Verotuspäällikkö (MTax)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

135255_pexels-photo-209224.jpeg

Ilmoittaudu alueen ainoaksi verotuksen päälliköksi (MTax) - nyt kahdella ohjelmavaihtoehdolla

Verotuksen päällikkö (MTax) on 30-36 luotto-ammattitutkinto, joka on tarkoitettu tarjoamaan intensiivistä koulutusta veroalaan tuleville henkilöille sekä kokeneille kirjanpitäjille ja asianajajille. Opiskelijat voivat ilmoittautua MTax Direct- tai luokkahuonepohjaiseen MTax-ohjelmaan.

Kauppatieteellisen korkeakouluhallinnon korkeakoulu (CBA) tarjoaa alueen ainoan MTax-ohjelman. Ohjelma tarjoaa puitteet käsitteelliselle, tekniselle ja ammatilliselle tiedolle, joka auttaa opiskelijoita kehittämään asiantuntemusta, jota tarvitaan verorakenteen monien näkökohtien tutkimiseen ja ymmärtämiseen. Kautta integroidun opetussuunnitelman, jossa painotetaan verokäsitteitä, aineellista tietämystä liittovaltion ja osavaltioiden verotuksesta, verotutkimusta, viestintätaitoja ja verosuunnittelua, opiskelijat kehittävät kyvyn tunnistaa ja ratkaista vero-ongelmia.

Verotuksen maisterin opetussuunnitelmaan sisältyy joukko perustamiskursseja, joista voidaan luopua niille, jotka ovat viime aikoina opiskelleet aihealueita, tai nykyisille, harjoitteleville CPA: lle ja vaadittaville verotuskursseille. Opiskelijoiden, joiden on suoritettava peruskurssit, tulisi ottaa heidät kesällä ennen MTax-ohjelman aloittamista.

Nopeutettu BS / verotuksen päällikkö

Nopeutettu BS Accounting / Master of Taxation -ohjelma tarjoaa UA: n perustutkinto-opiskelijoille opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa sekä BS Accounting (BSA) että Master of Taxation (MTax) tutkinnot 150 lukukauden luentotunnissa. Ohjelman suorittaneet opiskelijat voivat osallistua CPA-tutkimukseen Ohion osavaltiossa ja monissa muissa osavaltioissa. Laskentatoimen laajan perustutkinto-tutkinnon lisäksi kiihdytetyt BSA / MTax -opiskelijat kehittävät teknistä ja ammatillista tietämystä, jota tarvitaan toimimaan verotusasiantuntijoina Yhdysvalloissa.

MTax-ohjelman kohokohdat

 • Suorita MTax-tutkinto 21 kuukaudessa osallistumalla luokkiin yhden illan viikossa suurimman osan ohjelmasta tai jopa 15 kuukaudessa online-MTax Direct -ohjelmassa. Kurssit alkavat klo 17.20 ja päättyvät klo 22.50. Pääsykoetta (GMAT) ei vaadita CPA: n harjoittamiseen tai asianajajaan, jolla on vähintään kahden vuoden kokemus.
 • Opetussuunnitelma sisältää 24 opintopistettä vaadittavista verotuskursseista ja 6 opintopistettä valinnaisista verotustapauksista.
 • Tutustu muihin luokkahuonepohjaisiin MTax-ohjelman vaatimuksiin .

MTax-säätiön kurssit (6 op)

Opiskelijoille, joilla on ei-liiketoiminnallista perustutkintoa - kesäistunnot

Opiskelijoiden, joilla ei ole kirjanpito- tai verotausta, tulisi aloittaa ohjelma kesälukukaudella ennen MTax-ohjelman aloittamista kirjautumalla kirjanpitoon ja verotuksen peruskurssiin saadakseen tarvittava tausta menestyäkseen ohjelmassa. Suosittelemme kesää ennen ohjelman alkua, jotta et viivytä valmistumista.

Kansainväliset opiskelijahakemukset

On suositeltavaa, että kansainväliset opiskelijat hakevat kuukautta ennen näitä päivämääriä, jotta maahantuloon ja I-20-viisumin käsittelyyn jää aikaa. I-20-lomakkeita käsittelee UA Maahanmuuttovirastot kansainvälisessä keskuksessa, Buchtel Hall. Englannin kielen taito on todistettava tuottamalla hyväksyttävä TOEFL- tai IELTS-pistemäärä.

