Keystone logo
Intia

Opiskelu Hallita sisään Intia 2024

Opiskelu paikassa Intia

Intia on Etelä-Aasian maa, joka asuu lähes miljardi ja puoli ihmisiä, toiseksi suurin väestö maailmassa Kiinan jälkeen. Intian 's merirajojen koostuvat Intian valtameren Arabianmeren ja Bengalin lahden ja sen maa on yhteinen raja Kiinan, Pakistanin, Bhutan, Nepal, Bangladesh ja Burma. Sen jälkeen dramaattisia muutoksia markkina-liiketoimintoja 1990-luvun alussa, Intian nopeasti kehittynyt merkittävä maailmantaloutta, jossa se pidetään nyt innovatiivinen, teollisuusmaiden kansa pitämällä otsikko on kolmanneksi suurin maa osalta PPP tai puchasing teho pariteetti. Tämä nopeutettu kasvu ei ole osoitettu Intian 's syvä ja jatkuva ongelmia köyhyyden, riittämätön terveydenhuolto, lukutaidottomuus, aliravitsemus ja korruptiosta poliisin ja julkisen sektorin.

Liittohallitus Intian koostuu toimeenpano-, lainsäädäntö-ja tuomiovaltaa, jossa Intian presidentti toimiessaan valtionpäämies.Presidentti valitaan käyttäen valitsijamiehet järjestelmän ja pysyy vallassa viisi vuotta. Pääministeri, joka nimittää presidentti, pidetään hallituksen päämies ja ylläpitää korkeinta toimeenpanovaltaa. Intian lainsäätäjiltä noudattaa Westminster parlamenttien tyyliin järjestelmä säännön takia raskas vaikutus menneisyyden British kolonialismin.

Vaikka nykyaikaistaminen Intiassa on meneillään, perinteinen yhteiskunta pysyy sharpely määritellään Intian kastijärjestelmä, tyyppi sosiaalinen kerrostuneisuus järjestely, joka estää vapautti sosiaalista vuorovaikutusta ja liikkuvuutta nauttia useimmissa kehittyneissä countries.Social luokat Intiassa on nimetty "kasteihin " , tiettyjen kastien pidetään enemmän eliitin kuin toiset. Vaikka Intia on anti-syrjiviä lakeja estääkseen vainon ja ennakkoluuloja ns alempiin kasteihin, intiaanit asuu maaseudulla edelleen syrjitään ja erottelua kaupunkialueilla.Perhearvoja myös edustaa edelleen huomattavasti vaikutusvaltainen osa intialainen perinne, valmiiksi järjestettyjä avioliittoja kahden perheitä edelleen normi useimmat Intian yhteiskunnan. Lisäksi avioero on lähes ennenkuulumatonta Intian yhteiskunnan ja sallittua vain äärimmäisissä tapauksissa väärin.

Intian 's Ilmasto

Intiassa pidetään "megadiverse " maan ja sisältää kolme aluetta kutsutaan "biologisen monimuotoisuuden kannalta ". Se on koti yhdeksän prosenttia kaikista nisäkkäät, jotka elävät maailmassa ja kuusi prosenttia kaikista kukkivat kasvit. Elinympäristöjen vaihtelevat havumetsät Himalajalla trooppisiin sademetsiin Koillis Intiassa ja Andamaanien saarilla. Keskimäärin korkea ja matala lämpötila Intiassa vaihtelevat 75 celsiusta 55 celsiusta (25 Celsius-12 Celsius).Kuitenkin suurissa kaupungeissa kuten Bangalore, Mumbai ja New Delhi usein leipoa alle lämpötiloissa, jotka ovat jopa 95 astetta Fahrenheit (35 Celsius) viikkoja kerrallaan. Sade voi olla raskas trooppinen ilmasto alueilla, joissa ilmankosteus pyörii noin 80 prosenttia.

Kielet Intiassa

Intia ei ole virallista kieltä, mutta Hindi puhutaan lähes puolet Intian 's väestöstä. Bengali, Telugu, Marathi, Tamil, Urdu ja Gujarati muitakin kieliä, että opiskelijat voivat kohdata opiskellessaan Intiassa. Englanti on puhuttu monet intialaiset ja pidetään Intian 's "toinen " kielelle. Intia on myös monia eri kieliä, jotka on saatettu "uhanalainen kieli " lista, koska määrä elossa olevia puhujat ovat vajonneet eristetty taskut kylien nykyisten Intian maaseudulla.

Uskonnot Intiassa

Kahdeksankymmentä prosenttia intiaanit käytännössä hindulaisuus, uskonto, joka tutkijat pitävät maailman 's vanhin elävä uskonto. Hindut uskovat erilaisia ​​lakeja, päivittäin moraalin, dharma, karma ja reinkarnaatio. Muut uskonnot löytyy Intian yhteiskunnassa ovat lähinnä kristinuskon ja islamin.

