Keystone logo
Etelä-Korea

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Etelä-Korea 2024

Laitosten lukumäärä: 61
  • Dongdaemun-gu, Etelä-Korea

  Sen perustamisesta lähtien vuonna 1918 University Of Seoul on osallistunut Korean yhteiskunnan kehittämiseen opiskelijoiden koulutuksen ja akateemisen tutkimuksen kautta. University Of Seoul pidetään laajalti yhtenä Korean parhaista julkisista yliopistoista. Tämä saavutus perustuu paitsi omiin ponnistuksiin myös kansalaisten jatkuvaan tukeen. Soulin pääkaupunkiseudun hallituksen rahoittama Soulin University Of Seoul jatkaa vuonna 2012 ensimmäisen kerran toteutetun "puolihintaisen lukukausipolitiikan" toteuttamista. University Of Seoul on vahvistanut sosiaalista vastuutaan julkisena yliopistona tämän uraauurtavan politiikan avulla. Totuuden, luovuuden ja julkisen palvelun moton perusteella University Of Seoul pyrkii edistämään aktiivista kansalaisuutta ja suvaitsevaisuutta opiskelijoissamme. Kannustamme myös oppilaitamme tarjoamaan palveluitaan yhteiskunnalle saamansa tiedon avulla. Lopuksi University Of Seoul edistää innovatiivista tutkimusta, joka edistää poliittisia päätöksiä ja vastaa sekä nykyisiin että ennustettuihin sosiaalisiin tarpeisiin.

  • Dongdaemun-gu, Etelä-Korea

  Tietotekniikan kehityksen myötä tiedon määrä ja jakamisen nopeus ovat lisääntyneet. Jotta voidaan vastata yhteiskunnan muutokseen ja selviytyä kilpailussa, jatkuva oppiminen tuli välttämättömäksi. Näin ollen elinikäisen koulutuksen käsitteeseen sopiva koulutusjärjestelmä, joka toi mukanaan Soulin digitaalisen yliopiston, nousi. Soulin digitaalinen yliopisto on ollut uskollinen roolilleen ja velvollisuuksilleen Korean johtavana tietoverkko -yliopistona, ja se on osoittanut huomattavaa kasvua lyhyessä ajassa. Erityisesti Soulin digitaalinen yliopisto on aseistettu korkealaatuiseen opetussisältöön, erinomaiseen tiedekuntaan ja suurimpaan opiskelijakuntaan. Olemme pyrkineet jatkuvasti parantamaan opiskelijapalvelua ja tekemään yliopistostamme erikoistuneita järjestämällä opetussuunnitelman uudelleen. Näiden ponnistelujen tuloksena Soulin digitaalisesta yliopistosta on tullut maan paras tietoverkkoyliopisto, joka näyttää parhaan suorituskyvyn opiskelijoiden tyytyväisyydessä ja kilpailutilanteessa. SDU on myös saavuttamassa maailmanlaajuista painoarvoa tekemällä yhteistyötä ulkomaisten yliopistojen kanssa. Soulin digitaalinen yliopisto kehittyy edelleen Korean parhaaksi verkkoyliopistoksi ja tulee maailman parhaaksi. Lisäksi autamme oppilaita kehittämään potentiaaliaan äärimmäisellä tavalla lisäämällä uutta tekniikkaa koulutukseen. Olemme vakuuttuneita siitä, että kun valmistut yliopistostamme, olet yhteiskunnan toivoma pätevä ammattilainen.

  • Seongbuk-gu, Etelä-Korea

  Korea University Business School on johtanut Korean liiketalouden koulutusta alkaen kaupallisen tieteen opettamisesta plutologian laitoksella vuonna 1905, ja se on yksi Korean yliopiston pisimmistä historioista. Ensimmäinen kauppakorkeakoulu nimettiin kaupallisen tieteen osastolle vuonna 1910 ja kauppaministeriöksi vuonna 1922, ja ensimmäinen kauppakorkeakoulu perustettiin vuonna 1955 ja ensimmäinen MBA perustettiin vuonna 1963. Korea University Business School on todellakin pioneeri, joka esitteli länsimaisen modernin liikkeenjohdon koulutuksen Koreassa. Lisäksi Korea University Business School merkitsi virstanpylvästä yliopistoarkkitehtuurin historiassa rakentamalla maailmanluokan koulurakennuksia, mukaan lukien Business Schoolin päähalli, joka on ensimmäinen Korea, joka on omistettu yhdelle osastolle, LG-POSCO-rakennus, jota rahoitetaan. kokonaan lahjoituksella ensimmäistä kertaa Koreassa, ja Hyundai Motor Hall, joka perustettiin korkeimmalla 3600 henkilön ja organisaation lahjoituksella yliopistoarkkitehtuurin historiassa.

