Keystone logo
Chile

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Chile 2024

Laitosten lukumäärä: 64
  • Trece Norte, Chile

  World Wide Chile on monitieteinen tiimi, jossa rakkaus maamme on liikkeellepaneva voima tarjota ainutlaatuisia kokemuksia vierailijoillemme keskittyen Chilen vaurauden välittämiseen kulttuurisen upotusohjelman kautta, joka näyttää Chilen ja sen ihmiset sellaisena kuin ne ovat. Tämä on ollut mekanismi, joka on antanut meille mahdollisuuden yli kymmenen vuoden ajan tarjota ainutlaatuisia kokemuksia, jotka ovat vahvistaneet vierailijan oppimista ja siteitä kulttuurimme kanssa ja saavuttaneet vankat suhteet ulkomaalaisten ja chileläisten välille. Vaihtoehdot, joiden avulla voimme saavuttaa tämän tavoitteen, ovat erilaiset harjoittelu-, vapaaehtois-, opinto- ja matkaohjelmat, joita kävijämme tekevät maassamme oleskelun aikana.

  • Providencia, Chile

  Opiskele ulkomailla arvostetuissa yliopistoissa ja kielikouluissa ViveCampus on johtava oppilaitoksia maailmanlaajuisesti edustava toimisto ViveCampus edustaa virallisesti satoja kansainvälisille opiskelijoille tarjolla olevia ohjelmia useissa maissa. Autamme sinua ilmaiseksi koko rekisteröintiprosessin ajan ja maksat suoraan laitoksille. Englanninkielisiä kursseja, tutkintotodistuksia, perus- ja jatko -ohjelmia muun muassa Australiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Englannissa, Irlannissa, Uudessa -Seelannissa. Sivustoltamme löydät tietoa ohjelmien päivämääristä ja kustannuksista vuosina 2021 - 2022. Chilessä ViveCampuksella on toimisto Santiagossa, missä voimme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse. Osallistumme myös ulkomaisille opiskelumessuille, joita yleensä pidetään Chilen Santiagon kaupungissa.

  • Providencia, Chile

  Olemme osallistava yliopisto, joka koostuu työntekijöistä, opiskelijoista ja valmistuneista, itsenäisistä ja riippumattomista, moniarvoisista ja sitoutuneista yleisölle. Osallistumme kriittisesti yhteiskuntatieteiden, taiteiden, humanististen tieteiden, pedagogiikan ja muiden tieteenalojen sekä tieteellisen ja ammatillisen työn tietämyksen kehittämiseen opetuksen, tutkimuksen, taiteellisen luomisen ja ympäristön yhteyksien mukaisesti. globaalin maailman vaatimukset, jotka katsotaan Latinalaisesta Amerikasta ja jotka vaikuttavat paikallisesti, alueellisesti ja kansallisesti. Koulutamme tutkinnon suorittaneita ja huippuosaamisen ammattilaisia monitieteisellä näkökulmalla, sitoutuneita osallisuuteen ja yhteiskunnalliseen muutokseen sekä edistämään ja puolustamaan ihmisoikeuksia, demokratiaa ja oikeutta.

  • Huechuraba, Chile

  Universidad Mayor tehtävänä on kouluttaa ihmisiä koulutuskokemuksen kautta, joka kannustaa eettiseen käyttäytymiseen, yrittäjyyteen, innovointiin, johtajuuteen ja kulttuurisen ja sosiaalisen monimuotoisuuden kunnioittamiseen. Tätä varten se opettaa korkeakoulututkintoa ja jatko -ohjelmia sekä toteuttaa tiedon tuottamiseen, artikulointiin ja levittämiseen liittyviä toimia, jotka edistävät kansallista yhteisöä kulttuuri-, koulutus-, sosiaali- ja talousalalla ottaen huomioon globaalin tilanteen maailma ja tieteellisen kurinalaisuuden normit.

  • La Serena, Chile

  La Serenan yliopiston tehtävänä on viljellä, tuottaa, kehittää ja välittää ylivoimaista tietämystä eri osaamisalueilla ja kulttuurialoilla opetuksen, tutkimuksen, luomisen, innovoinnin, yliopiston laajentamisen ja ympäristön kanssa. La Serenan yliopiston tehtävänä on oma erityispiirreensä osallistua yhteiskunnan yleisten etujen tarpeiden tyydyttämiseen ja tehdä osana valtiota yhteistyötä kaikissa politiikoissa, suunnitelmissa ja ohjelmissa, jotka edistävät kulttuurin kehitys, sosiaalinen, alueellinen, taiteellinen, tieteellinen, teknologinen, taloudellinen ja kestävä maassa, kansallisella ja alueellisella tasolla, kulttuurienvälinen näkökulma. Yliopiston on perustavanlaatuisena ja väistämättömänä tehtävänsä osana laadittava ammattitaidollaan sellaisten ihmisten kouluttaminen, joilla on kriittinen ja heijastava henki, jotka edistävät järkevää vuoropuhelua ja suvaitsevaisuutta ja jotka edistävät eettisten arvojen innoittamaa kansalaisuuden luomista, demokraattinen, kansalais- ja sosiaalinen solidaarisuus, ihmisoikeuksia, sukupuolten tasa -arvoa, alkuperäiskansoja ja ympäristöä kunnioittava. Yliopiston on edistettävä, että sen opiskelijoilla on yhteys maan ja sen alueen vaatimuksiin ja haasteisiin ammatillisen koulutuksensa aikana. La Serenan yliopisto tunnustaa, edistää ja sisällyttää osaksi työhönsä alueellisten vaikutusalueiden asuttamien alkuperäiskansojen maailmankuvan.

