Keystone logo
Japani

Opiskelu Hallita sisään Japani 2024

Opiskelu paikassa Japani

Japani sijaitsee Itä-Aasiassa Tyynellämerellä. Japanin naapurit ovat Kiina, Pohjois-Korea, Etelä-Korea ja Venäjä. Japani on todella saaristo koostuu lähes 7000 erillistä saarta, mutta neljä suurinta saarta muodostavat lähes kaikki maan maapinta-alasta. Pääkaupunki Tokio on yksi maailman suurimmista kaupungeista ja ympäröivän metropolialueen on maailman suurin, 30 miljoonaa asukasta. Japani on pitkälle teollistunut maa, jossa yksi toteaa rikas historia, monipuolinen kulttuuritapahtumat, erinomainen keittiö, kaunis puutarha, majesteettinen maisemia ja henkeäsalpaavia vuoria, mukaan lukien Mount Fuji, yksi maailman tunnetuimmista huiput. Maa on tunnettu myös teollisuuden, jotka tekevät joitakin korkealaatuisia tuotteita maailmassa, kuten autojen ja elektroniikan.


Ilmasto

Koska Japanin monipuolinen maantiede, ilmasto vaihtelee suuresti paikoissa, mutta maa yleensä kokee neljä vuodenaikaa. Keskilämpötilat Tokiossa ovat noin 27 ° C elokuussa ja noin 5 astetta C tammikuussa.

Kulttuuri

Japanilainen kulttuuri on monipuolinen sekoitus antiikin Itä perinteet ja modernin länsimaisen yhteiskunnan. Japani tarjoaa laajan valikoiman kulttuuri-ilmaisun, alkaen buddhalaisia ​​temppeleitä vuodelta yli 15 vuosisatojen hieno japanilainen posliini ja kaunista puuta tulosteita. Lisäksi ominaisuuksia japanilainen animaatio, runoutta, tanssia ja musiikkia tunnustetaan kaikkialla maailmassa.

Elinkustannukset

Keskimääräinen kuukausittainen kustannukset kansainvälinen opiskelija elää Japanissa on noin ¥ 87000 (noin 925 dollaria USA), ilman opetusta.Pienemmät kaupungit maksavat noin ¥ 60000 euroa kuukaudessa ja suurissa kaupungeissa maksaa noin ¥ 100000 jeniä kuukaudessa.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  344
 • Osuus apuohjelmista

  45
 • Internet-liittymä

  30
 • Paikallinen kuljetus

  33

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  11
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Japani

Korkeakoulujen Japanissa

Japanin korkeakoulut ovat yliopistot, junior oppilaitokset ja korkeakoulut teknologian, mutta vain yliopistojen palkinto kandidaatin, maisterin, lääkärin ja ammattitutkinnot. Yli 70 prosenttia ylioppilaita saada jonkinlaista korkeakoulutuksen.

Miksi opiskella Japanissa?

Japanin kouluissa on erittäin korkea koulutustaso ja ovat maailman johtavia state-of-the-art teknologian ja tutkimuksen. Lisäksi tekniset harkintakyky, Japanin yliopistot ovat myös erittäin arvostettu muissa oppiaineissa kuten valtiotieteen. Kolmetoista yliopistot tarjoavat tällä hetkellä ohjelmia opetetaan Englanti.

Japani on erittäin avoin kansainvälisille opiskelijoille, yli 130000 ulkomaisia ​​opiskelijoita opiskelemaan maassa vuosittain.Japani aikoo yli kaksinkertaistaa kansainvälisten opiskelijoiden määrä vuoteen 2020 mennessä osittain tarjoamalla lisää ohjelmia Englanti.


Yliopistot Japanissa

Japani on 618 yliopistojen jatko-ohjelmia. Nämä yliopistot jakaa kolmeen ryhmään:

 • 86 yliopistoihin
 • 75 julkisten yliopistojen vahvistaa paikallisten yhteisöjen
 • 457 yksityisten korkeakoulujen


Japanin yliopistot ovat parhaita maailmassa 13 koulujen alkuun 400 maailman, mukaan 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings.