  • Dongdaemun-gu, Etelä-Korea

  Johtava yliopisto, joka edistää älykästä ekosysteemiä valmistusteollisuudelle Strategisesti Siheungissa ja Ansan Smart Hubissa sijaitseva Korea Polytechnic University erikoistunut teollisuuden ja yliopistojen väliseen yhteistyöhön, joka on mallinnettu ulkomaiden kehittyneiden teollisuusklustereiden mukaan. KPU on vielä nuori yliopisto, mutta laitos on osallistunut kansakunnan teollisuuden kehittämiseen kasvattamalla enemmän tekniikan ammattilaisia kuin mikään muu. Toteuttamalla mukautetun opetussuunnitelman, joka heijastaa teollisuuden tarpeita, KPU on kehittänyt kampuskulttuuria, jossa teollisuus ja yliopisto ovat rinnakkain omaksumalla toisiaan.

  • Ansan-si, Etelä-Korea

  Tällä hetkellä Seoul Institute Of The Arts on saavuttanut vaiheen, jossa sen on harkittava ja uudistettava taidekasvatuksen ja luomisen paradigmaa toistaiseksi ottaakseen uuden harppauksen eteenpäin maailmanluokan luovana suuntautuvana taideyliopistona. Lisäksi neljännen teollisen vallankumouksen ja koronapandemian aiheuttamien valtavien muutosten edessä Seoul Institute Of The Arts on vahvistettava edelleen luonnettaan ja globalisaatiotaan voidakseen kehittyä erikoistuneeksi taideoppilaitokseksi, jonka maailmanlaajuinen kilpailukyky ylittää nykyisen asemansa. Tätä tarkoitusta varten Dongrangin taidekeskus, koululaitos, perusti perustajan Dong-rangin perinnön ja perii kunniapuheenjohtajan Yoo Deok-hyeongin filosofian ja Seoul Institute Of The Arts perusti tulevaisuuden taiteen suunnan. koulutus. Teemme parhaamme johtaaksemme kansallisen kulttuurin ja taiteen kehitystä ja globalisaatiota luomisen kautta. Pyydämme, että kaikki tiedekunnan jäsenet, opiskelijat ja alumnit työskentelevät yhdessä perheenä, jotta Seoul Institute Of The Arts voi kasvaa maailmanluokan taideyliopistoksi yhdellä sydämellä, joka perustuu "tutun perheen" uskomukseen ja ylpeyteen. Kiitos.

  • Wonju-si, Etelä-Korea

  Sangji University on demokraattinen yliopisto, jossa demokratia virtaa kuin joki. Sangji University on erityinen yliopisto, jota ohjaavat opiskelijat. Sangji University on opetusyhteisö, jossa tiede, ajatus, elämä, nuoriso ja tulevaisuus ovat rinnakkain. Yliopistot eroavat yrityksistä siksi, että ne pyrkivät maan ja yhteiskunnan yleiseen etuun. Yliopistot eroavat hagwoneista siksi, että ne tutkivat totuutta yksipuolisen tiedonsiirron lisäksi. Syy siihen, miksi yliopistot eroavat valtion byrokratiasta, on se, että ne pyrkivät rajoittamattomaan vapauteen sääntöjen seinien ulkopuolella. Sangji University on yleinen etu, totuus ja vapaus. Sangji on yliopisto, jossa voit saavuttaa mitä voit kuvitella. Sangji University on täynnä akateemista vapautta ja ajatuksenvapautta. Sangji University on äly, joka ajattelee yhteiskuntaa yksilön ulkopuolella ja ajattelee maan kaukaista tulevaisuutta. Sangji University on unelma. Ennen kaikkea Sangji University on demokratian sali, jossa demokratia voidaan kokea kaikkialla Koreassa. Sangji University , jolla on 62 vuoden historia, on elävä koulutusdemokratian kenttä Koreassa.

