Keystone logo
Espanja

Opiskelu Hallita sisään Espanja 2024

Opiskelu paikassa Espanja

Espanja on Euroopan maa sijaitsee Iberian niemimaan Välimeren alueella, joten se silta Euroopan ja Afrikan välille. Maa on pitkä ja rikas kulttuurihistoria ja tarjoaa monenlaisia ​​maasto kuten rannoilla, laitumet, vuoret ja aavikon kaltainen alueilla. Tunnettu taiteen, musiikin, ruokaa ja muuta kulttuuritoimintaa Espanja on myös johtava uusiutuvien energialähteiden kehittämiseen, erityisesti alueilla aurinkoenergian ja tuulienergian. Lisäksi Espanjassa on tavoitteena korvata miljoona autoja sähköautoja vuoteen 2014 mennessä. Espanja tuottaa myös lähes puolet maailman oliiveja.

Ilmasto

Espanja on yksi lämpimin ilmasto Euroopassa. Vaikka maa kokee kaikki neljä vuodenaikaa, yleinen ilmapiiri on hyvin lievä, jossa talvella lämpötila usein nousee 15 astetta C päivän aikana. Lämpötilat Madrid ovat yleensä 25-36 astetta C kesällä ja 9-15 astetta C talvella.

Kulttuuri

Espanjan kulttuuri korostaa taiteen ja terveellistä ruokaa välimerellisiä ruokia, kuten oliiviöljyä. Espanjaa Espanja on virallinen kieli, mutta useat muut Espanjan murteita kirjataan myös koko maassa. Alueelliset identiteetit ovat hyvin vahvoja joissakin osissa maata.

Espanjan yöelämä on tunnettu jatkuvat pitkälle seuraavaan aamuun. Tyypillinen ilta voisi aloittaa illallisen ja juomia tai elokuvan jälkeen matka baarissa tai disko. On monia koko yön diskoja ja jälkeen tunnin seurat, joissa juhlat voivat jatkua seuraavana päivänä.

Elinkustannukset

Espanja on yksi alhaisimmista toimeentulostaan ​​Euroopassa, vuokraa ja ruokaa maksaa noin 800 € kuukaudessa. Auttaa kattamiseen kulut, kansainväliset opiskelijat saavat työskennellä enintään 20 tuntia viikossa.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  416
 • Osuus apuohjelmista

  42
 • Internet-liittymä

  33
 • Paikallinen kuljetus

  34

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  8
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Espanja

Korkeakoulujen

Espanjassa on otettu käyttöön eurooppalaisen korkeakoulutusalueen Space (EHES) ja jakaa astetta kolmeen vaiheeseen:

 • Grade astetta - peruskoulutus
 • University maisteria - opinnot
 • Tohtorit - jatko-opinnot


Espanjan yliopistot tarjoavat myös "epävirallinen maisteria" kutsuttu Maestrias. Nämä tutkinnot liittyy yleensä 1-2 vuotta opiskelua ja keskittyä käytännön tutkimuksiin erikoistuneita ammatteja.

Ennen hakemista opintoja lisäksi astetta opiskelijat ovat yleensä odotetaan olevan 2-3 vuoden kokemus työskentelystä omalla alallaan.

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat opiskella Espanjassa on läpäistävä Selectividad, Espanjan yliopiston pääsykokeisiin. Nämä tentit ovat käytettävissä kahdesti vuodessa monissa maissa. Kun tuleva opiskelija on suorittanut kokeita, ne voivat soveltaa suoraan mitään espanjalaisen yliopiston.


Miksi opiskella Espanjassa?

Espanjan korkeakoulut ovat kasvaneet nopeasti kahden viime vuosikymmenen aikana. Tämän seurauksena monet koulut ovat hyvin modernit mukavuudet, jotka sisältävät kehittynyttä teknologiaa oppimisympäristön.Master-tasolla, MBA-tutkinnot ja muut yritystoimintaan liittyvät tutkinnot ovat erityisen suosittuja ja niitä on tunnustettu ympäri maailmaa niiden korkea laatu.

Espanjan kansainvälinen ylioppilaskunnassa on monikulttuurinen, jossa 31 prosenttia kotoisin Latinalaisesta Amerikasta ja toinen 5 prosenttia Pohjois-Amerikasta. Tutkimuksia tehtiin Espanjan, äidinkieli yli 400 miljoonaa ihmistä. Opiskelijat eivät jo hallitsee Espanjan kannattaa harkita osallistua valmennuskurssille espanjaksi ennen alkua gradu-tutkimukset. Espanjan laitokset tarjoavat monenlaisia ​​kursseja opiskella espanjaa, yhden kuukauden mittainen kielikylvyt täyteen kursseja.

