset arvosanat jotta se voidaan hyväksyä osaksi Venäjän yliopisto.

Lisäksi kohdentamaan rahoitusta opiskelijoiden lukukausimaksut, Venäjä maksaa myös ulkomailla opiskelijoille pieni stipendi ja ilmainen asunto niitä. Maassa on myös poistanut paljon byrokratiaa, että käytetään estämään tai viivästyttämään ulkomaisia ​​opiskelijoita osallistumasta Venäjän yliopisto.Nyt hakujärjestelmä on virtaviivaisempi, opiskelijat, jotka ovat osallistuneet Yhdysvaltojen, Saksan, Tanskan, Kiinan, Italian ja Japanin yliopistot kokevat minimaalinen mitään kysymyksiä Suhteen siirtämällä Venäjän yliopisto.

Venäjä on parhaillaan siirtyä perinteisen korkeakoulututkinnon mallia, joka on paljon enemmän sopusoinnussa läntisten akateemisia tutkintoja. Vuonna 2003 Venäjä allekirjoittivat Bolognan julistuksen, joka tasoitti tietä hallituksen säätämään lain, joka poistaa sen vanhan, viiden vuoden tutkinto malli, joka muistuttaa Yhdysvaltain tutkintojärjestelmän - neljän vuoden kandidaatin tutkinnon jälkeen mestari tutkinnon. Kuitenkin postdoctorate tutkinto on säilyttänyt perinteisen, Neuvostoliitto kuvio, joka on perustettu lähes 90 vuotta sitten. Periaatteessa tohtorit Venäjällä on määritelty ja ansaitsi mukaan syvyys opiskelijan 's henkilökohtaisia ​​saavutuksia tieteellinen tutkimus (doktor nauk tai tohtori) tai akateemista tutkimusta.

 

Suosittu venäläisten yliopistojen

Suurimmista ja vanhimmista yliopistoista Venäjällä ovat Saint Petersburg State University ja Moskovan valtionyliopisto. 2000-luvulla hallitus käynnisti ohjelman, joka perustettiin "liittovaltion " yliopistot yhdistämällä korkeakoulujen jo olemassa ja myöntämällä erityistä rahoitusta avustuksia niille. Jotkut näistä uudempien yliopistot ovat Kazan Volga Federal University, Siperian Federal University ja North-Eastern Federal University.

 

Osallistuvat yliopiston Venäjällä

Koska suurin osa venäläisten yliopistojen opettaa luokkia venäjäksi, opiskelijoiden pitäisi ainakin olla alkeellisia kielitaitoa ennen sovelletaan yliopistoon. Se on pakollinen kaikille ulkomaalaisille opiskelijoille ottaa venäjän kielen kurssin osana opetussuunnitelmaa, elleivät ne voi todistaa he eivät tarvitse sitä.

Kansainväliset opiskelijat voivat työskennellä osa-aikaisesti, kun kirjoilla tutkinto-ohjelma. Ole tietoinen siitä, että työnantajat kansainvälisten opiskelijoiden on oltava erityinen lupa, joka osoittaa, että ne voivat palkata ulkomaisia ​​opiskelijoita ennen opiskelijat voivat laillisesti työtä heille.

 

Hakeminen Venäjän yliopiston yhteisöstä vaaditaan seuraavat asiakirjat:

  • Hakulomake osoittaa haluttu koulutusaloittain
  • Todistettu jäljennös tutkinto tai muu koulutus, josta ilmenee opiskelija on oikeutettu ilmoittautua korkeakoulutuksen ohjelma
  • Valtuutettu terveystodistus ja kopio HIV verikokeen tulos myöntämä sairausvakuutus yritys, joka on akkreditoitu Venäjän konsulaatti
  • Todistettu kopio syntymätodistuksen
  • 4 x 6 kokoinen passikuvaa (ainakin kuusi näistä kuvista)

 

Miksi opiskella Venäjällä?