  • Busanjin-gu, Etelä-Korea

  Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) perustettiin "edistämään kansallista vaurautta koulutuksen avulla" vuonna 1966, jonka on tehnyt edesmennyt tohtori Kim Im-Sik. Siitä lähtien DEI, johon kuuluu Dong-eui University , Dong-Eui Institute of Technology, Dong-Eui Technical High School ja Dong-Eui Middle School, on osallistunut kansakunnan ja alueen kehitykseen kouluttamalla lukuisia lahjakkaita ihmisiä ; ja sen avaaminen Dong-Eui Medical Center on lisännyt sen panosta yhteiskuntaan palvelemalla yhteisöä koko sydämestään. Dong-eui University , joka on saavuttanut huomattavaa kasvua viimeisen 38 vuoden kokemuksella korkeakoulutuksesta, jatkaa nyt rooliaan maailman johtavan koulutuksen keskuksena alueen ulkopuolella. Luomme vahvalla tahdollamme avata uuden historian ja luomme parhaan koulutusilmapiirin 18 000 oppilaallemme, jotta he voivat hankkia itselleen rajattoman kilpailun iän edellyttämän osaamisen ja kilpailukyvyn. "Dong-Eui-Ji-Chun", Dong-eui University perustajahenki, kannattaa oppilaiden kouluttamista ymmärtämään maailmaa akateemisen koulutuksen ja persoonallisuuden kehittämisen kautta. Tämän hengen mielessä me jatkamme tulevien johtajien tuottamista, jotka kykenevät selviytymään muutosten aalloista menestyksekkäästi yhä nopeammin muuttuvassa kotimaisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Rakkaat opiskelijat! Toivon, että te kansakunnan ja alueen 21. vuosisadan kehityksen liikkeellepanevana voimana jatkatte luovan ajattelun ja rohkeuden kehittämistä uusien haasteiden eteen. Dong-eui University on valmis, kykenevä ja halukas auttamaan unelmasi rohkeudesta ja toivosta. Omistathan itsesi akateemiseen etsintään ja urakehitykseen, jotta voit olla se, joka avaa paremman ja lupaavamman tulevaisuuden.

  • Pocheon-si, Etelä-Korea

  Daejin University perustavanlaatuinen henki on vaalia kykeneviä ihmisiä, jotka myötävaikuttavat kansakunnan ja ihmisyhteiskunnan kehittämiseen uskollisuuden, hurskauden ja vakaumuksen pohjalta, jotka perustuvat periaatteeseen elää harmonisesti ilman kaunaa, Daesun Jinrihoen tavoite, joka perustuu hyväntahtoisuuteen ja vanhurskaus. 1. Uskollisuus (Seongsil, 誠實) "Seong (誠)" viittaa "totuuteen" ja "vilpittömyyteen". Se tarkoittaa sitä, että ihminen tekee sisäisessä mielessään sen, mitä hän ymmärtää, ilman valhetta. 2. Hurskaus (Gyeonggeon, 敬虔) ”Gyeong (敬)” viittaa eteenpäin siirtymiseen seuraamalla kehon ja sielun liikettä sopusoinnun mukaisesti; se viittaa "hurskauteen" ja "varovaisuuteen". 3. Tuomio (Sinnyeom, 信念) ”Synti (信)” tarkoittaa ”uskoa” ja muuttumatonta sydäntä tehdessään tietyn päätöksen. Se viittaa siihen, että yksityinen ahneus ei muuta päättäväistä mieltä ja pyrkii saavuttamaan odotetut tavoitteet ylläpitämällä mieltä.

  • Yuseong-gu, Etelä-Korea

  Jatkamme koulutusta, tutkimusta ja innovointia ihmiskunnan onnen ja vaurauden saavuttamiseksi. KAIST vaalii tieteellisiä ja teknologisia kykyjä perusteellisella teorialla ja sovelluksella sekä tekee perustutkimusta ja lähentymistutkimusta tieteellisten ja teknologisten innovaatioiden edistämiseksi. Se on osaltaan luonut uusia arvoja teollisuuden, yliopiston ja tutkimuksen yhteistyön kautta ja johtanut kansallista talouskehitystä. Koulutuksemme, tutkimuksemme ja innovaatiomme laajentavat entisestään Korean taloudellista kehitystä ja tiedeyhteisöä maailmalle.