Intian 's Valuutta

Virallinen valuutta Intia on rupia, jota ohjataan ja antanut Reserve Bank of India. Intian rupia jakautuu 100 paise. Vuodesta 2011, vain kolikot kannattaa 50 paise pidetään laillisia maksuvälineitä. Liikkeessä tällä hetkellä liikenteessä ovat 5, 10, 20, 50, 100, 500.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  123
 • Osuus apuohjelmista

  12
 • Internet-liittymä

  8
 • Paikallinen kuljetus

  10

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  4
 • Elokuvalippu

  3
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Intia

Higher Education System Intiassa

Takana Kiina ja Yhdysvallat, Intia 's korkeakoulujärjestelmä on kolmanneksi suurin, jossa yliopiston Grants komissio edustaa tärkein säännellä kehon yli kolmannen asteen oppilaitokset. Vuosina 2000 ja 2010, Intia rakennettu 20000 yliopistot ja oppilaitokset, jotka hyväksytään yli kahdeksan miljoonaa opiskelijaa tuona aikana. Tieteen ja teknologian voimakkaasti edistetään Intian hallituksen korkeakoulutasoisen, johtaa useita teknologiainstituutteja kuten Intian Institutes of Technology ja Intian Institutes of Management saada suosiota maailmanlaajuisesti koulutusorganisaatiot. Lisäksi Kaikki Intian Institute of Medical Science in New Delhi pidetään yhtenä johtavista tutkimuskeskusten kehittyvän lääketieteellisen teknologian ja hoitomenetelmiä.

Akateeminen tutkintoa Intiassa mukaisia ​​siirtomaa brittiläinen järjestelmä, jossa kandidaatin ja maisterin tutkintoja annetaan "taiteiden " tai "science " astetta. Tohtorin tutkinnot ovat saatavilla myös opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn master 's-ohjelma, jotka liittyvät heidän koulutusaloittain. Sisäänpääsy yliopistoihin perustuu pisteet ansainnut olevat opiskelijat Higher Secondary School Certificate ja on erittäin kilpailukykyinen osalta enemmän arvostetuimmat yliopistot toimivat Intiassa. Itse asiassa kaikki Intiassa Pre-Med Test otetaan vuosittain 200000 opiskelijaa, joista vain 2000 hyväksytään.

Kansainväliset opiskelijat haluavat ansaita tutkinto Intiassa täytyy todistaa läpäisemisen vähintään 12 vuoden keskiasteen koulutuksen kotimaassaan. Opiskelija on myös otettava pääsykoe ja toimittaa tulokset Intian ulkoasiainministeriö New Delhi.Suora pääsy lääketieteen, hammaslääketieteen ja tekniikan koulutusohjelmissa ei ole luvallista, riippumatta opiskelijan 's viimeisen koulutus valtakirjaa. Kuitenkin muut koulutusohjelmat eivät voi vaatia ulkomaisia ​​opiskelijoita ottamaan pääsykoe. Sen sijaan opiskelija 's korkeakoulutukseen pääsykoe tulokset (kuten ACT tai SAT annettiin Yhdysvalloissa) voidaan käyttää saada opiskelija tiettyjä teknisiä korkeakouluissa. Opiskelijat ovat kiinnostuneita ansaita tutkinto Intiassa pitäisi olla tietoinen siitä, että julkiset yliopistot eivät hyväksy opiskelijoita, jotka eivät ole kansalaisia ​​Intiassa.

Lukukausimaksuja Intiassa vaihdella dramaattisesti, jossa julkiset yliopistot ovat paljon halvempia kuin yksityisten yliopistojen, koska ne ovat valtion rahoittamia. Intian kansalaisia ​​yleensä maksaa alle 100 dollaria vuodessa osallistua julkisen yliopistossa tai korkeakoulussa. Yksityinen yliopisto maksut voivat vaihdella $ 400 25000 dollaria vuodessa, riippuen laitoksen ja tyyppi koulutuspäällikkö.Ei-Intian opiskelijoista yksityisen lukion ovat yleensä annetaan etusija intialaisille opiskelijoille, lähinnä koska ne ovat taloudellisesti varustettu maksaa Lukukausimaksuja.

Miksi opiskella Intiassa?

Opiskelijoille, jotka haluavat opiskella kuin länsimaista musiikkia, uskonto, arkkitehtuurin ja taiteen löytävät Intia täydellinen paikka, jossa oppia syvällistä tietoa näistä aiheista. Sen monipuolinen ja kiehtova kulttuuri on vastustamaton sekoitus antiikin ja modernia tyyliä, jotka houkuttelevat taiteet suuret yhtiöt ympäri maailmaa. Lisäksi Intia tarjoaa huippuluokan tietotekniikan koulutusohjelmien opiskelijoille kiinnostuneita ansaita arvostettu kandidaatin 's tai master ' s tutkinto liittyvät tietokoneiden ja IT.