Keystone logo
Etelä-Afrikka

Opiskelu Hallita sisään Etelä-Afrikka 2024

Opiskelu paikassa Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka sijaitsee saaren eteläkärjessä Afrikkalainen mantereella, jossa Atlantin ja Intian valtameren tavata. Se on yhteinen raja Namibia, Botswana, Zimbabwe, Swazimaa ja Mosambik. Lisäksi pieni maa Lesothon on täysin sisällä Etelä-Afrikka. Etelä-Afrikka on koti yli 50 miljoonaa asukasta, jotka tulevat monenlaisia ​​kulttuurien ja uskontojen, jotka puhuvat monia kieliä. Etelä-Afrikka on suurin teollisuusmaa Afrikassa. Rahayksikkö on Etelä-Afrikkalainen Rand (R), joka on valuuttakurssi noin 0,1 dollaria.

Ilmasto

Etelä-Afrikka on eteläisellä pallonpuoliskolla, joten vuodenajat ovat vastakkaisia ​​kuin pohjoisella pallonpuoliskolla - kesä on tammikuussa ja talvella on heinäkuussa.Etelä-Afrikkalainen rannikolla on yli 2500 km pitkä, mutta paljon viereisen maa rannikko on vuoristoista, joka sitten muuttuu ylätasangolla sisämaassa. Pohjois-maasta tulee autiomaassa.

Kaiken Etelä-Afrikka on suhteellisen kuiva ilmasto, ja lämpötilat ovat yleensä hieman pienempi kuin maiden vastaavien leveysasteilla koska vuoristoinen maasto ja korkea sisustus tasangolla. Sisustus lämpötila harvoin nousee yli 30 ° C kesäisin. Kapkaupungissa, suurin kesällä lämpötilat ovat noin 26 ° C ja pienin talvella lämpötilat ovat noin 7 astetta C.

Kulttuuri

Etelä-Afrikka tarjoaa erilaisia ​​elämäntapoja ja maisemia jokaiselle jotakin, kosmopoliittinen kaupunki-ympäristöissä ja hiljainen historiallisten kaupunkien vuorille kiipeily ja vaellus aavikot safarit ja rannat surffausta ja sukellusta.Lisäksi kulttuurilaitokset kuten taidemuseot ja galleriat ja tapahtumia, kuten teatteri-, tanssi-ja festivaaleilla, suuria pysäkki kävijöitä on Apartheid-museo sijaitsee Johannesburgissa. Museo tarjoaa tehokkaan käsityksen maan toisinaan väkivaltainen menneisyys ja matka elpymisen ja sovintoa.

Etelä-Afrikkalainen keittiö on vahvasti liha-pohjainen ja grilli on suosikki valmistusmenetelmä. Etelä-Afrikka on myös yhä tunnettu tuottaja hienoja viinejä.

Elinkustannukset

Elinkustannukset Etelä-Afrikka on suhteellisen alhainen verrattuna muihin teollisuusmaiden. Yhden makuuhuoneen asunto maksaa noin 350 dollaria - 450 dollaria Yhdysvaltain dollaria kuukaudessa, ja apuohjelmia suorittaa toisen 100 dollaria Yhdysvaltain tai niin. Edullinen ateria maksaa noin 7 dollaria Yhdysvalloissa ja kohtuuhintaisia ​​kolmen ruokalajin ateria kahdelle löytyy noin 30 dollaria Yhdysvalloissa.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  229
 • Osuus apuohjelmista

  30
 • Internet-liittymä

  39
 • Paikallinen kuljetus

  36

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  4
 • Elokuvalippu

  5
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Etelä-Afrikka

Korkeakoulujen Etelä-Afrikassa

Korkea-asteen koulutus sisältää sekä perus-ja jatkotutkintoja, myös kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot. Sekä julkiset että yksityiset korkeakoulut ovat olemassa, kuten yliopistot, teknologia ja kattava laitokset. Yliopistot tarjoavat perinteisiä teoreettisesti ja tutkimuksellista astetta, muiden toimielinten keskittyä ammatti-ja ammatillisen koulutuksen.

Miksi opiskella Etelä-Afrikassa?

Lisäksi mahdollisuus opiskella Englanti monikulttuurisessa ympäristössä, Etelä-Afrikka on monia maailmanluokan kouluissa korkeakoulutuksen, jotka sisältävät state-of-the-art tutkimus sekä laadukas maisterin tutkinto-ohjelmia. Etelä-Afrikassa on kolme yliopistojen top 400 yliopistojen maailmassa, paremmuusjärjestykseen 2012-2013uk / maailman yliopistojen ranking / "> Times Higher Education World University Rankings.

Yliopistot Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikka on 23 valtion rahoittama korkeakoulujen jotka tarjoavat maisteria, joista 11 yliopistojen, 6 teknilliset yliopistot, ja 6 kattava laitokset. Yksityisten laitosten olemassa samoin, yhteensä 115. Ohjelmia tarjotaan useimmissa oppiaineissa, ja maisterin tutkinnot taloustieteissä, talous ja rahoitus ovat erityisen suosittuja. Kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita ja käyttää samaa hakumenettelyä kuin Etelä-Afrikkalainen kansalaisia.

