Keystone logo
Egypti

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Egypti 2024

Laitosten lukumäärä: 23
  • Cairo, Egypti

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Yhdysvallat
  • Athens, Kreikka
  • + 11 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Egypti

  Helwan University on tekniikan ja sovellusten yliopisto, jolla on kaikki erot ja monimuotoisuuden tekijät. Sitä pidetään ainutlaatuisena mallina Egyptin yliopistojen keskuudessa, koska se kattaa taiteen, kuvataiteen, sovelletun taiteen, taidekasvatuksen, musiikkikasvatuksen ja liikunnan tiedekunnat. Helwan University pidetään teollisuusyhteisön sydämessä ainutlaatuisena mallina Egyptin yliopistojen keskuudessa yleensä. Se käsittää 20 tiedekuntaa, 50 tutkimuskeskusta ja tuotantoyksikköä, jotka yhdistävät yliopiston Egyptin yhteiskunnan ongelmiin.

  • Cairo, Egypti

  Alexandria University pyrkii palauttamaan historiallista asemaa Alexandria University ja saavuttaa kattava laadullista eri alojen osaamisen puitteissa jalo inhimillisiä arvoja, jotta se voi ottaa johtava asema kansallisen, arabien, Afrikkalainen, Välimeren ja maailmanlaajuinen ympäristöissä. Aleksandrian yliopisto on kansallinen koulutus-, tutkimus- ja kehityslaitos, joka on integroitu tiedon tuottamiseen ja levittämiseen. Painotetaan myös modernin ihmisen rakentamista ja yhteiskunnan kulttuurista kuntoutusta. Ja pystyä ottamaan johtotehtäviä kaikilla aloilla.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Egypti

  MSA-yliopisto tarjoaa opiskelijoille ensimmäisen brittiläisen korkeakoulutuksen Egyptissä ja Lähi-idän alueella. Se auttaa heitä myös hankkimaan luovia kykyjä ja sitoutumista elinikäiseen oppimiseen. Uskomme, että opiskelijamme valmistuvat kehittyneillä kirjoitus-, analyyttisillä ja viestintätaidoilla, jotka ovat välttämättömiä heille. MSA-tutkinnon suorittaneet menestyvät paitsi ensimmäisessä työpaikassaan myös koko uransa ajan.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Egypti

  The German University In Cairo , GUC, on egyptiläinen yksityinen yliopisto, joka perustettiin presidentin asetuksella 27/2002 lain nro 101/1992 ja sen toimeenpanosäännösten 355/1996 mukaan. Saksalainen yliopisto Kairossa / Deutsche Universität Kairossa on perustettu vuonna 2002 yhteistyössä Ulmin ja Stuttgartin osavaltion yliopistojen kanssa Egyptin korkeakouluministeriön, tiede-, tutkimus- ja taideministeriön suojeluksessa Baden-Württembergin osavaltiossa. , Saksa, ja Saksan akateemisen vaihdon palvelun (DAAD), Saksan Kairon suurlähetystön, arabien ja saksalaisten teollisuus- ja kauppakamarin (AHK), Saksan liittovaltion opetus- ja tutkimusministeriön, Tübingenin osavaltion yliopiston tukemana, Mannheimin osavaltion yliopisto ja Leipzigin kuvataideakatemia.

  • Canal Mahmoudiah Street, Egypti

  Pharos University In Alexandria on sitoutunut rooliinsa yhteiskunnan kehittämisessä tarjoamalla vakaan ja stimuloivan ympäristön koulutukselle ja tieteelliselle tutkimukselle. Yliopisto tarjoaa erinomaisen koulutuspalvelun tarjoamalla kaikille opiskelijoille oikeudenmukaiset mahdollisuudet saavuttaa kestävä kehitys kaikilla elämänaloilla ja optimoimalla kumppanuus kansallisten, alueellisten ja kansainvälisten yhteisöjen kanssa joustavassa järjestelmässä, joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen ja yhteisöarvojen säilyttämisen tieteen ja tekniikan kehityksen tahdissa.