Yliopistot

Espanjassa on 81 yliopistojen, noin 50 ovat julkisia ja loput ovat yksityisiä. Yliopistot sijaitsevat ympäri maata ja kaikki tervetulleita kansainväliset opiskelijat sekä jatko-ja tutkimuksiin.Opiskelijat voivat saada maisterin tutkinnon kaikkien tieteenalojen Espanjassa myös humanististen, luonnontieteiden, terveystieteiden, yhteiskuntatieteiden oikeus; tekniikan ja arkkitehtuurin.

Espanjan yliopistot ovat tunnettuja laadusta, viisi yliopistojen esiintyy top 400 koulujen paremmuusjärjestykseen 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings . Nämä koulut ovat Barcelonan autonominen yliopisto, Barcelonan yliopisto, University of Valencia, Valencian ammattikorkeakoulu ja yliopisto Vigo.

Opetus ja Ohjelman kesto

Vuotuinen lukukausimaksuja yksityinen yliopisto ovat noin 6000 €. Masters-ohjelmat vaativat 60-120 opintopistettä, mikä vie yleensä 1-2 lukuvuotta. Teesi 6-30 luottojen väitöstilaisuudessa on myös tarpeen.

Lukuvuosi

Useimmat laitokset alkavat lukuvuoden päivänä lokakuuta ja päättyy kesäkuussa. Useimmat koulut on kaksi lukukautta, tentit lopussa kunkin lukukauden.

Jatko-arvoasioiden

Koska nykyinen taloudellinen tilanne Espanjassa, jatko-työllisyyden Espanja on vähemmän todennäköistä kuin ennen. Kuitenkin työnantajat kaikkialla maailmassa pitää maisteriksi saatu espanjalaisen yliopiston suuressa arvossa.

Tutkinnon maisteriohjelmien voi myös harkita jatko-työtä jatko-ohjelma tai hakee tutkimustehtävissä virallisesti tunnustettu tutkimuskeskukset.

Visa vaatimukset

Kansainväliset opiskelijat EU-maiden, Norjan, Islannin, Liechtensteinin tai Sveitsin ei tarvitse olla viisumia.Kaikki muut kansainvälisiä opiskelijoita, jotka tulee pysyä yli 90 päivää on haettava pitkäaikaista opiskelija viisumi. Opiskelemaan on haettava viisumia Espanjan edustustosta kotimaassaan.

Saada opiskelija viisumi, opiskelijoiden on esitettävä todisteet niiden koulutusohjelman yhdessä lääkärintodistus, todistus vakavaraisuuden ja opiskeluajan, ja rikosrekisteri todistus heidän asuinmaansa viimeisen viiden vuoden aikana.

Sairausvakuutuslain

Kansainväliset opiskelijat alle 28-vuotiaat ovat oikeutettuja opiskelija sairausvakuutus suunnitelma. Opiskelijat vähintään 28 voivat käyttää kansallista terveydenhuoltojärjestelmää, joka takaa palvelujen laillisille asukkaille Espanjassa.

Vinkkejä

Espanjassa on otettu käyttöön euroa valuutta ja kaikki tärkeimmät kansainväliset luottokortit käyvät useimmissa liikkeissä.

Tipping on yleinen käytäntö baareja, ravintoloita, hotelleja ja taksit.Vinkit ovat yleensä noin 5-10 prosenttia kokonaishinnasta.

Opiskelijat, jotka haluavat ajaa autoa Espanjassa on oltava kansainvälinen ajokortti, jos ne ovat peräisin EU: n jäsenvaltiosta, Sveitsi, Norja, Islanti tai Liechtensteinissa.

Viisumivaatimukset

EU:n/ETA:n tai Sveitsin ulkopuoliset opiskelijat, jotka haluavat osallistua opiskelijavaihtoon, suorittaa tutkimusta tai harjoittelua tai työskennellä palkattomana harjoittelijana tai vapaaehtoisena Espanjassa yli kolmen kuukauden ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (tyyppi D)

Hinta ja valuutta

EUR 160

Opiskelijaviisumin hinnat Espanjaan ovat noin 160 euroa. Viisumianomismaksu voi muuttua milloin tahansa.

Kuka voi hakea viisumia?

EU:n/ETA:n tai Sveitsin kansalaiset eivät tarvitse opiskelijaviisumia Espanjassa oleskelunsa pituudesta riippumatta. EU / ETA / Sveitsin opiskelijat eivät tarvitse viisumia asuakseen Espanjassa, mutta heidän on rekisteröidyttävä paikallisille viranomaisille ja hankittava oleskelutodistus.