Opetus ja Ohjelman kesto

Vuotuinen opetusta maisteriopintoihin vaihtelee paljon ohjelmaa ja koulu, mutta on yleensä vähäistä valtion kouluissa, noin 1500 dollaria 5000 dollaria (US), yksityiset koulut ovat hieman korkeammat. Maisteriohjelmat myös vaihdella kestoltaan, mutta ovat tyypillisesti 1-2 vuotta.

Lukuvuosi

Lukuvuoden kulkee helmikuusta joulukuuhun ja sisältää kaksi lukukautta. Jokainen lukukausi koostuu tyypillisesti kuuden viikon luokkaa, viikon tauko, sitten seitsemän viikon luokkaa, ja lopulta yhden viikon opiskelu (kutsutaan SWOT viikko) ja sitten tentit.

Jatko-arvoasioiden

Monet monikansalliset yritykset toimivat Etelä-Afrikassa, ja tutkinnon maisterin tutkinnot löydät lukuisia työllistymismahdollisuuksia, ovatko ne Etelä-Afrikkalainen kansalaisia ​​tai ulkomailla asuvia. Teollisuuden aloilla, jotka tällä hetkellä kasvavat ovat auto-, tietotekniikka-, viestintä-, kaivos-, pankki-ja palvelut. Valtaosa työpaikoista on keskittynyt Kapkaupunki, Port Elizabeth, Durban, Pretoria ja Johannesburg. Saada työlupa, kansainvälinen opiskelija on yleensä ensin työtarjouksen varten kannan, että ei voida täyttää paikallisesti.Kuitenkin opiskelijoiden taitoja erikoisaloilla tai pätevien asiantuntijoiden tietyillä aloilla voi olla mahdollisuus saada työlupa ilman erityistä työtarjouksen.

Visa vaatimukset

Kansainväliset opiskelijat opiskelevat Etelä-Afrikassa vaaditaan tutkimuksen lupa ennen kuin ne tulevat maahan käydä koulua. Vierailijan lupaa voida vaihtaa tutkimus luvan saapumisen jälkeen. Kun opiskelija on hyväksytty yliopistoon, he voivat hakea tutkimus lupaa on Etelä-Afrikan toimiston kotimaassaan.

Sairausvakuutuslain

Kansainväliset opiskelijat on hankittava Etelä-Afrikkalainen sairausvakuutus, vaikka ne kuuluvat sairausvakuutuksen kotimaassaan. Osoituksena tästä kattavuus tarvitaan haettaessa tutkimuksen viisumia. Opiskelijan tulee maksaa koko lukuvuoden etukäteen, kuukausi-tai muut maksut eivät ole sallittuja.

Vinkkejä

Vaikka Englanti on hallitseva kieli julkisen vaihto-ja liiketoiminta Etelä-Afrikassa, maassa on 11 virallista kieltä, mukaan lukien Afrikaans (johdannainen Hollanti), Ndebele, pohjoissotho, Sotho, Swazimaan, Tswana, Tsonga, Venda, xhosa ja zulu . Opiskelijat voivat kohdata alkuperäiskielten koko maassa, mutta useimmat eteläafrikkalaisten voi puhua enemmän kuin yhtä kieltä ja Englanti on laajalti ymmärretty.

Urheilu on erittäin suosittu Etelä-Afrikassa, jossa suurten urheilu on jalkapallo, rugby ja kriketti. Muu urheilu merkittäviä seuraavista ja kansainvälinen läsnäolo ovat uinti, golf, nyrkkeily ja tennis.

Viisumivaatimukset

 1. Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi (aiemmin nimeltään Etelä-Afrikan opintolupa)
 2. Etelä-Afrikan vaihtoviisumi - Jos olet yli 25-vuotias ja haluat tulla Etelä-Afrikkaan kulttuuri-, talous- tai sosiaalisen vaihdon ohjelmaan, joka järjestetään Etelä-Afrikan oppilaitoksen tai valtion elimen ja vieraan maan välillä.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi; Etelä-Afrikan vaihtoviisumi

Hinta ja valuutta

USD 47

Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemusmaksut riippuvat alkuperämaastasi, mutta ovat noin 47 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Kansainvälisen opiskelijan, joka haluaa jäädä ja opiskella Etelä-Afrikassa 3 kuukauden (90 päivän) pituiselle kurssille, on haettava opiskelijaviisumia. Tämä viisumi myönnetään niille opiskelijoille, jotka Etelä-Afrikan tunnustettu oppilaitos on jo hyväksynyt maahanpääsyä varten.

