Keystone logo
Australia

Opiskelu Hallita sisään Australia 2024

Opiskelu paikassa Australia

Australia on saari manner ja maa sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla välillä Tyynenmeren ja Intian valtameren. Vaikka kuudenneksi suurin maa pinta-alaltaan maailman, Australia väkiluku on vain noin 20 miljoonaa euroa. Suurin osa väestöstä asuu pitkin etelään ja itään rannikkoa. Australia on hyvin kehittynyt maa, maailman viidenneksi suurimmat tulot henkeä kohti. Suurimmat teollisuudenalat keskittyvät Australian runsaat luonnonvarat, kuten maatalous-, puutarhanhoito, kalastus, metsätalous ja kivennäisaineita.

Ilmasto

Koska Australian suuri maa massa, ilmasto vaihtelee suuresti eri puolilla maata. Pohjois kolmasosa maan on tropiikissa ja loput on lämmin ilmasto, jossa kylmin alueilla Kaakkois-ja Tasmania. Vuodenajat ovat vastapäätä pohjoisella pallonpuoliskolla.Kesällä tapahtuu joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevään syyskuusta marraskuuhun.

Kulttuuri

Australia on erittäin turvallinen, ystävällinen ja monikulttuurinen yhteiskunta, joka on yksi monipuolinen maailmassa. Lähes neljännes väestöstä on syntynyt toisessa maassa. Lisäksi useita heidän kulttuuristaan ​​paljon Australian kulttuuri on peräisin sen aboriginaalien perintöä.

Vaikka Australian yhteiskunta on yleensä hyvin rento, monilla työpaikoilla ja ravintoloissa on pukeutumissääntöjä. Australialaiset rakastavat sekä urheilua ja taidetta, kuten elokuva, kirjallisuus, musiikki, tanssi ja teatteri. Taidemuseot ja galleriat runsaasti kaikissa suurimmissa Australian kaupungeissa.

Elinkustannukset

Elinkustannukset on samanlainen Yhdysvallat ja Iso-Britannia.Kansainvälisen opiskelijan on osoitettava maahanmuuttoviranomaisten, että heillä on tarpeeksi rahaa kattamaan elinkustannukset, opetusta ja maksuja oleskelunsa aikana. Opiskelijat voivat työskennellä osa-aikaisesti ansaita rahaa kohti elinkustannukset. Vuosikuluna vaatimus vuodesta 2012 oli 18610 dollaria, että opiskelija, 6515 dollaria varten opiskelijan puoliso tai kumppani, 3720 dollaria varten opiskelijan ensimmäinen lapsi, ja 2790 dollaria jokaista ylimääräistä lasta.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  769
 • Osuus apuohjelmista

  67
 • Internet-liittymä

  53
 • Paikallinen kuljetus

  103

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  13
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Australia

Korkeakoulujen

Yliopisto-opetusta myös kandidaatin tutkinnon opintojen tasolla. Klo jatko, jatko todistukset ja tutkinnot tarjotaan lisäksi maisterin ja tohtorin tutkinnot. Maisteriohjelmat ovat saatavilla monilla tieteenaloilla kuten yhteiskuntatieteiden, tekniikan, terveyden, liiketalouden ja taloustieteen. Ylempiä korkeakoulututkintoja yleensä liittyy tutkimus-tai kursseista, tai molempia.

Miksi opiskella Australiassa?

Lisäksi Australia on hyvä paikka asua, Australian maisteriohjelmien ovat korkealaatuisia maailmassa. Australian akateemisessa ympäristössä edistää innovointia, luovuutta ja itsenäistä ajattelua.

Australia on sitoutunut varmistamaan kansainvälisten opiskelijoiden on hyviä kokemuksia Australiassa.Laitokset, jotka myöntävät kansainvälisiä opiskelijoita on noudatettava tiukkoja vaatimuksia, jotka koskevat markkinointia, tietenkin toimitus, tilat ja opiskelijoiden palvelut, kuten oikeus-ja terveyspalvelut.

Yliopistot

Neljä Australian 39 yliopistot sijoittuu alkuun mennessä 100 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings . Nämä koulut ovat Melbournen yliopistossa (28), Australian National University (37.), University of Sydney (62.) ja University of Queensland (65). Noin 230000 kansainvälisiä opiskelijoita osallistumaan korkeakoulujen ohjelmien Australiassa, jossa noin 90000 tutkinnon vuosittain.

Opetus ja Ohjelman kesto

Kansainvälisen opiskelijan on maksettava opetusta ja maksuja ennen alkua maisteriohjelman opinnot.Tyypillisiä opetusta maisterin tutkinnot on 15.000 dollari 36,000 dollaria vuodessa riippuen yliopistossa.

Masters koulutusohjelmien kestää 1-2 vuotta. Opintojen on yleensä kaksi vuotta kandidaatin tutkinto, mutta maisterin tutkinnon voi saada yhdessä vuodessa, jos opiskelijan kandidaatin tutkinto on suoritettu erinomaisin arvosanoin.

