Keystone logo
Hongkong

Opiskelu Hallita sisään Hongkong 2024

Opiskelu paikassa Hongkong

Jakaminen otsikko erityishallintoalueen Hongkongin People 's Republic of China Macaon kanssa, Hong Kong on kaupunki-valtio sijaitsee etelärannikolla Kiinassa ja rajautuu Etelä-Kiinan merelle ja Pearl River Delta. Jossa asuu lähes seitsemän ja puoli miljoonaa ihmistä ja pinta-ala on vain 430 km, Hong Kong on yksi maailman 's tiheimmin väestöstä alueilla, koostuu pääosin etnisiä Han-kiinalaisia. Olemassa olevaa selviö "yksi maa, kaksi järjestelmää ", Hong Kong toimii erilaisia ​​poliittisia politiikkoja ja lakeja kuin Kiinassa, toimii enemmän kuin Länsi-, demokraattinen tyyli hallitus verrattuna Kiinan 's priniciples kommunismin. Toimitusjohtaja Hong Kong on hallituksen päämies ja valitsee vaalivaliokunnan määräytyy demokraattisen prosessin äänestää.

Hong Kong pidetään yhtenä johtavista taloudellisia keskuksia maailmassa ja viihtyy kapitalistinen palvelutalouden tyypillistä vapaakaupan ja alhainen verotus. Koska tilanpuute kaupungin sisällä, sen arkkitehtuuri on ainutlaatuinen ja ultramoderni-näkymästä. Itse asiassa, Hong Kong on tunnetusti nimetty uudelleen maailman 's vain "pystysuora kaupunki ", joka on upea horisonttiin joskus hämärtävät paksuja savusumu peräisin satoja tuhansia ajoneuvoja ja liian monet yritykset puristetaan niin pieni alueella. Kuitenkin, koska tämä tiheä väestö, Hong Kong on kehittänyt erittäin kehittynyt liikenneverkko, joka jättää varjoonsa kaikki muut liikennejärjestelmien teollisuusmaissa.

Vaikka Hong Kong tarjoaa mahdollisuuden yksilöille saada työllisyyden turvaamiseksi, joka maksaa erinomainen palkat, elinkustannukset on melko korkea ja saattaa aiheuttaa häiriöitä opiskelijoita, jotka valitsivat ansaita tutkinto samalta kaupunkivaltio.Kuitenkin opiskelijat ei tarvitse olla huolissaan, kun he huomaavat, kuinka paljon se maksaa elää Hongkongissa. Matalan verotuksen, palkkio terveydenhuollon, korkea elämänlaatu ja merkittävä korkea-asteen koulutusmahdollisuuksista, Hong Kong on edelleen suosittu paikka kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuus suorittaa tutkintoja ja kokemusta vilinästä kiehtovaa Hong Kong.

Ilmasto Hong Kong

Vaihdellut leuto ja subtrooppinen ilmasto, Hong Kong 's miellyttävin aikaan vuodesta sää-viisas on marraskuusta tammikuuhun, jolloin lämpötilat ovat mukavat ja auringonpaistetta on runsaasti. Kosteus nousee maalis-ja huhtikuussa, sumussa usein viivästyttää lautta-ja lentokone palveluja. Touko-elokuussa on kuuma, kostea ja myrskyinen, jossa keskimääräinen päivisin lämpötila pyörii noin 86 celsiusta, tai 31 astetta. Elo-syyskuun aikana, Hong Kong on usein iski trooppisia myrskyjä, jotka muodostavat vuonna Kiinassa Seas tai läntisen Pohjois Tyynellämerellä.Tuulet ovat vahvoja alkaen pyörremyrskyt, mutta yleensä ne eivät aiheuta suurta vahinkoa kaupungin.

Uskonnot Hongkongissa

Uskonnonvapaus Hong Kong on taattu mukaan sen perustuslain ja perustuslakia. Taolaisuus, kungfutselaisuus ja buddhalaisuus ovat sen ensisijainen uskontojen kanssa smatterings kristinuskon, katolilaisuuden, muslimien ja juutalaisten harjoittajia löytyy koko alueella. Kuitenkin monet Hongkongin asukkaiden ei ole uskonnollista vakaumusta ja pitävät itseään ateisteja tai agnostikko. Falun Gong on myös siedetty Hongkongissa, mutta ei Manner-Kiinassa, jossa kommunistinen puolue pitää tätä uskontoa uhkana valtion, koska sen brändi henkisissä opetuksissa.