Venäjän 's korkeampi koulutusjärjestelmä on tiukka, kilpailukykyinen ja tunnustettu maailmanlaajuisesti sen astetta, jotka johdonmukaisesti on korkea UNESCO ja WHO arviota. Nimenomaan ulkomaisten opiskelijoiden houkuttelemiseksi, venäläisten yliopistojen antaa 100 prosenttia lukukausimaksu myönnytyksiä sekä antelias apurahoja. Lisäksi Venäjä on kiehtova, monipuolinen ja historiallisesti vaikutusvaltainen maa, joka tarjoaa ulkomaisille opiskelijoille runsaasti uutta ja rikastuttaa kokemuksia.

Venäjästä

Venäjän federaatio on semi-presidentin, liittotasavalta sisältää 83 eri alueiden tunnetaan "liittovaltion aiheita ". Venäjä jakaa rajansa lukuisissa maissa, jotka ovat Norja, Kiina, Puola, Suomi ja Pohjois-Korea. Se on suurin maa maailmassa ja kattaa kahdeksasosa Maan 's asuttava alueet, ulottuen yhdeksän erillistä aikavyöhykettä ja ulottuu koko alueella Pohjois-Aasiassa.

Tällä hetkellä Venäjä 's talous on yksi vauraimmista maailmassa, sijoitus kuudenneksi suurin kehittyneiden maiden ostovoiman. Tämä johtuu sen laaja energia-ja mineraalivarojen, jotka ovat tehneet siitä yhden suurimmista manufacterers maakaasun ja öljyn. Vaihtoehtoisesti Venäjä on myös tiedetään olevan massiivinen varasto joukkotuhoaseita (joukkotuhoaseita) ja on yksi viidestä valtioiden tunnustettu ottaa ydinaseita.Venäjä kuuluu G8, YK: n turvallisuusneuvoston, Euroopan neuvoston ja Maailman kauppajärjestö.

 

Olennaiset seikat Venäjä

  • Venäjä on presidentti, joka pidetään "valtionpäämies " ja pääministeri, joka kutsutaan "hallituksen päämies ".
  • Liittohallitus koostuu kolmesta haarasta: lainsäädäntö, toimeenpano-ja tuomiovalta.
  • Arviolta 165 eri indigneous kansojen ja etnisten ryhmien elää Venäjällä. Kahdeksankymmentä prosenttia Venäjän 's väestöstä on etnisiä venäläisiä.
  • Venäjän on kieli, jota puhuu suurin osa kansalaisista, jonka jälkeen tataari ja Ukrainan. Venäjän on virallinen kieli YK yhdessä arabia, kiina, ranska, Englanti ja espanjan kielellä.
  • Ensisijainen valuutta Venäjällä on rupla.

 

Venäjän 's Ilmasto

Venäjä on valtava tontin sisältää monia syrjäisillä alueilla, kuten laaja tundras Siperian. Pohjois-Venäjällä, joka sisältää Siperiassa, on Pohjoisessa ilmastossa, joka tarjoaa vakavasti kylmä talvi ja raskas lumi. Moskovassa ja monissa muissa osissa Venäjää ei sisälly pohjoisilla alueilla on kostea Manner ilmastossa, jossa lämmin kuuma kesä ja kylmä, pitkä talvet. Tyypillisiä kesä-, heinä-ja elokuussa lämpötilat häärivät 75 astetta Fahrenheit (24 Celsius), mutta voi mennä jopa 90 astetta Fahrenheit (32 Celsius) helleaaltojen. Talvella odottaa lämpötila pysyy reilusti alle (32 celsiusta / 0 celsius) ja usein pysyä nollan alapuolelle pitkiä aikoja.

 

Uskonnot Venäjällä

Ortodoksinen kristillisyys, juutalaisuus, buddhalaisuus ja islam ovat yleisimmin pidetään uskontojen Venäjällä.Kaikki pidetään oikeudellisesti osa maan 's historiallinen perintö. Suosituin uskonnollinen loma vietetään lähes kaikki Venäjän kansalaiset on pääsiäinen, jonka he tunnustavat tekemällä kulich (pääsiäisen leipää) ja paskha, astiassa juustoa ja muotoinen pyramidi.

Oppilaitokset

Oppilaitokset ja yliopistot maassa Venäjä

Verkko-oppilaitokset ja ‑yliopistot maassa Venäjä