Virallinen ravintola-alan maisteri
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Barcelona, Espanja
Kieli (kielet
Englanti, Espanja
Opintomuoto
Sekoitettu, Kampuksella
Kesto
1 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Johdanto
Olemme CETT-UB:ssa tietoisia uusista haasteista, joita kohtaamme tällä hetkellä digitaalisen muutoksen, uuden ympäristölainsäädännön, globalisaation ja uusimpien johtamistrendien vuoksi. Ne kaikki muuttavat radikaalisti yritysten ja organisaatioiden perustaa. Tämän seurauksena syntyy uusia matkailualan liiketoimintamahdollisuuksia.
Ala tarvitsee uusia korkeasti päteviä johtoprofiileja voidakseen sopeutua tähän uuteen tilanteeseen.
Jos haluat olla mukana muutoksessa, virallinen hotelli- ja ruoka- ja juomahallinnon maisterintutkinto on koulutuksesi kulmakivi ollaksesi osa tätä muutosta.
Miksi opiskella Virallista maisterintutkintoa hotelli- ja ruoka- ja juomahallinnosta?
Virallisessa hotelli- ja ravintolajohtamisen maisterin tutkinnossa kehität tarvittavat taidot johtaaksesi kilpailukykyisiä ja dynaamisia matkailumarkkinoita.
Työkalujen, kuten suunnitteluajattelun tai asiakaspolun, avulla voit luoda räätälöityjä tuotteita ja palveluita. Osallistut uuden, eettisemmän ja kestävämmän kaupallisen kehyksen luomiseen.
- Hankit taitoja, osaamista ja tietoa, jotka vastaavat hotelli- ja ravintola-alan haasteisiin ja tulet osaksi uutta matkailujohtajien sukupolvea.
- Suurin osa opiskelijoistamme löytää työpaikan maisterintutkinnon jälkeen.
- Sinulla on uusi, luova ja innovatiivinen johtotason näkemys, joka on mukautettu markkinoiden ainutlaatuisiin vaatimuksiin.
- Harjoittelet 360 asteen näkemyksellä alasta sisällön, organisaatiovierailujen, koulutustoimintojen sekä tunnetun ja vakiintuneen taustan omaavien opettajien ja yhteistyökumppaneiden tiimin kautta, jotka osallistuvat aktiivisesti koulutukseesi.
- Tulet innovoimaan ja luomaan uusia liiketoimintamalleja hotelli- ja ravintola-alan viimeaikaisten trendien perusteella.
- Yhdistät 2030 Agendan ja sen kestävän kehityksen tavoitteet (SDG).
- Mukautat uraasi valitsemalla kahdesta erikoisuudesta, kahdesta opetuskielestä (espanja tai englanti) ja erilaisista läsnäolomalleista (kasvotusten tai sekoitettuna) sekä mahdollisuudesta kaksinkertaiseen erikoistumiseen. Älä epäröi kysyä lisätietoja!
- Se on ainoa hotelli- ja ravintolajohtamisen maisterin tutkinto, joka mahdollistaa **pääsyn tohtoriopintojen suorittamiseen. **
Galleria
Ihanteelliset opiskelijat
Hotelli- ja ruoka- ja juomaalan virallinen maisteri on yrittäjille, opiskelijoille ja yrittäjille suunnattu koulutusohjelma. Tämä korkeakoulututkinto tarjoaa monialaisen näkemyksen hotelli- ja ravintola-alasta luopumatta erikoistumisesta.
Maisterin tutkinto vastaa hotelli- ja ravintola-alan tarpeeseen ottaa mukaan uusia johtoprofiileja. Johtajia, joilla on vankka perusta johtamisessa ja liikkeenjohdossa alan muutoksiin.
Se on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat vahvistaa tietämystään johtamisesta, organisaatiosta ja liiketoiminnan suunnittelusta hotelleissa, yrityksissä ja ravitsemislaitoksissa tai jotka haluavat oppia uusimmista trendeistä tai edetä ammatillisesti.
Mestari keskittyy neljään profiiliin:
- Johtajat ja ammattilaiset matkailun johtotehtävissä.