  • Santiago Metropolitan Region, Chile

  Bernardo O'Higginsin yliopisto on yksityinen itsenäinen Chilen yliopisto, joka on perustettu maaliskuussa 1990 ja innoittamana O'Higginian ajatuksesta. Sen keskusrakennus sijaitsee Parque O'Higginsin vieressä Santiagon kunnassa. Se on tällä hetkellä akkreditoitu kansallisen akkreditointikomission (CNA-Chile) toimesta 4 vuodeksi (enintään 7) heinäkuusta 2018 heinäkuuhun 2022. 2017). Se on myös 27. sijalla yleisessä rankingissa ja 10. sijalla muiden kuin Cruchin yksityisten yliopistojen joukossa AméricaEconomía 2019: n mukaan. Chilen yliopistoissa se on myös 13. sijalla kaikkien maan yliopistojen joukossa. Latinalaisessa Amerikassa 55. Bernardo O'Higginsin yliopiston mukaan juomaraha 2021.

  • Los Andes, Chile

  Libertador de Los Andes Professional Institute on korkeakoulu, jonka opetusministeriö valtuutti toimimaan 22. joulukuuta 1981 poikkeusasetuksella nro 292, joka päivitettiin 8. kesäkuuta 1993. Korkeakoulutus perustetaan aluetasolla ja toinen maatasolla. Kesäkuun 27. päivänä 2003 IPLA sai täyden itsenäisyyden myöntää kaikenlaisia ammattinimikkeitä sitä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

  • Providencia, Chile

  Tietoja Learn chile Learn chile on korkeakoulujen verkosto, johon kuuluu yli kaksikymmentä yliopistoa ja teknistä ammattikoulutuslaitosta, joita Chilen osavaltio tukee ProChilen kautta. Tavoitteena on edistää Chilen akateemisen tarjonnan kansainvälistymistä ja maassa erinomainen kohde kansainvälisille opiskelijoille. Learn chile syntyi vuonna 2013, ja se on Chilen tärkein verkosto korkea -asteen koulutuksen edistämiseksi kansainvälisellä tasolla. Se on esitelty menestystarinaksi esimerkiksi Brasiliassa, Ecuadorissa, Panamassa, Perussa ja Kolumbiassa.

  • Viña del Mar, Chile

  Modernin musiikki- ja tanssikoulun perustivat vuonna 1940 pianistit Elena Waiss ja René Amengual, jotka muuttivat radikaalisti musiikkikasvatusta Chilessä luomalla standardoidut opetussuunnitelmat, ohjelmat ja arviointijärjestelmät ja luoden siten akateemisen kontekstin koulutukselle. maan muusikoista. Nykyaikainen musiikki- ja tanssikoulu opetti aluksi pianon-, harmonian- ja teoriakursseja sekä alttoviulua ja viulua maestro Zoltan Fischerin johdolla. Tänä aikana esiteltiin kehittyneitä järjestelmiä, kuten Arrau -tekniikkaa pianolla, ohjelmistoa laajennettiin ja alkuperäisen partituurin merkitystä korostettiin, mikä loi nykyaikaisen esitystunteen, joka jatkuu edelleen. Siitä lähtien Modern Schoolin muusikot saavat koulutusta, jonka avulla he voivat kohdata huippuosaamisen kaikkiin skenaarioihin Chilessä tai ulkomailla.

  • Santiago Metropolitan Region, Chile

  Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1968 Duoc UC: stä ”Työläisten ja talonpoikien yliopiston osastolla” on tullut pitkä konsolidointitie, ja siitä on tullut yksi Chilen teknisen ammatillisen koulutuksen avainlaitoksista. Yli 50 vuoden historia ja korkein institutionaalinen akkreditointi seitsemään vuoteen, kaikki Duoc UC: n jäsenet voivat ylpeänä sanoa, että tuhannet teknikot ja ammattilaiset, jotka nykyään osallistuvat Chilen taloudelliseen kehitykseen, on koulutettu jossakin 9 koulua ja yli 70 nykyistä uraa, jotka sijaitsevat sen 18 pääkonttorissa pääkaupunkiseudulla, Valparaíso, Biobío, La Araucanía ja Los Lagos. Duoc -opiskelijat Duoc UC: n koulutusprojekti, joka tarjoaa kristillisen ja kiinteän muodon, antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää kykyjään, osaamistaan ​​ja arvojaan parhaalla mahdollisella tavalla, muuttamalla heistä parempia ihmisiä ja ammattilaisia, jotka ovat valmiita sisällytettäväksi globaaliin yhteiskuntaan. Huippuosaamisen polkua, jota Duoc UC haluaa seurata, leimaa ihmisiin keskittyvä koulutus, panos maan kehitykseen, yhteys ympäristöön ja jatkuva sosiaalisen muutoksen etsiminen.