Lukuvuosi

Lukuvuoden Australiassa alkaa maaliskuun alussa ja jatkuu marraskuun lopulla. Useimmat koulut tarjoavat kaksi lukukautta vuodessa, mutta jotkut koulut käyttävät kolmanneksen järjestelmä ja muut koulut tarjoavat kesällä kursseja joulukuusta helmikuuhun.

Jatko-arvoasioiden

Maisterin tutkinnon tahansa kurinalaisuutta Australian laitos tekee jatko arvokkaampaa työnantajille maailmanlaajuisesti.Lisäksi viime lainsäädäntö hyväksyttiin, että luvat kansainvälisen tutkinnon Australian laitosten saada post-tutkimuksessa työviisumi, jonka avulla he voivat työskennellä Australiassa jopa neljä vuotta valmistumisen jälkeen.

Vaikka kansainväliset opiskelijat voivat saada työskennellä Australiassa jälkeen, opiskelija ei saa suorittaa opintoja Australiassa ainoastaan ​​maahanmuuttoa. Australia tarjoaa etuuskohteluun maahanmuuton hoito yksilöiden koulutusta vaativissa ammateissa List, mutta ammattitaitoisen maahanmuutto prosessi on erillinen opiskelija viisumi prosessi. Ei ole mitään takeita, että opiskelija opiskelee maisteriksi Australiassa voi siirtyä Australiaan.

Suoritettuaan maisterin tutkinto, opiskelijat voivat myös jatkaa opintojaan, jos ne on otettu jatko-ohjelma ja saada lisää opiskelija viisumi.

Visa vaatimukset

Saada opiskelija viisumi, opiskelijoita on kirjoilla kokopäiväistä, joka on rekisteröity Australian Department of Maahanmuutto ja kansalaisuus (DIAC). Opiskelijoiden lyhytkestoinen alle 3 kuukautta voi opiskella kävijän viisumia. Kuitenkin vain opiskelijoille opiskelija viisumi on pääsy Australian terveydenhuollon ja osa-aikatyötä. Opiskelija voi hakea opiskelija viisumi, kun he saavat kirjeen tarjous tai sähköisen vahvistuksen ilmoittautuminen.

Sairausvakuutuslain

Australia on erityinen sairausvakuutus-ohjelma kansainvälisille opiskelijoille kutsutaan Overseas Student Health Cover (OSHC). Opiskelijat pitäisi ostaa OSHC ennen saapumistaan ​​Australiassa ja kattavuus on säilytettävä ajaksi opiskelijan oleskelun opiskelija viisumi. OSHC lääkinnälliset tai sairaalahoidon ja kattaa osittain reseptilääkkeitä ja ambulansseja.

Vinkkejä

Suuri Australia on levoton ja kävijöitä on oltava tietoinen vaaroja matkustaa takamailla. Vaikka ei takamailla, suojakerroin tulisi käyttää aina, ja matkailijat tulisi juoda runsaasti vettä.

Bush tulipalot ovat yhteinen vaara erityisesti myöhäisestä keväästä kesään. Travelers pitäisi säilyttää tietoisuus sijainti tulipaloja koko ajan.

Muita vaaratekijöitä ovat myrkyllisiä käärmeitä, hämähäkkejä ja meren stingers. Nämä vaarat voidaan välttää tilannetietoisuus ja asianmukainen vaatetus ja jalkineet.

Viisumivaatimukset

Kaikissa opinto-ohjelmissa sinun on haettava alaluokan 500 opiskelijaviisumia.

Erityisluokan viisumi (alaluokka 444) on tarkoitettu Uuden-Seelannin kansalaisille, jotka haluavat opiskella Australiassa.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

AUD 560

Nykyiset maksut opiskelijaviisumin hakemiseksi ovat 560 AUD (~ 400 €). Hinta on aina sama opintojen pituudesta riippumatta. Huomaa, että tämä hinta voi vaihdella riippuen paikasta, jossa haet opiskelijaviisumia (Australia tai onshore).

Kuka voi hakea viisumia?

Jokainen, joka ilmoittautuu kansainväliseksi opiskelijaksi vähintään neljä kuukautta kestävälle kurssille Australiassa, tarvitsee opiskelijaviisumin. Australian opiskelijaviisumin hakemiseksi sinulla on oltava ehdoton tarjous paikasta yliopistossa, olet hyväksynyt kyseisen paikan kirjallisesti ja maksanut vaaditun lukukausimaksutalletuksen. Valitsemasi ohjelman on oltava 12–52 viikkoa, jotta voit saada opiskelijaviisumin.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Online-järjestelmä

Tätä alaluokan 500 viisumia on haettava online-järjestelmän kautta.