Kielet Hong Kong

Viralliset kielet Hong Kong ovat Kantonin (muoto kiina) ja Englanti.Lähes puolet Hong Kong n asukkailla on riittävät tiedot Englanti ja opiskelijat huomaamaan, että useimmat merkkejä näyttää sekä Englanti ja Kiina tekstiä. Viime aikoina lisääntyneet Manner-Kiinan maahanmuuttajia on johtanut mandariinikiinaa kielen tulossa useammin kuullut Hongkongissa yhteiskunnassa.

Hong Kong Valuutta

HKD tai Hongkongin dollari, on Hong Kong valuutta ja on yksi eniten vaihdettu valuuttojen maailmassa. Hongkongin dollari jakautuu 100 senttiin, jossa eri arvoisia kolikoita ja seteleitä liikkeellä kaupunki-valtio.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  1409
 • Osuus apuohjelmista

  71
 • Internet-liittymä

  22
 • Paikallinen kuljetus

  58

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Hongkong

Higher Education in Hong Kong

Yliopistot nimeltään "lakisääteinen yliopistot " on hyväksynyt toimitusjohtaja-in-neuvoston Hongkongin ja rahoittaa yliopiston Grants komitea. Poikkeuksena tästä on Open University of Hong Kong, joka on omarahoituksen koulu ja ei perustu UGC rahoitusta. Lakisääteiset yliopistot ovat tutkimuspainotteisia ja hyväksyä vain parhaat opiskelijat. Itse asiassa ÄO Kiinan opiskelijoista Hong Kong korkeakoulutuksen institututions on yksi maailman korkeimpia.

Jälkeisen oppilaitokset tarjoavat kandidaatin ja maisterin 's astetta ja on rekisteröity määräys nimeltään jälkeisen Colleges pykälällä Hong Kong. Kansainväliset opiskelijat on myös ammatillista-tyyppinen oppilaitokset, kuten Hong Kong Institute of Vocational Education, joita hoitavat neuvoston erillään valtuustot koskevat lakisääteiset ja jälkeisen korkeakouluissa.

Yliopiston opetus vaihtelee laitosten kesken, mutta opiskelijat voivat odottaa maksaa noin $ 100,000 Yhdysvaltain dollaria eli 73000 euroa ansaita tutkinto Hong Kong. Opiskelijat kehotetaan voimakkaasti hakea kaikki stipendit auttaa tasoittaa korkeat kustannukset opetusta. Ole tietoinen siitä, että opiskelija lääketieteen vakuutusmaksut ovat myös kalliita, samoin kuin ruoan hinta, vaatteita ja majoitus Hong Kong.

Hakeminen Student Visa

Odottaa odottaa vähintään kaksi kuukautta ennen saavamme opiskelija viisumin Hong Kong Maahanmuutto-osasto.Opiskelija täytyy täyttää viisumin / maahantulon hakemuslomake ja lähetä seuraavat asiakirjat yhdessä muodossa: kopio kuljettaja 's lisenssiä tai muuta kuvan henkilökortti; todiste tutkintojen (ylioppilastutkinto, sisäänkäynti tulokset, mahdolliset aiemmat tutkinnot ansainnut), yksi passikuva, kirjeen maahanpääsyn peräisin Hong Kong yliopisto; todistus vakavaraisuudesta (apurahojen, tiliotteet) ja todiste siitä, että opiskelija on paikka yöpyä kun Hong Kong, onko kampuksella, jossa isäntäperheessä tai asunnossa.

Miksi opiskella Hongkongissa?

Lisäksi tarjoaa rakenteellisesti ja akateemisesti ylivoimainen tutkinto-ohjelmia, jotka ajetaan mitä monet pitävät yhtenä maailman 's top ministeriöille, Hong Kong lahjoittaa astetta erittäin arvostettuja ja tunnustettuja työnantajien ja tutkimuslaitosten kaikilla alueilla maailmassa.Lisäksi älyllisesti avointa yhteiskuntaa, Hong Kong helpottaa opiskelijoiden mahdollisuuksia tutkia muita akateemisia aiheita ja tasot ajattelin ei löydy mistään muualta.