Kaikkien muiden maiden kansalaiset tarvitsevat opiskelijaviisumin, jos he aikovat oleskella ja opiskella yli 90 päivää Espanjassa. Tämä viisumi myönnetään niille opiskelijoille, jotka Espanjan tunnustettu oppilaitos on jo hyväksynyt maahanpääsyä varten.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Espanjan konsulaatti tai suurlähetystö

Voit hakea opiskeluviisumia Espanjan konsulaatista tai suurlähetystöstä kotimaassasi.

Verkkosivusto:http://www.exteriores.gob.es/Portal/en/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen kuin voit hakea opintoviisumia, sinun on löydettävä kurssi tai ohjelma virallisesti tunnustetun laitoksen kanssa Espanjassa. Tämän jälkeen sinun on saatava organisaatiolta virallinen vahvistus siitä, että sinut on hyväksytty kurssille tai ohjelmaan, todistuksen tai hyväksymiskirjeen muodossa. Kun sinulla on tämä, voit ottaa yhteyttä Espanjan suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi ja hakea opiskelijaviisumia.

Se, mitä tarkalleen vaaditaan, voi vaihdella konsulaatista konsulaattiin, mutta yleensä sinun on näytettävä passisi sekä seuraavat:

 • tiedot Espanjassa tekemästäsi tutkimuksesta, harjoittelusta tai tutkimuksesta, mukaan lukien opiskelutunnit viikossa (vähintään 20);
 • todiste siitä, että sinulla on sairausvakuutus;
 • lääkärintodistus, joka vahvistaa, että sinulla ei ole sairauksia, jotka edellyttäisivät karanteenia;
 • todiste siitä, että sinulla on varat tukeaksesi sinua Espanjassa oleskelusi ajan (esim. apurahatiedot, espanjalainen pankki, joka osoittaa riittävät varat, tai kirje vanhemmilta / huoltajilta, jotka ottavat täyden taloudellisen vastuun);
 • tiedot siitä, missä asut;
 • rikosrekisteritodistus, jonka kotimaasi asianomaiset viranomaiset ovat myöntäneet viimeisten viiden vuoden aikana.

Jos oleskelet Espanjassa yli kuusi kuukautta opiskellaksesi, sinun on haettava opiskelijan oleskelulupaa 30 päivän kuluessa Espanjaan saapumisesta. Haet sitä paikallisesta ulkomaalaistoimistosta (Oficina de Extranjeros) tai poliisiasemalta. Kortti on voimassa vuoden ja voit uusia sen joka vuosi viideksi vuodeksi niin kauan kuin jatkat opintojasi.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun on haettava viisumia kahdesta kolmeen kuukauteen ennen kuin aiot matkustaa Espanjaan, jotta hakemuksesi käsittelyyn jää aikaa.

Yleensä opiskelijaviisumi Espanjassa myönnetään koko opintojakson ajaksi. Voit uusia opiskelijaviisumisi pidentääksesi opintojasi edelleen tai aloittaaksesi uuden opintojakson Espanjassa. Älä yritä lähettää opiskelijaviisumihakemustasi yli neljä kuukautta etukäteen tai alle 7 viikkoa ennen lähtöpäivää, muuten hakemusta ei hyväksytä.

Jos opintosi Espanjassa kestävät yli kuusi kuukautta, sinun on haettava vuoden kestävää opiskelijan oleskelulupaa. Opiskelijan oleskelulupa on uusittava vuosittain.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Espanjan oleskelulupa oikeuttaa sinut työskentelemään joko osa-aikaisesti tai tilapäisesti, kunhan et käytä ansaitsemiasi rahoja elättääksesi itsesi Espanjassa ollessasi. Voit työskennellä enintään 20 tuntia viikossa opiskelun aikana, kunhan se ei häiritse opintojasi. Sinut työllistävän yrityksen on hankittava sinulle työlupa ulkomaalaistoimistosta. Työsopimuksesi ei saa ylittää opiskeluviisumin kestoa.

Jos suoritat harjoittelun osana kurssiasi, jolle oleskelulupasi on myönnetty, et tarvitse työlupaa.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Tässä on joitain syitä, miksi opiskelijaviisumi Espanjaan voidaan evätä:

 • Aiemmat tai nykyiset rikolliset toimet
 • Riittämätön selitys suunnitellun oleskelun tarkoitukselle ja olosuhteille
 • Riittämättömät toimeentulovarat
 • Virheellinen matkavakuutus
 • Ei esitetä todistetta majoituksesta
 • Epäsuotuisa Schengen-viisumitilanne - Schengen-viisumirajoitusten noudattamatta jättäminen (eli sallitun oleskeluajan ylittäminen Schengen-alueella, esitetyn matkareitin noudattamatta jättäminen - ohittamalla oleskelu enimmäkseen Schengen-alueen pääkohdemaassa ja niin edelleen).