- Nykyinen yhteiskunnallinen ja taloudellinen tilanne edellyttää alan ammattilaisten päivittämistä tietämyksensä ja ammatillisten taitojensa sekä uusimpien suuntausten ja ammatilliseen erikoistumiseen vaikuttavien työkalujen perehtymiseen.
- Matkailumajoitusten ja ravintoloiden omistajat
- Yrittäjät ja omistajat, jotka haluavat parantaa strategioitaan, tekniikoitaan ja työkalujaan johtamiseen ja johtamiseen.
- Yrittäjät
- Oma-aloitteiset ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita tämän alan hankkeiden toteuttamisesta ja kehittämisestä. He haluavat tietää hotelli- ja ruoka- ja juoma-alan menestyksen avaimet, ymmärtää sen riskit ja syventää liikkeenjohdon osaamistaan ja suuntaa.
- Yliopistosta valmistuneet
- Korkeakoulututkinnon ja vähintään kahden vuoden kokemuksen omaavia henkilöitä, jotka haluavat edetä urallaan ja laajentaa ammatillisia kontaktejaan ravintola- ja majoitusalalla.
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
CETT-säätiöllä on pitkät perinteet matkailualan koulutukseen, opetukseen ja tutkimukseen sitoutumisesta. Pääperiaatteet, jotka määrittelevät ja ohjaavat sen toimintaa ovat:
- Edistää matkailutietoa
- Vie matkailutieteitä edistämällä tutkimusta
- Edistää matkailun ja vieraanvaraisuuden kestävää kasvua
- Vahvistaa CETT:n kansainvälistä läsnäoloa
- Ylläpidä ja lisää suhteita matkailualaan ja CETT Alumni -jäseniin
- Auta opiskelijoita laajentamaan tietojaan
- Ole sosiaalisesti vastuullinen
Näillä periaatteilla CETT-säätiö on pystynyt hyödyntämään eri tahojen tahtoa ja aikomuksia tarjota stipendejä CETT Groupin vuosittain tarjoamiin erilaisiin koulutukseen.
Lisätietoja kaikista apurahoista löytyy seuraavasta linkistä
Opetussuunnitelma
Sekoitettu tila
Ohjelmamme etuna on, että sitä tarjotaan myös sekoitettuna paikan päällä tapahtuvan palvelun lisäksi. Tämän sekamallin ansiosta opiskelet 70 % ohjelmasta etänä ja 30 % kasvokkain. Kasvokkain tapahtuvat istunnot järjestetään kurssin lopussa Barcelonassa akateemisen oleskelun aikana. Olet henkilökohtaisesti vuorovaikutuksessa opettajien, luokkatovereiden kanssa ja vierailet johtavissa yrityksissä ja johtajissa vieraanvaraisuuden ja cateringin aloilla. Kaikki tämä on osa ainutlaatuista akateemista kokemusta nauttia Barcelonan kaupungista.
Lopuksi kyseessä on korkeakoulututkinto, joka yhdistää osan ravintolajohtamisen maisterin tutkinnosta hotellijohtamisen maisterin tutkintoon. Lisäksi kurssin aikana laajennat ja erikoistut jollekin kahdesta osa-alueesta.
Metodologia ja arviointi
Maisterintutkinnolla on oma oppimisjärjestelmä, jossa olet oppimisprosessin keskipiste. Opit aktiivisen osallistumisesi ansiosta luokkahuoneeseen tekemällä oppimisen ja opiskelijoiden välisen vuorovaikutuksen kautta tai omilla menetelmillä, kuten CBL ja PBL.
Kurssin rakenne
Ensimmäisessä osassa maisterintutkinto käsittelee kahden erikoisalan ydinaineita hotelli- ja ravintola-alalle ominaisten liikkeenjohdon järjestelmien perustamiseksi. Toisessa osassa se mahdollistaa erikoistumisen liikkeenjohtoon sen kahden erikoisalan kautta:
Hotelli- ja ruoka- ja juomahallinnon maisterin tutkinnon erikoisalat
Erikoisalat ovat oppimisreittejä, jotka tarjoavat sinulle enemmän erinomaista asiantuntemusta akateemisella ja ammatillisella urallasi. Maisterintutkinto mahdollistaa siten valinnan kahden erikoisalan välillä. Jos kuitenkin haluat ottaa useamman kuin yhden, ota yhteyttä opiskelijaorientaatiotiimiimme, niin he antavat sinulle kaikki tiedot.
