Keystone logo
Bosnia ja Hertsegovina

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Bosnia ja Hertsegovina 2024

Laitosten lukumäärä: 8
  • Berlin, Saksa
  • Freiberg, Saksa
  • + 5 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina

  University of Sarajevo on merkittävä ja monimutkainen organisaatio, joka toteuttaa jaloa tehtävää kasvattaa osaavaa, luovaa ja kansainvälisesti pätevää henkilöstöä kaikilla Bosnia ja Hertsegovinan kiinnostavilla aloilla opetuksen ja tutkimuksen kautta. Henkilöstön odotetaan vastaavan nykyaikaisen talouden haasteisiin Euroopan ja maailmanlaajuisessa poliittisessa, taloudellisessa, sosiaalisessa ja kulttuurisessa kontekstissa. Yliopisto on sitoutunut pysymään itsenäisenä opettajien, tutkijoiden, taiteilijoiden ja opiskelijoiden akateemisena yhteisönä, joka on osa kansainvälistä yliopisto- ja akateemista yhteisöä ja suuntauksia.

  • Dvorovi, Bosnia ja Hertsegovina

  VISIO Tähän mennessä saavutettujen tulosten ja uusien liiketoimintatavoitteiden perusteella yliopisto on määritellyt uuden vision seuraavasti: Yliopiston visio on tulla yhdeksi Srpskan tasavallan ja Bosnia ja Hertsegovinan korkeakoulutusalan johtajista . MISSIO Yliopiston tehtävänä on mahdollistaa uusien tietojen, taitojen ja osaamisen hankkiminen ensisijaisesti Semberijan ja sitä ympäröivien alueiden, sitten Srpskan tasavallan ja Bosnia ja Hertsegovinan sekä muiden kiinnostuneiden maiden ehdokkaille.

  • Travnik, Bosnia ja Hertsegovina

  University of Travnik on ensimmäinen yksityinen yliopisto Bosnia ja Hertsegovinassa, joka perustettiin vuonna 2007 lakisääteisten määräysten perusteella ja asianomaisen opetus-, tiede-, kulttuuri- ja urheiluministeriön SBK / KSB: n tuella. Se harjoittaa toimintaansa korkeakouluna opetus-, tiede-, kulttuuri- ja urheiluministeriön SBK / KSB: n päätöksen, numero 03-38-63 / 07, 4.7.2007, mukaisesti. vuosi ja korkeakoulurekisteriin SBK / KSB merkitään numerolla 10 sivulle 00010 lukuvuodesta 2007/08 alkaen. vuotta. Korkeakoulun koko nimi on University of Travnik . Englanninkielinen käännös yliopiston nimestä on University of Travnik . Yliopiston lyhennetty nimi on UNT.

  • Bijeljina, Bosnia ja Hertsegovina

  Sinergija University on akateeminen laitos, joka perustettiin vuonna 2005 Srpskan tasavallan opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksynnän perusteella ja Belgradin Singidunum -yliopiston tuella. Yliopisto on korkeakoulu, joka tarjoaa opiskelijoilleen nykyaikaisia opetussuunnitelmia ja opetusmenetelmiä, jotka muistuttavat tunnettuja yliopistokeskuksia.

  • Banja Luka, Bosnia ja Hertsegovina

  Yleiseurooppalainen yliopisto "APEIRON" on opetus- ja tiedelaitos, joka suorittaa korkeakoulutuksen päätoimintansa puitteissa itsenäisesti ja/tai yhteistyössä ulkomaisten kumppanien kanssa ensimmäisen jakson akateemisia perusopintoja, toisen jakson erikois- ja maisteriohjelmia, ja kolmannen syklin tohtoriopinnot. elinikäinen oppiminen ja jatkuva ammatillinen koulutus ja kehittäminen. Yliopisto tekee myös perustutkimusta ja soveltavaa tutkimusta akkreditoitujen opinto -ohjelmien tärkeimmillä tieteellisillä aloilla sekä tutkimusta, joka on koulutustoiminnan kehittämisen tehtävä. Yleiseurooppalainen yliopisto "APEIRON" on yksityisomistuksessa oleva opetus-tieteellinen, voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka harjoittaa toimintaansa Srpskan tasavallan opetus- ja kulttuuriministeriön lisenssien perusteella. Yliopisto on perustettu vuonna 2005 ja se on rekisteröity korkeakouluksi Banja Lukan perusoikeuden tuomioistuinrekisteriin numerolla: U / I 4847/05 sekä opetusministeriön korkeakoulurekisteriin. ja Srpskan tasavallan kulttuuri numerolla 11-I / 08. Akkreditointi: Päätös akkreditoinnista nro. 01.1.3.74/16, päivätty 24.3.2016. vuosi (Srpskan tasavallan korkeakoulujen akkreditointivirasto). Yliopistolla on lupa etäopetukseen nro. 07.2- 9624-1 / 07, päivätty 28.12.2007. vuotta. Yleiseurooppalainen yliopisto suorittaa korkeakoulutusta Banja Lukan laitoksen toimipaikassa ja sen ulkopuolella Bijeljinan lisensoiduissa opinto-ohjelmissa ja sykleissä Srpskan tasavallan opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen no. 07.023 / 612-86-2 / 10, 6.9.2010; Novi Gradissa Srpskan tasavallan opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen no. 07.023 / 612-35-2 / 10, päivätty 6. joulukuuta 2010; vuotta. Päätös työehtojen ja -lupien täyttämisestä sekä lisensoitujen opinto-ohjelmien suorittamisesta ovat julkisia asiakirjoja, jotka yleiseurooppalainen yliopisto esittelee yleisölle verkkosivustonsa kautta ja muulla sopivalla tavalla.

  • Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...