Keystone logo
Etelä-Korea

Opiskelu Hallita sisään Etelä-Korea 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  476
 • Osuus apuohjelmista

  52
 • Internet-liittymä

  20
 • Paikallinen kuljetus

  42

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  6
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Etelä-Korea

Korea sijaitsee niemimaalla keskellä Koillis-Aasiassa; Keltaisella merellä on länteen ja Itämeren on itään. Vaikka Korea on perinteitä ja kulttuuria, jotka juontavat juurensa tuhansien vuosien ajan, viime vuosikymmeninä Korea on muuttunut maatalouden talouden yksi maailman teollisuusmaissa. Suurteollisuuden Korea ovat autot, laivanrakennus-, kemian ja tietotekniikan. Korean väestö on korkeasti koulutettu ja on yksi eniten internetin käyttö hinnat maailmassa.

Ilmasto

Korea kokee kaikki neljä vuodenaikaa, mukaan lukien märkä kesä ja kylmä talvi. Soulissa, pääoma, keskimäärin alhainen lämpötila tammi on noin -2 ° C, ja keskimääräinen korkea lämpötila elokuun aikana on noin 25 astetta C. Kosteus on suhteellisen korkea ympäri vuoden, tyypillisesti vaihtelevat noin 70-80 prosenttia.

Kulttuuri

Korea on pitkät perinteet taiteen, erityisesti laulua, tanssia, kuvataidetta ja keramiikkaa. Monet museot ja taidegalleriat esiintyy maassa. Lisäksi Korean keskeisellä paikalla Koillis-Aasiassa on helppo kävijöitä tutustumaan muihin Aasian maat, kuten Japani ja Kiina. Korealainen keittiö keskittyy riisiä ja lisukkeita, ja monia perinteisiä ruokia käyttää käynyt kastikkeet. Lisukkeita ovat liha, kala, marinoituja ruokia, keittoja ja vihanneksia.


Elinkustannukset

Kustannukset elää Korea on kohtalainen, noin 1200 dollaria (US) kuukaudessa, suurin osa tästä menee asumiseen ja ruokaan. Kansainväliset opiskelijat osallistuvat maisteriohjelmiin voivat työskennellä jopa 20 tuntia viikossa, kun opiskelee Koreassa. Ei ylimääräisiä vaaditaan työlupa niin kauan kuin opiskelijalla on voimassa oleva viisumi.

Viisumivaatimukset

 1. D-2: Viisumi säännölliseen koulutusohjelmaan. Tämä viisumi on tarkoitettu kaikille opiskelijoille, jotka ilmoittautuvat kandidaatin, maisterin tai tohtorin ohjelmaan juniorikoulussa, yliopistossa tai tutkijakoulussa.
 2. D-4: Viisumi yleiskoulutukseen. Tämä viisumi on tarkoitettu kaikille henkilöille, jotka käyvät yliopiston ylläpitämää kielikoulua, pätevää oppilaitosta tai muuta instituuttia kuin akateemista tutkimuslaitosta.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

D-2:ssa; D-4:n

Hinta ja valuutta

EUR 50

Molemmista viisumihakemuksista veloitetaan noin 30-50 euron maksu. Monikertaviisumi on kalliimpi kuin kertaviisumi. Viisumimaksut vaihtelevat asuinmaasi mukaan ja voivat muuttua. Joidenkin maiden (esimerkiksi Saksan) kansalaisten ei ehkä tarvitse maksaa viisumihakemusmaksua.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava opiskelijaviisumia opiskellakseen Etelä-Koreassa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Korean tasavallan suurlähetystö tai konsulaatti

Kaikkien Korean ulkopuolella asuvien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava opiskelijaviisumia Korean tasavallan suurlähetystöstä tai konsulaatista. Sinun on haettava viisumia henkilökohtaisesti kotimaasi Korean suurlähetystöstä.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Jos haluat opiskella ulkomailla Koreassa, sinun on hankittava viisumi ennen maahan saapumista. Prosessi ei ole vaikea, mutta on tärkeää, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat. Yliopistosi voi auttaa sinua viisumiprosessissa, joten kysy kansainväliseltä toimistoltasi, mitkä ovat seuraavat askeleesi viisumin hankkimisessa sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty. Sinun on yleensä annettava seuraavat tiedot:

 • Hakulomake
 • Passi
 • Valokopio passista
 • Värivalokuva (3,5 x 4,5 cm)
 • Kopio Korean yliopiston yritysrekisteröintitodistuksesta
 • Korean yliopiston hyväksymiskirje
 • Todiste taloudesta, joka kattaa lukukauden elinkustannukset Koreassa
 • Suosituskirje kotiyliopistoltasi
 • Asiakirja, joka osoittaa, että olet suorittanut yhden tai useamman lukukauden kotiyliopistossasi (eli opintosuoritusote)
 • Kiinalaisten opiskelijoiden on ehkä annettava yleiskatsaus sukuhistoriastaan

Haet myös ulkomaalaisen oleskelukorttia kerran Koreassa. Kortin avulla voit tehdä matkoja ulkomaille lukukauden aikana Koreassa. Isäntäyliopisto auttaa sinua saamaan kortin saapumisen jälkeen.

Huomaa, että Hankuk University of Foreign Studiesin virallisten ohjeiden mukaan sinun on lähdettävä Koreasta 1 viikon kuluessa lukukauden päättymispäivästä, muuten Korean maahanmuutto sakottaa sinua voimakkaasti.

Milloin kannattaa hakea?

Hae opiskelijaviisumiasi heti, kun olet saanut virallisen hyväksymiskirjeen Koreasta.

Opiskelijaviisumi Koreaan voi olla voimassa enintään kaksi vuotta.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

D-2- ja D-4-viisumin haltijaopiskelijat voivat tehdä osa-aikatyötä niin kauan kuin oppilaitos sen sallii. Useimmissa tapauksissa sinun on kuitenkin pysyttävä 6 kuukautta Koreassa ennen kuin saat työskennellä. 6 kuukauden kuluttua sinun on pyydettävä yliopistoltasi kirje, joka antaa sinulle luvan työskennellä osa-aikaisesti. Oikeudellisista syistä opiskelijan on hankittava lupa maahanmuuttovirastolta, jotta häntä voidaan pitää laillisesti osa-aikaisena.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.