Ohjelman tulos
Jos haluat olla mukana muutoksessa, virallinen hotelli- ja ruoka- ja juomahallinnon maisterintutkinto on koulutuksesi kulmakivi ollaksesi osa tätä muutosta.
Hotellijohtamisen maisterintutkintomme ansiosta pystyt johtamaan yritysprojekteja:
- Mukauta ja suunnittele tuotteita ja palveluita uusiin teknologioihin.
- Suunnittele organisaatioiden ja yritysten strategiset tavoitteet.
- Ymmärrä uusia asiakastyyppejä.
- Kilpaile kansainvälisesti hotelli- ja ravintola-alalla.
- Osallistu asiakaslähtöiseen liiketoimintakulttuuriin.
- Tunne viimeisimmät trendit hotelli- ja catering-alalla.
- Parantaa matkailun ja sen ympäristön välistä rakenteellista tasapainoa.
Mitä tavoitteita saavutat hotelli- ja ruoka- ja juomahallinnon virallisella maisteritutkinnolla?
Hotelli- ja juomahallinnon virallisen maisterin tutkinnon yleistavoite on antaa sinulle tiedot ja työkalut, jotta voit:
- Johda, johda ja muuta majoitus- ja catering-yrityksiä ja -yrityksiä.
- Tee strategisia ja operatiivisia päätöksiä dynaamisissa ja ketterissä yhteyksissä.
- Sisäistä johtamismallit, jotka perustuvat kestäviin kriteereihin sosiaalisilla, taloudellisilla ja ympäristöllisillä aloilla.
- Hyödynnä digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Sekä sen kaupallistamiseen että tiettyjen tuotteiden ja palvelujen toteuttamiseen ja luomiseen.
Mitä osaamista hankit hotelli- ja ruoka- ja juomahallinnon virallisella maisteritutkinnolla?
Yleiset osaamisesi, joita kehität ovat:
- Suunnittele ja toteuta kaupallisia strategioita alan uusille liiketoimintamahdollisuuksille.
- Koordinoida ja johtaa kaupallista toimintaa hotelli- ja catering-yrityksissä.
- Optimoi taloudelliset, taloudelliset ja henkilöresurssit.
- Arvioi investointeja ja tee päätöksiä uusista projekteista sekä hallitse ja hallitse niihin liittyviä riskejä.
- Määrittele tarvittavat linjaukset hankkeen strategisten tavoitteiden mukaisesti.
- Kehitä digitaalisia taitoja liiketoiminnan johtamiseen.
- Tunnista, esitä tai ratkaise ongelma asiaankuuluvalla ja luovalla tavalla.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Tämä maisterin tutkinto, jossa on käytännöllinen ja ammattimainen lähestymistapa, antaa sinun kehittää uraasi seuraavilla työalueilla:
- Julkishallinto
- Matkapalvelut ja kuljetus
- Vieraanvaraisuus
- Teollisuus ja toiminta
- Gastronomia & Ravintola
- Vähittäiskauppa ja tuote
- Tekniikka
- Vieraanvaraisuus
- Markkinointi ja tapahtumat
- Konsultointi
- Tekniikka
Uramahdollisuudet
Tärkeimmät uramahdollisuudet ovat:
- Hotelli- tai ravintolayritysten tai -ryhmien toimitusjohtaja
- Yritysaluepäällikkö hotelli- tai ravintolaketjuissa
- Ruoka- ja juomajohtaja
- Hotelliorganisaation markkinointipäällikkö
- Hotelliosaston johtaja liiketoimintaryhmissä
- Toimintapäällikkö ryhmäruokailukeskuksessa
- Matkailumajoitusyritysten konsultti tai kouluttaja
- Majoitus- ja ravintola-alan yrittäjä