  • Dongdaemun-gu, Etelä-Korea

  Korean opetusministeriön suorittama tietoverkkoyliopistojen kokonaisarvioinnin ykkönen Kyung Hee Cyber ​​University (KHCU) on perustanut vuonna 2001 lähes 8189 valmistunutta, joista monet ovat siirtyneet jatko -opintoihin unelma maisterin tai tohtorin tutkinnon suorittamisesta. Tällä hetkellä noin 10 000 opiskelijaa tavoittelee tätä unelmaa kuudessa koulussa, joissa on 19 osastoa ja 50 pääalan 61-vuotisen vahvan Kyung Hee -yliopistojärjestelmän alaisuudessa. Kuuluisten professoreiden ja verkko -opetuksen asiantuntijoiden online -videoluennot, jotka on suunniteltu ja tuotettu kokonaisuudessaan kuudessa suuressa studiossa, edustavat kybertutkinnon korkeimpia standardeja. Myös 3D -animaatio ja hahmot erottavat videosisällön tuotantomme kilpailijoistamme. Kirjasto, PC-laboratorio ja paikalliset oppimiskeskukset mahdollistavat offline-oppimisen, ja eri apurahat auttavat monia toteuttamaan unelmansa. KHCU asettaa arvostetun maailmanlaajuisen standardin huippuluokan sisällölle, jossa on edistynyttä tekniikkaa, kohtuulliset akateemiset asiat ja hallintojärjestelmä.

  • Buyeo-gun, Etelä-Korea

  Korea National University Of Cultural Heritage perustettiin erityistarkoituksiin perustusfilosofian "Kansallinen itsenäisyys, kulttuurinen kehitys" alla vuonna 2000. Nämä erityistarkoitukset ovat perinteisen kulttuurin periminen ja kehittäminen sekä asiantuntijoiden kehittäminen Korean kulttuuriperinnön säilyttämiseksi, hallitsemiseksi ja hyödyntämiseksi. KNUCH on Korean ainoa kansallinen yliopisto, joka opettaa perinteistä kulttuuria ja kulttuuriperintöä. käytännöt. Kahdessa korkeakoulussa on seitsemän osastoa: kulttuuriperinnön hallinta, perinteinen maisema -arkkitehtuuri, perinteinen rakennus, kulttuuriperinnön säilyttämistiede, lähentymisarkeologia, perinteinen taide ja käsityö sekä aineeton kulttuuriperintö. Maisteri- ja tohtoriohjelmat avataan yleisessä tutkijakoulussa, ja ammattikorkeakoulu tarjoaa perusteellista T & K-tutkimusta akateemisista ja käytännön teorioista. KNUCH korostaa progressiivista oppimista, jota johtavat opiskelijat sen sijaan, että opettajat opettaisivat, jotta opiskelijat voivat tunnistaa perinteisen kulttuurin ja kulttuuriperinnön välttämättömyyden, suunnitella ratkaisuja ja löytää luovia lähestymistapoja kehittääkseen ammattilaisia, jotka voivat johtaa 2000 -lukua . KNUCH on myös pyrkinyt noudattamaan korkeakouluopetuksen luonnetta auttaakseen opiskelijoita elämään täysin ja järkevästi sekä ohjaamaan jokaista opiskelijaa kohti ammattilaista perustamistarkoitusten mukaisesti.

