Keystone logo
Brasilia

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Brasilia 2024

Laitosten lukumäärä: 87
  • São Paulo, Brasilia
  • Rio de Janeiro, Brasilia
  • + 2 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Brasilia
  • Bailrigg, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 3 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Ranska
  • São Paulo, Brasilia
  • + 5 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Paraná, Brasilia

  On monia näkökohtia, jotka arvostavat korkeakoulua, mutta korkea maine MEC: ssä on tärkein osoitus siitä, että kurssit, rakenne ja tiedekunta ovat ihanteellisten laatustandardien mukaisia. Toimiston viimeisimpien tietojen mukaan Uniandrade saavutti luokan 4 (korkein pisteet oli 5) ja kuuluu maan parhaisiin yliopistokeskuksiin. Huomautus viittaa IGC - lyhenne General Course Index. Mutta Uniandraden sitoutuminen huippuosaamisen opettamiseen ei alkanut viime vuonna. Tähän tarkoitukseen on yli 40 vuoden historia! HVK: n lisäksi laitos on ylpeä siitä, että 80% perustutkintokursseista arvioidaan huippuosaamisella. Aseta laitos tähän merkittävään asemaan MEC-komitea arvioi useita näkökohtia, muun muassa ENADE-opiskelijoiden suorituksia, fyysistä rakennetta, opettajien pätevyyttä.

  • Goiás, Brasilia

  Vuonna 1999 lailla 13.456 perustettu Goiásin osavaltion yliopisto toi uuden ja lupaavan todellisuuden valtion korkeakouluopetuksessa. Anápoliksessa sijaitsevana monikampusyliopistona järjestetty UEG on tulosta merkittävien korkeakoulujen, kuten Anápoliksen osavaltion yliopiston (Uniana), Goiásin osavaltion liikuntakasvatuksen korkeakoulun (Esefego) muutosprosessista. ) ja muut hallituksen ylläpitämät erilliset korkeakoulut. Historiallisten tietojen mukaan UEG syntyi useiden Goiásin kuntien hyödyksi painottaen alueellisia erityispiirteitä. Sen kasvu tarjosi innovatiivisen kokemuksen opetuksen, tutkimuksen ja jatkokoulutuksen sisäistämishankkeen kautta, mikä johti useisiin Goiásin yliopistokampuksen kuntiin toteuttamalla perustutkinto- ja jatko-opintoja monipuolisimmilla osaamisalueilla. Lisäksi UEG toteutti erityisohjelmia, kuten Full Parceled Degree Program, joka tarjosi koulutusta perustutkinnon suorittaneille tuhansille valtion, kuntien ja yksityisten verkostojen opettajille. UEG on muotoutunut tehtävänään tuottaa ja sosiaalistaa tieteellistä tietoa ja tietämystä sekä kehittää ammattilaisten ja yksilöiden kulttuuria ja kokonaisvaltaista koulutusta, joka pystyy kriittisesti sijoittumaan yhteiskuntaan, ja edistämään Goiásin osavaltion sosioekonomisen todellisuuden muutosta. ja maasta. Usean kampuksen oppilaitoksena UEG: llä on yliopistokampus kaikilla valtion pienalueilla, mikä edistää Goiásin kestävää kehitystä.

  • Jardim Sao Paulo, Brasilia

  Jequitinhonhan ja Mucurin laaksojen liittovaltion yliopisto (UFVJM) on opetusministeriöön liittyvä julkinen korkeakoulu, joka perustettiin lailla 11.173, julkaistiin liittovaltion virallisessa lehdessä 8. syyskuuta 2005. Sen historia alkoi Syyskuu 1953, jolloin silloinen kuvernööri Juscelino Kubitschek de Oliveira perusti Diamantinan (Faod) hammaslääketieteellisen tiedekunnan tavoitteenaan vastata Jequitinhonhan laakson suuren alueen tarpeisiin. Ennen UFVJM: ksi tulemista se oli liittovaltion hammaslääketieteellinen tiedekunta (Fafeod) ja integroidut liittovaltion Diamantinan korkeakoulut (Fafeid). UFVJM: llä on kampuksia neljässä kaupungissa: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí ja Janaúba, jotka kattavat Jequitinhonhan, Vale do Mucurin, Noroesten ja Norte de Minas Geraisin mesoalueet.

  • Formosinha, Brasilia

  Brasilian katolinen yliopisto (UCB) on ainoa yksityinen yliopisto liittovaltion piirissä. Se on katolinen, hyväntekeväisyys- ja yhteisökorkeakoulu. UCB: tä hallinnoi vuonna 1972 perustettu Brasilian katolisen koulutuksen liitto (UBEC), jonka tavoitteena on ylläpitää katolisia oppilaitoksia ja tarjota vankka ja laadukas koulutusverkosto.

  • São Paulo, Brasilia

  Innovaatio, tekniikka, kestävyys ja käytännön työ ovat olleet Eniacin ydin 35 vuoden ajan. Todellisilla ja haastavilla hankkeilla Eniac kouluttaa johtajia ja yrittäjiä, jotka opiskelijoista lähtien kehittävät ammattimaisia taitoja ja käytäntöjä erottamiseksi työmarkkinoilla. Kaikki nämä investoinnit monialaisiin menetelmiin, infrastruktuuriin ja kansainvälisiin laatustandardeihin tekevät Eniacista parhaan korkeakoulun Guarulhoksessa MEC-luokituksen mukaan.