  • Km 22, Egypti

  Newgiza University (NGU) on monialainen yksityinen yliopisto Kairossa, Egyptissä. Legendaarisella Gizan tasangolla vain muutaman minuutin päässä Suurista pyramideista sijaitseva NGU tarjoaa maailmanluokan yliopistokoulutusta opiskelijoille paikallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Egypti

  Misr International University perustamisesta lähtien olemme sitoutuneet akateemiseen erottamiseen ja korkealaatuiseen koulutukseen. Katse viime vuosiin on täynnä ylpeyttä yliopiston saavutuksista ja jatkuvasta harjoittamisesta opiskelijoiden älylliseen, ammatilliseen ja luovaan kehitykseen.

  • Beni Suef, Egypti

  NUB perustettiin Itä-New Beni Suef Cityn keskustaan, aivan Kairo-Beni Suef -tietä pitkin. Se hetki, kun huomasimme, kuinka paljon huomiota koulutus tarvitsee, etenkin Ylä-Egyptissä, on sama hetki, kun huomasimme, että unelmamme rakentaa NUB on saavutettavissa. Yliopisto on paikka kasvattaa nuoria ja valmistaa koulutettuja sukupolvia, joille voimme antaa rakkaan kotimaamme kehittämisen.

  • Cairo, Egypti

  Konetekniikan ja liiketalouden korkeakoulu on sitoutunut tarjoamaan poikkeuksellisen akateemisen ympäristön, joka auttaa opiskelijoita hankkimaan tietoa, taitoja ja ammattietiikkaa kilpailemaan paikallisesti, ja yhteistyössä Kanadan yliopistojen kanssa pätevöittämään tutkinnon suorittaneet työskentelemään alueellisesti ja kansainvälisesti. Instituutti tukee tieteellistä tutkimusta ja yhteisön luottamuksen saamista.

  • Cairo, Egypti

  Nykyaikainen koulutusjärjestelmä otti oppilaat Koraanin kouluista ja Al-Azharista sen syntyessä, koska oli komiteoita, jotka vaelsivat maata vierailemaan Koraanin kouluissa ja valitsivat erottuvia opiskelijoita liittymään moderneihin kouluihin, myös Al-Azharin erottuvat opiskelijat valittiin liittymään lukiossa heidän perustamissaan, mutta pikemminkin jotkut onnistuivat liittymään Mohammedin lähettämään lähetystyöhön opiskelemaan Ranskaan.

  • El Shorouk City, Egypti

  UFE pyrkii tuomaan opiskelijoilleen ranskalaisen koulutuksen huippuosaamisen Egyptiin. Todellisen monikulttuurisen kokemuksen tarjoava yliopisto aikoo kasvattaa seuraavan polun etsijöitä ja ylimääräisiä visionäärejä eri aloilla. Kymmenen vuoden ajan virkaanastumisestaan yliopiston tavoitteena on aktiivisesti osallistua Egyptin koulutusstandardien kehittämiseen. UFE on silta Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan välillä Kairossa.

  • El-Nahda, Egypti

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) perusti SEKEMin vuonna 1977, aloitteen, joka tukee kestävää kehitystä kohti tulevaisuutta, jossa jokainen ihminen voi paljastaa yksilöllisen potentiaalinsa, jossa ihmiskunta elää yhdessä ihmisarvoa heijastavissa sosiaalisissa muodoissa ja jossa kaikki taloudelliset toimet ovat ekologisten ja eettisten periaatteiden mukaisesti. Osana visionsa professori Abouleish perusti Heliopoliksen kestävän kehityksen yliopiston vuonna 2009; ensimmäinen Lähi-idän yliopisto, joka julisti kestävän kehityksen pääjohtajanaan.

  • Cairo, Egypti

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...