  • Santiago, Chile

  Chilen tekninen yliopisto INACAP on osa yliopiston osajärjestelmää, ja se on akkreditoitu 3 vuodeksi instituutioiden johtamisen, perustutkinto -opetuksen ja ympäristönsuojelun aloilla.

  • Providencia, Chile

  Heidelbergin latinalaisen Amerikan keskus, tutkimuksen ja opetuksen huippuyksikkö, on Latinalaisen Amerikan Heidelbergin yliopiston jatkotutkintokeskus. Se perustettiin Latinalaisen Amerikan saksalaisen yliopiston ensimmäisenä ja ainoana jatko-oppilaitoksena, ja se vihittiin virallisesti käyttöön Santiago de Chilessä 9. huhtikuuta 2002. Keskus on suunniteltu akateemisen ja tieteellisen vuoropuhelun palvelukseksi. järjestää, edistää ja ohjata tohtori-, maisteri- ja tutkinto -ohjelmia, joita se tarjoaa yhteistyössä arvostettujen Latinalaisen Amerikan yliopistojen, kuten Chilen yliopiston, Chilen paavin katolisen yliopiston ja Meksikon kansallisen autonomisen yliopiston, kanssa. Se järjestää ja johtaa myös erikoistumisseminaareja, symposiumeja, kesäkouluja eri tieteenaloilla ja pyrkii välittämään saksalaisen tutkimuksen ja opintosisällön tulokset alueen maille. Lisäksi sen pääkonttorista Santiago de Chilessä sijaitseva Heidelbergin keskus toimii foorumina tieteelliselle yhteistyölle muiden Baden-Württembergin osavaltion tutkimuslaitosten tai yliopistojen kanssa. Heidelbergin keskuksesta (HCLA) tuli huippuyksikkö vuodesta 2009 ja voitettuaan arvostetun akateemisen kilpailun, jonka järjesti Saksan akateeminen vaihto -palvelu (DAAD) Saksan ulkoministeriön rahoituksella. Se on maailmanlaajuisesti yksi Saksan liittotasavallan neljästä tutkimuksen ja opetuksen huippuyksiköstä.

  • Viña del Mar, Chile

  Chilen laivaston perustavanlaatuinen tehtävä on osallistua maan ulkoiseen turvallisuuteen ja sotilaalliseen puolustukseen sekä turvata sen suvereniteetti ja alueellinen koskemattomuus. Rauhan aikana se edistää kansallisten etujen edistämistä ulkomailla ja kansallisen kehityksen edistämistä. Laivasto on ammattilaisten koulutuslaitos, joka on innovatiivinen huipputeknologiassa ja -taktiikoissa, joustava muutoksiin ja haasteisiin sekä vankka periaatteiden ja arvojen suhteen. Se kehittää ja valmistautuu käyttämään resurssejaan kaikkien chileläisten edun hyväksi .

  • Concepción, Chile

  Virginio Gómezin ammattikorkeakoulu on vankka korkeakoulu, joka on syntynyt Concepciónin yliopiston siiven alla.Se on läsnä Concepciónin, Chillánin ja Los Angelesin kaupungeissa.Heidän on vastattava maan tarpeeseen saada ammattitaitoisia teknikoita. . koulutettu edistämään alueellista ja kansallista kehitystä. Tällä hetkellä sillä on 9 tuhatta opiskelijaa ja yli 28 tuhatta valmistunutta, jotka haluavat valloittaa unelmansa. Tukeaksemme heitä ja saavuttaaksemme tavoitteemme kehitämme jatkuvasti laadunvarmistusmekanismeja, jotka yhdistävät meidät pysyvästi yhteiskuntaan, ympäristöön ja tuotantosektoriin siten, että opetettavien ohjelmien opetussuunnitelmat kulkevat käsi kädessä yhteiskuntaa. Tämä kannustaa meitä olemaan monipuolisia ja sopeutumaan muutoksiin paitsi kouluttamalla korkeasti koulutettuja työntekijöitä myös panostamalla sellaisten ihmisten kehitykseen, jotka korostavat arvoja, kuten kunnioitus, vastuullisuus, sitoutuminen, palvelukeskeisyys ja laatu koulutusstrategiamme puitteissa.

  • Alcobendas, Espanja
  • Buenavista, Meksiko
  • + 3 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...