Saadakseen opiskeluviisumin Etelä-Afrikkaan koulun tai korkeakoulun on ensin täytettävä "oppilaitos". Tämä tarkoittaa, että se on rekisteröitävä joko perusopetuksen laitokselle tai korkeakoulutuksen laitokselle. Joten jos haluat osallistua yksityiseen kielikouluun tai kouluun, joka tarjoaa vain lyhytaikaisia teknisiä kursseja, et ehkä ole oikeutettu Etelä-Afrikan opintoviisumiin.

Huomaa: Et voi tulla Etelä-Afrikkaan vierailijaviisumilla ja jatkaa sitten Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemista. Et voi tulla Etelä-Afrikkaan vierailijaviisumilla ja jatkaa sitten Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemista.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Etelä-Afrikan korkea komissio, konsulaatti tai suurlähetystö

Saadakseen viisumin Etelä-Afrikkaan opiskelijoiden on otettava yhteyttä Etelä-Afrikan korkeaan komissioon, konsulaattiin tai suurlähetystöön asuinmaassaan.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ensinnäkin sinun on hyväksyttävä opiskelijaksi rekisteröity eteläafrikkalainen koulu, korkeakoulu tai yliopisto ja saatava hyväksymiskirje laitoksen kirjelomakkeelle ja rehtorin tai rekisterinpitäjän allekirjoittama tai puolesta.

Tämän jälkeen sinun on täytettävä väliaikaisen oleskeluluvan hakemuslomake B1-1738 ja vietävä se henkilökohtaisesti kotimaasi Etelä-Afrikan suurlähetystöön, konsulaattiin tai korkeaan komissioon.

Seuraavat asiakirjat on toimitettava BI-1738-hakulomakkeen mukana:

 • passi, joka on voimassa vähintään 30 päivää suunnitellun vierailun päättymisen jälkeen
 • Määrätyn maksun maksaminen
 • Rokotustodistus, jos laki sitä edellyttää
 • Selvitys taloudellisista varoista, joilla katetaan suunnitellut elinkustannukset tasavallassa oleskelun aikana ja maksetaan myös lukukausimaksut. Tämän pitäisi olla tiliotteiden / käytettävissä olevien käteisvarojen / matkasekkien muodossa
 • Todistus lääketieteellisestä vakuutuksesta
 • Käteistalletus, joka vastaa meno-paluulipun arvoa.
 • Afrikkalaisten opiskelijoiden osalta asianomaisen hallituksen sitoumus ottaa täysi vastuu opiskelijasta ja maksaa kaikki kustannukset, jos opiskelija on tarpeen karkottaa
 • Lääketieteelliset ja radiologiset raportit
 • Lyhentämätön syntymätodistus alaikäisten osalta.
 • Alaikäisen tapauksessa oppijan holhoojana toimivan Etelä-Afrikan tasavallassa olevan henkilön tiedot ja tällaisen henkilön kirje, jossa vahvistetaan huoltajuus.
 • Molempien vanhempien suostumus oleskeluun Etelä-Afrikassa tai vanhemmalta, jolla on yksinhuoltajuus, sekä todisteet yksinhuoltajuudesta
 • Virallinen kirje oppilaitokselta, jossa aiot opiskella, vahvistamalla väliaikaisen hyväksynnän ja kurssin keston.
 • Jos olet vähintään 18-vuotias, vaaditaan poliisin selvitystodistus jokaisesta maasta, jossa olet asunut vähintään 12 kuukautta 18 vuoden iästä lähtien.

Haet vaihtolupaa (Etelä-Afrikan vaihtoviisumi) samalla hakemuslomakkeella B1-1738.

Milloin kannattaa hakea?

Hakuajat vaihtelevat maittain, mutta kestävät noin kuusi viikkoa.

Opiskelijaviisumi on voimassa koko opiskelijan kurssin ajan, vaihtoehtoisesti 36 kuukautta kouluissa ja 24 kuukautta muissa oppilaitoksissa.

Etelä-Afrikan vaihtoviisumi - tämä viisumi myönnetään vaihdon ajaksi, yleensä enintään 12 kuukautta. Etelä-Afrikan vaihtoviisumia ei voi uusia tai pidentää. Kun olet saanut tällaisen luvan, voit hakea väliaikaista tai pysyvää oleskelulupaa vasta, kun olet asunut vähintään vuoden Etelä-Afrikan ulkopuolella.

Käsittelyaika

6 Weeks

Työmahdollisuudet

Jos sinulla on Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi ja opiskelet korkea-asteen tasolla, voit työskennellä osa-aikaisesti enintään 20 tuntia viikossa lukukauden aikana ja kokopäiväisesti lomien aikana.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

On olemassa lukuisia syitä, miksi opiskelijaviisumihakemuksesi Etelä-Afrikkaan voidaan hylätä, kuten:

 • Aihioiden jättäminen lomakkeisiin
 • Valehteleminen mistä tahansa hakemuksessasi
 • Vanhentunut passi ilman tyhjiä sivuja
 • Nimen kirjoittaminen väärin asiakirjoissa
 • Ei ole näyttöä riittävistä varoista