Keystone logo
Ecuador

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Ecuador 2024

Laitosten lukumäärä: 9
  • Ecuador, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Quito, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey, Meksiko
  • Buenavista, Meksiko
  • + 36 lisää

  Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, riippumaton laitos, joka ei liity poliittisiin ja uskonnollisiin puolueisiin. Se perustettiin vuonna 1943 meksikolaisen liikemiehen Eugenio Garza Sadan vision ansiosta. Sillä on 31 kampusta, 21 päämajaa ja kansainvälisiä yhteystoimistoja. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia, joilla on yrittäjähenki, inhimillinen järki ja korkea kilpailukyky.

  • Los Vergeles, Ecuador

  State University of Milagro osoittaa palvelun sitoutumisen Milagron, alueen ja maan yhteiskuntaan, sen institutionaaliset mahdollisuudet, jotka on rakennettu yliopiston perustoiminnoista, joita pidetään sen ytimenä. Opettamista, joka ymmärretään perustoiminnaksi akateemisen elämän harjoittamisessa, tukee ihmisryhmä, jolla on koulutusta ja tehtävä kutsua vastaamaan haasteeseen kouluttaa kriittisesti tietoisia ja sosiaalisia ihmisiä. Tutkimus, tiedonmuodostaja ja ratkaisut maan ongelmiin todistetaan kehittämällä tieteellisiä hankkeita, indeksoituja julkaisuja, kansallisia ja kansainvälisiä julkaisuja sekä tieteellisiä lehtiä sen levittämiseksi. Yhteys yhteisöön ymmärretään tekniikan siirtona ja tiedon soveltamisena yhteiskunnan ongelmien tehokkaaseen ratkaisuun.

  • Guayaquil, Ecuador

  Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil on omistautunut tarjoamaan huippuosaamista koskevaa koulutusta, edistämään muotoilevaa sovellettua tutkimusta ja kehittämään johtajia monilla aloilla. Opiskelijoille, jotka haluavat tutkia maan ja liike-elämän kohtaamia ongelmarakenteita, Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen tutkimuslinjamme kautta.

  • Loja, Ecuador

  Lojan yksityisen teknillisen yliopiston perusti Ecuadorian Marist Association (AME) 3. toukokuuta 1971, ja Ecuadorin valtio on tunnustanut sen 5. toukokuuta 1971 virallisessa rekisterissä nro 217 julkaistun toimeenpanopäätöksen 646 nojalla. autonomisena oikeushenkilönä Pyhän istuimen ja Ecuadorin välillä vietetyn "Modus Vivendin" suojeluksessa ottaen huomioon kirkon normit organisaatiossaan ja hallituksessaan. Yliopiston mentori ja ensimmäinen kansleri olivat maristilainen veli Santiago Fernández García ja UTPL: n ensimmäinen rehtori insinööri Alejo Valdivieso, joka nimitettiin yliopiston pääviranomaiseksi 3. lokakuuta 1971. UTPL on itsenäinen laitos , jolla on sosiaalinen ja julkinen tarkoitus, joka antaa, kehittää tutkimusta tieteellis-hallinnollisella vapaudella ja osallistuu maan kehityssuunnitelmiin. Se on edelläkävijä etäopetuksen modaliteetissa vuodesta 1976 lähtien ja tarjoaa mahdollisuuden päästä korkealaatuiseen korkea-asteen koulutukseen. Vuonna 1997 Lojan hiippakunta siirsi Lunastaja Kristuksen instituutille, lähetyssaarnaajille ja ideologisille lähetyssaarnaajille yliopiston johdon, jotta he voisivat johtaa sitä täysin itsenäisesti ja Idente-karismin mukaisesti.

  • Valencia, Espanja
  • Barcelona, Espanja
  • + 4 lisää

  VIU on tekninen yliopisto, jossa online luokkahuoneessa ja audiovisuaalisen opetuksen. Kautta tietokoneen näytöllä ja kaikkialta maailmasta, / luokan oppilaat saavat reaaliaikaisia ​​interaktiivisten videokonferensseja, jotka tarjoavat parhaita kansainvälisiä asiantuntijoita.

  • Brattleboro, Yhdysvallat
  • Washington, DC, Yhdysvallat
  • + 13 lisää

  SIT Graduate Institute tarjoaa kansainvälisesti keskittyneitä maisterin tutkintoja, sertifikaatteja ja ammatillisen kehityksen ohjelmia konfliktien muutoksen, kansainvälisen koulutuksen, kestävän kehityksen ja TESOLin aloilla. Vuodesta 1964 lähtien SIT on valmistanut ammattilaisia menestymään kulttuurienvälisissä ja kansainvälisissä ympäristöissä.

  • Guayaquil, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...