135256_pexels-photo-545062.jpeg

MTax Direct

Akronin yliopiston George W. Daverion kirjanpitokoulu tarjoaa nyt ensisijaisen tutkinnon suorittaneen vero-ohjelman tietokoneesi, tablet-laitteen tai mobiililaitteen mukavuuksilta. Tämän ohjelman ehdokkaat, jotka noudattavat suositeltua suunnitelmaa, voivat suorittaa MTax Direct -ohjelman vain 15 kuukaudessa.

MTax tarjoaa merkittäviä teknisiä ja ammatillisia tietoja ja taitoja, joita tarvitaan verotusalan ammattilaisena toimimiseksi. Ohjelma on arvokas myös muille verotukseen erikoistuneille ammattilaisille, vaikka ne on suunniteltu pääasiassa tilintarkastajille ja asianajajille.

MTax Direct -ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla yliopiston ulkopuolella ja osallistua live-luokkiin. Jos työvelvollisuus tai työmatka on ristiriidassa live-luokan kanssa, kaikki luokat kirjataan myöhempää tarvetta varten tarvittaessa.

MTax Direct -ohjelman edut

 • Mukavuus - vuorovaikutteinen ja toimitettu suorana kannettavaan tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, ja siinä voidaan katsella tallennettuja istuntoja tarpeen mukaan.
 • Asiantuntijaohjaajat - erittäin kokeneet CPA: t ja asianajajat, joilla on verotuksen asiantuntemusta.
 • Käytännön painotus - käytännöllinen, tarjoten syvällistä tietoa, jota voidaan soveltaa välittömästi.
 • Maine - yli 30 vuoden maine työnantajien huippuosaamisesta, ja tutkinnon suorittaneet rekrytoidaan hyvin.
 • Joustavuus - sopii veroammattilaisten aikatauluun ja on räätälöitävissä keskittymään erikoistuneelle alueelle.
 • Tehokas - voidaan valmistaa vain 15 kuukaudessa.

sisäänpääsy

Pääsy MTax Direct -palveluun vaatii kirjanpidon perustutkintoa tai Juris-tohtorin (JD). Henkilöillä, joilla ei ole kirjanpito- tai JD-tutkintoa, voi tulla pääsyyn suorittamalla menestyksekkäästi kaksi säätiökurssia (6200: 601 Financial Accounting ja 6200: 627 Federal Taxation tai 6200: 531 Business Entity Taxation) ennen heidän hyväksymistään ohjelmaan. Kirjanpitokoulu tarjoaa nämä luokat verkossa. JD-hakijoita, joilla ei ole aikaisempaa verotuksen ja kirjanpidon kurssityötä, neuvotaan suorittamaan nämä kurssit ennen ohjelman ensimmäisen lukukauden alkua.

Asianajajat ja CPA: t eivät tarvitse GMAT-pistemäärää pääsyyn. Muiden hakijoiden on saatava tyydyttävä pistemäärä GMATista pääsyä varten. Hakijat voivat korvata GREAT- tai LSAT-pisteet GMATilla.

Lukujärjestys

Ohjelman tehostetun luonteen vuoksi live-istunnot eivät seuraa yliopiston perinteistä lukukalenteria, vaan ne on ryhmitelty viiteen 10 viikon ajanjaksoon (välttäen kevään verokautta). Jokainen luokka kokoontuu yhden yön viikossa klo 18–21

opetus

Ohjelman kokonais lukukausimaksu on 25 000 dollaria, jaettuna lukukauden maksuihin. Tämä ei sisällä säätiökurssien ja kirjojen opetusta.

Aloituspäivämäärät

 • Syksy - elokuu: 24.8.2012
 • Kevät - tammikuu: 1/11/2021
 • Kesätapahtuma ja 8. viikko 1: 17.5.2012
 • Kesä 5. viikko 1. ja 8. viikko 2. kesäkuu: 6.7.2012
 • Kesä 5 viikko 2: 7/12/2021

HUOMAUTUS: Kesällä on useita ehtoja: Suurinta osaa kesäkursseista tarjotaan verkossa. Joten kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat aloittaa kesällä, voisivat viedä nämä luokat verkossa ennen tuloaan Yhdysvaltoihin syksyllä. USA: n ICE-vaatimukset edellyttävät kansainvälisten opiskelijoiden suorittavan henkilökohtaisia kursseja ensimmäisen vuosipuoliskon aikana Yhdysvalloissa, joita ei voida suorittaa UA: lla kesällä.

Tee hakemus täällä: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Lue lisää

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Näytä vähemmän