  • Bonsucesso, Brasilia

  Toimimalla akateemisella alalla yli 50 vuoden ajan UNISUAM on kehittynyt vuosien varrella samalla, kun se muutti opiskelijoiden todellisuutta. Ensimmäinen Brasilian yliopistokeskus, UNISUAM, on aina pitänyt opiskelijansa ensisijaisena, keskittyen tehtäväänsä edistää miesten kehitystä, harjoittamalla opetusta, joka on suunnattu yleisön akateemiseen, ammatilliseen ja henkilökohtaiseen parantamiseen, johon se liittyy.

  • Fábricas, Brasilia

  São João del-Rein liittovaltion yliopisto (UFSJ) perustettiin 18. joulukuuta 1986 annetulla lailla 7555 São João del-Rein korkeakoulujen säätiönä (Funrei), joka perustui kahden oppilaitoksen kokoukseen ja federalisointiin: Dom Boscon filosofian, tieteiden ja kirjeiden tiedekunta, jonka toiminta alkoi vuonna 1954 ja jota ylläpitää São João Boscon maakunta; ja São João del-Rein kuntosäätiö, joka ylläpitää talous-, hallinto- ja kirjanpitotieteiden tiedekuntaa (Faceac) ja teollisuustekniikan tiedekuntaa (Faein), joiden toiminta alkoi vastaavasti vuonna 1972 ja 1976.

  • Bahia, Brasilia

  BAHIA ADVENTIST FACULTY (FADBA) on seitsemännen päivän adventistikirkon oppilaitos, joka perustuu raamatulliseen maailmankatsomukseen. .

  • Parque dos Jacarandás, Brasilia

  Yliopisto näyttää, kuinka yhdistää vahva perinne ja yhteys nykymaailmaan ja sen muutoksiin. Tulevaisuus, innovaatio, yrittäjyys ja kestävyys ovat perusta ympäristölle, joka yhdistää tieteen, tiedon ja teknologian kehityksen monialaisesti.

  • Goiabeiras, Brasilia

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) on opetusministeriöön (MEC) liittyvä itsehallinnollinen laitos, jolla on itsenäinen opetussuunnitelma, tieteellinen, hallinnollinen, taloudellinen ja varainhoito. Se toimii uskomalla opetus-, tutkimus- ja tiedotusohjelmien jakamattomuuteen ja kutsumuksensa työskennellä kaikilla osa-alueilla. Ufes perustettiin 5. toukokuuta 1954. Siihen kuuluu neljä yliopistokampusta - Goiabeiras ja Maruípe pääkaupungissa Vitória sekä Alegren (osavaltion eteläpuolella) ja São Mateuksen (osavaltion pohjoispuolella) kunnat. 4,3 miljoonaa neliömetriä. Sen kampusten kokonaispinta-ala on 292000 neliömetriä (rakennettu alue).

  • Ondina, Salvador, Brasilia

  Federal University Of Bahia aloitti 18. helmikuuta 1808, kun prinssi Regent Dom João VI perusti Bahian kirurgikoulun, ensimmäisen yliopistokurssin Brasiliassa. Silti 1800-luvulla se sisälsi farmasian (1832) ja hammaslääketieteen (1864), Kuvataideakatemian (1877), lain (1891) ja ammattikorkeakoulun (1896) kursseja. 1900-luvulla Isaías Alves loi filosofian, luonnontieteiden ja kirjeiden tiedekunnan (1941). UFBA: n perustaja - Yliopiston ensimmäinen rehtori korostettiin korkeakoulutuksen radalla. Syntynyt Salvadorissa vuonna 1894, valmistunut lääketieteestä ja erikoistunut kirurgiaan São Paulossa. Palattuaan hän siirtyi patologian ja kirurgian tuoliin ja johti lääketieteellistä tiedekuntaa. 15 vuoden ajan rehtorina (1946-1961) hän johti federalisaatioprosessia ja toteutti fyysisen ja henkilöstöinfrastruktuurin kirjoittamalla integroidun yliopiston ensimmäisen luvun: Taiteet, kirjeet, humanistiset tieteet. Rehtorikunnan ensimmäisenä vuonna Bahian yliopisto perustettiin virallisesti. Vuonna 1950 hänestä tuli Federal University Of Bahia , integroimalla eristetyt koulut ja perustamalla muita kursseja. Viidentoista vuoden aikana UFBA kukoisti Edgard Santosin johdolla taiteen, humanististen tieteiden ja terveyden alalla.

  • Vila Mariana, Brasilia

  Perinteisesti terveystieteisiin erikoistuneeksi laitokseksi tunnustettu Unifesp vastaa pätevien henkilöresurssien kouluttamisesta ja terveystieteellisen tutkimuksen kehittämisestä. Sen alkuperän ydin on Escola Paulista de Medicina, jonka perustaminen juontaa juurensa vuoteen 1933 ja jota yksityisillä varoilla ja valtion tuilla tuettiin federaatioon asti vuonna 1956. Laki nro 8957 annettiin vuonna 1994 liittovaltion yliopistossa. , ylläpitämällä kursseja, joita opetetaan lääketieteen, hoitotyön, biotieteiden (lääketieteellinen modaliteetti), puheterapian ja oftalmologian aloilla - joka integroi tänään terveysteknologiat.