Verkkosivusto:https://www.homeaffairs.gov.au/

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen viisumin hakemista sinun on hankittava vahvistus ilmoittautumisesta (COE) tai tarjouskirje, joka vahvistaa, että sinut on hyväksytty kurssille, joka on rekisteröity Commonwealth Register of Courses -rekisteriin (CRICOS).

Kun täytät online-viisumihakemuslomakkeen, sinun on toimitettava todisteet siitä, että täytät:

 1. Taloudelliset vaatimukset - summa, joka sinun on todistettava, että sinulla on elinkustannuksia (erillään lukukausimaksuista ja matkoista), on asetettu 19,830 15,170 AU $ (~ XNUMX XNUMX dollaria) vuodeksi. Vaihtoehtoisesti voit näyttää todisteita siitä, että puolisosi tai vanhempasi ovat valmiita tukemaan sinua ja että he ansaitsevat vähintään 60,000 45,850 AU dollaria (~ XNUMX XNUMX dollaria) vuodessa.
 2. Englannin kielen taitovaatimus - Jos et ole englanninkielisestä maasta (etkä ole suorittanut vähintään viiden vuoden opintoja englanninkielisessä maassa), sinun on todistettava, että pystyt puhumaan englantia vaaditulle tasolle IELTS: n, TOEFL iBT: n, Pearson Test of English (PTE) Academicin tai Cambridge Advanced Englishin (CAE) avulla.
 3. Terveysvaatimukset - Joitakin opiskelijoita voidaan pyytää suorittamaan lääketieteellinen ja / tai radiologinen tarkastus osoittaakseen olevansa hyvässä kunnossa (tämä koskee esimerkiksi niitä, jotka aikovat kouluttautua lääkäriksi, hammaslääkäriksi tai sairaanhoitajaksi). Belgiasta tai Norjasta tulevia lukuun ottamatta kaikki opiskelijat ovat velvollisia ostamaan ulkomaisen opiskelijan sairausvakuutuksen (OSHC).
 4. Merkkivaatimukset - Australian opiskelijaviisumivaatimukset edellyttävät, että sinun on oltava hyväluonteinen päästäksesi Australiaan. Tämä sisältää rikosrekisterin tarkistuksen.

Yleensä opiskelijoiden on lähetettävä seuraavat tiedot:

 • Täytetty Australian opiskelijaviisumihakemuslomake (157A)
 • Maksettu viisumihakemusmaksu - tällä hetkellä 550 AU dollaria (~ 420 dollaria useimmissa tapauksissa
 • Kopio passin henkilötietosivusta (joitain opiskelijoita voidaan pyytää fyysisesti antamaan passinsa)
 • Ilmoittautumistodistus tai tarjouskirje
 • Todisteet riittävistä varoista
 • Todisteet sairausvakuutuksen kattavuudesta
 • Englannin kielen taitotestin tulokset
 • Rikosrekisterin tarkistustulokset
 • Neljä tuoretta passikokoista valokuvaa

Kun olet koonnut ja skannannut tositteet, sinun on luotava tili ja haettava online-ImmiAccount-sovellusjärjestelmällä: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Milloin kannattaa hakea?

Voit hakea Australian opiskelijaviisumia vasta, kun olet saanut vahvistuksen ilmoittautumisesta valitsemastasi yliopistosta.

Useimpien viisumihakemusten käsittely kestää neljä viikkoa. Opiskelijaviisumin kesto riippuu valitsemastasi ohjelmasta. Jos opiskelet Australiassa yli 10 kuukauden pituiselle kurssille ja päättyy Australian lukuvuoden lopussa (yleensä joulukuun puolivälissä), viisumisi on yleensä voimassa seuraavan vuoden 15. maaliskuuta asti. Jos kurssisi on pidempi kuin 10 kuukautta ja päättyy tammi-lokakuussa, viisumisi on yleensä voimassa kaksi kuukautta kurssin suorittamisesta.

Voit uusia opiskelijaviisumisi niin monta kertaa kuin haluat, kunhan olet ilmoittautunut CRICOSin hyväksymälle kurssille.

Voit saapua Australiaan opiskelijaviisumillasi viimeistään 90 päivää ennen kurssin alkua. Seitsemän päivän kuluessa saapumisesta sinun on ilmoitettava koulutuksen tarjoajallesi asukasosoitteesi ja ilmoitettava heille seitsemän päivän kuluessa, jos muutat osoitetta.

Käsittelyaika

4 Weeks

Työmahdollisuudet

Opiskelijaviisumilla voit työskennellä jopa 40 tuntia kahdessa viikossa lukukauden aikana ja kokopäiväisesti lomien aikana. Työ, joka on muodollinen, rekisteröity osa kurssiasi, ei sisälly rajoitukseen. Jos opiskelet maisterin tutkintoa tutkimuksella tai tohtoriksi, sinulla ei ole työrajoituksia.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Opiskelijaviisumihakemuksesi voidaan hylätä muun muassa, jos annat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja tai jos et täytä tarvittavia taloudellisia, luonnetta tai terveyttä koskevia vaatimuksia.