  • Gyeongsan-si, Etelä-Korea

  Viimeisten 20 vuoden aikana Daegu University on kehittynyt oppimisen kehto, jossa jopa 20 000 perus- ja jatko -opiskelijaa valmistautuu saavuttamaan unelmansa. Sen jatkuva laadullinen ja määrällinen kasvu nuoren yliopiston, ennakkoluulottoman yliopiston, suuren yliopiston, Pride of Daegu -lauseen ja vision alla, on mahdollistanut sen nousemisen yliopisto-opetuksen innovaatioiden johtajaksi, ja kuten yhdessä iskulauseita, "yliopisto, jossa opiskelijat ovat onnellisia". Kesäkuusta 2018 lähtien Daegu University keskittää kaikki voimavaransa ja voimavaransa tavoitteeseen tulla tunnetuimmaksi yliopistoksi jokaisessa oppiaineessa ja menestyneimmäksi yliopistoksi koulutuspalvelutyytyväisyydessä. Daegu University professorit ja henkilökunnan jäsenet pyrimme luomaan jokaisen 85 osastoamme alojensa parhaaksi ja Daegu- ja Gyeongbuk -aluetta ylpeänä edustavaksi samalla kun luomme yliopiston, jonka opiskelijat ja vanhemmat jotka ovat koulutuspalvelun edunsaajia, voivat olla tyytyväisiä.

  • Gwanak-gu, Etelä-Korea

  Tervetuloa Kukje Theological University and Seminary . Evankeliumiin ja Jumalan sanaan juurtunut seminaari pyrkii kehittämään kristittyjä johtajia, jotka ovat huomaavaisia, maailmanlaajuisesti tietoisia, hengellisesti kypsiä ja valmiita monenlaisiin palvelutehtäviin. Olemme sitoutuneet Kristuksen evankeliumiin, kuten henkeytetyt Raamatut opettavat ja reformoidut uskontunnustuksemme tiivistävät. Täältä löydät erinomaisia professoreita, jotka jakavat taakkasi Jumalan sanan, kadonneiden, pyhien varustuksen ja kansojen kurittamisen puolesta. Jokainen jäsen on kokenut pastori ja erinomainen opettaja. Jumalisten pastorien-oppineiden ohjauksen alaisuudessa uudistat intohimosi palvelukseen ja kutsumiseen. Kukje on ainutlaatuinen laajan valikoiman opiskelijoita eri kirkkokunnista ja maista. Yhteisömme monimuotoisuus rikastuttaa näkemystäsi, näkökulmaasi ja vaellustasi Kristuksen kanssa. Jumala tekee jännittäviä asioita Kukje Theological University and Seminary ja sen kautta. Haluaisimme sinut liittymään tähän dynaamiseen yhteisöön. Korean kirkkojen huomattavasta kasvusta huolimatta näyttää siltä, että ne eivät ole vaikuttaneet asemaansa ja rooleihinsa yhteiskunnassa. Se johtuu monista vääristä elementeistä Korean kirkoissa. Se tarvitsee johdonmukaisia uudistuksia, kun se tarkastelee omaa toimintaansa. Siksi meidät on kutsuttu parantamaan ja vahvistamaan. Nämä ovat tehtävämme.

  • Buk-gu, Etelä-Korea

  Chonnam National University on oppimisen ja älykkyyden halli, joka on johtanut historiaa ja valaistanut aikoja. Se avattiin vuonna 1952 uskomalla, että "maan suojeleminen on yliopisto, joka kasvattaa lahjakkaita ihmisiä" kaaoksen ja sodan keskellä.

  • Gunsan-si, Etelä-Korea

  Howon University perustettiin arvojen, riippumattomuuden ja uskollisuuden henkeen vuonna 1977. Koska 21. vuosisadan osaamisyhteiskuntamme korostaa jatkuvaa arvojen selkeyttämistä, tekniikan kehitystä ja kasvavaa tietämystä tehokkaaseen sitoutumiseen ja osallistumiseen globaaliin yhteisöön, tunnustamme jatkuvan rakenteellisen uudistamisen ja innovoinnin tarpeen tehokkaan koulutuksen ja uuteen yhteiskuntaan integroitumisen kannalta. Tätä varten pyrimme parantamaan kampuksemme yhteisöä luomalla "Howon-kulttuuri", kehittämällä hyvin jäsennellyn ja kauniin kampuksen ja edelleen systematisoimalla opetussuunnitelmaa maailmanlaajuisen yhteisön tarpeiden mukaan. Globaalin vision, aktiivisen yhteisön sitoutumisen ja opiskelijakunnan kasvaessa sekä tietämyksen että henkilökohtaisen kasvun ansiosta Howon University tulee todellakin olemaan merkittävä tekijä globaalille yhteisölle.