Arabiemiirikunnat

Tietoja UAE

Arabiemiirikunnat (UAE) on erittäin nykyaikainen Lähi-idän maa, joka sijaitsee Kaakkois osa Arabian niemimaan. Maa on rajoilla Saudi-Arabia, Oman ja Qatar. UAE perustettiin vuonna 1971 liitto seitsemästä Emirates: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah ja Umm Al-Qaiwain. UAE on suosittu matkailukohde, joka sulautuu rikas kulttuuriperinne vuodelta yli 2500 vuotta modernit kaupungit ylpeillä pilvenpiirtäjiä, museot, galleriat, golfkentät, kylpylät ja teemapuistojen.

 

Ilmasto

Vaikka noin neljä viidesosaa UAE on kuuma ja kuiva aavikkoilmasto, maa on myös vuoria, keitaita ja rantaviivaa. Suurin Kesällä lämpötila voi nousta lähes 50 astetta C joillakin alueilla, vaikka lämpötilat vuoristoalueilla ovat maltillisempia. Minimi talvella lämpötilat ovat noin 10 astetta C.Vuotuinen sademäärä on peräisin 120mm ja 350mm riippuen sijainnista, satunnaista tulvia. Pöly myrskyt, jotka vähentävät merkittävästi näkyvyyttä esiintyä myös erämaa-alueiden.

 

Kulttuuri

UAE pyrkii säilyttämään perinteiset kulttuuriset tekijät perustuvat heimojen elävät ja islamilaisten periaatteiden liikkuessaan moderni kulttuuri. Tässä mielessä, maa on viime aikoina korostanut kuvataiteen että laajentamista perinteisten avulla luovuutta, joka keskittyi runoutta ja puhuttua sanaa. Tämän seurauksena UAE on nyt kukoistava, monikulttuurinen taideyhteisö, joka sisältää museot, galleriat, taidenäyttelyitä, kulttuuritapahtumia, teattereita ja taiteen liittyviä työpajoja ja kesäleirejä.

 

Elinkustannukset

Hinnat UAE ovat yleensä maltillinen, yhden makuuhuoneen huoneistoja alkaen noin 1000 dollaria (US) kuukaudessa ja varusohjelmat noin $ 120 (US) kuukaudessa. Ruoka ja ruokailu kustannukset ovat hyvin kohtuulliset.Kustannukset lähellä kaupungin keskusta ovat hieman suuremmat kuin kustannukset muualla. Opiskelijoiden tulisi myös olla varma talousarvioon auton, koska ne ovat virtuaalinen välttämättömyys maassa.

 

Oppilaitokset

Oppilaitokset ja yliopistot maassa Arabiemiirikunnat

Verkko-oppilaitokset ja ‑yliopistot maassa Arabiemiirikunnat