Opetus ja Ohjelman kesto

Opetusta maisteriohjelmien kulkee noin 9000 dollaria (US) noin 15000 dollaria (US) vuodessa. Japanin hallitus ja Japanin yliopistojen tarjota monia vaihtoehtoja apurahoja ja lainoja. Master-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta, mutta opiskelijat, jotka eivät ole taitava japanilainen ehkä viettää 1-2 vuotta opiskelevat kieltä ennen ottamista maisteriohjelman opetetaan Japani. Valmistelevat kielen tunneille, 66 yksityisiä yliopistoja ja junior oppilaitokset.

On olemassa useita erilaisia ​​kansainvälisiä opiskelijoita Japanissa:

 • Vapaarahoitteisen ulkomaisia ​​opiskelijoita, jotka voivat hakea suoraan Japanin kouluun, kun ne ovat saaneet riittävä kielitaito.
 • Opiskelijat opiskelevat Japanin hallituksen (Monbukagakusho) Scholarship-ohjelma, tämä ohjelma on erittäin tiukat vaatimukset ja pitkä hakuprosessin.
 • Oma-hallituksen rahoittamassa opiskelijoita. Japani on usean maan kanssa auttamaan opiskelijoille Japanin koulutus, kuten Malesia, Thaimaa, Singapore, Arabiemiirikunnat, Kuwait ja Uzbekistan.

Lukuvuosi

Japanin lukuvuoden normaalisti kulkee huhtikuusta maaliskuuhun. On tyypillisesti kaksi lukukautta, jossa alkupuoliskolla käynnissä huhtikuusta syyskuuhun ja toinen lukukausi alkaa lokakuusta maaliskuuhun. Kesätaukoa on yleensä Heinäkuun lopusta elokuun talven taukoa on joulukuun lopulla läpi tammikuun alussa ja Spring Break on helmikuun lopulla läpi huhtikuun alussa.

Jatko-arvoasioiden

On monia mahdollisuuksia opiskelijoille maisterin tutkinnot työskennellä teollisuuden tai tutkimustyötä valmistumisensa jälkeen. Vuonna 2010 lähes 8000 ulkomaisia ​​opiskelijoita Japanissa työllistyneet Japanin jälkeen he valmistuivat. Kansainvälisen opiskelijan on oltava erityinen työtarjouksen ennen kuin he voivat hakea muutosta asuinpaikkansa opiskelijasta työllisyyttä.

Visa vaatimukset

Kansainväliset opiskelijat tarvitsevat viisumin.Opiskelijoiden maisteriohjelman ovat oikeutettuja opiskelija oleskelulupa. Opiskelija voi hakea suoraan viisumia Japanin suurlähetystöön tai konsulaattiin opiskelijan kotimaassa tai oppilaitos, jossa opiskelija aikoo opiskella voi tehdä hakemuksen saadakseen Certificate of Kelpoisuus. Kun opiskelija on Certificate of Kelpoisuus, he tarvitsevat vielä hankkia viisumin kotimaassaan Japanin suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Lisäksi viisumi, ulkomaisten opiskelijoiden tulee ilmoittautua ulkomaalaisten 90 päivän kuluessa saapuu Japanissa kunnallinen alueella, jossa he asuvat. Opiskelijoiden pitäisi suorittaa niiden ulkomaalaisten rekisteröintiä kortti mukanaan aina, kun he saavat sen.

Sairausvakuutuslain

Kansainväliset opiskelijat voivat tilata National Health Insurance, joka kattaa noin 70 prosenttia hoitokustannukset.Lisäksi joissakin yliopistoissa on erityisiä sairausvakuutus suunnitelmia kansainvälisille opiskelijoille. Saadakseen Sairausvakuutuksen opiskelijat ensin niiden ulkomaalaisten rekisteröintiä kortti. Palkkiot National Health Insurance vaihtelevat paikkakunnittain, kuukausimaksu Tokiossa on noin ¥ 3500.

Vinkkejä

Kumartaa käytetään yleisesti sekä tervehdyksen ja osoitus kunnioituksesta. Jouset vaihtelevat rento jouset noin 15 asteen syvään kumartaa noin 45 asteen käytetään ilmaisemaan syvää kiitollisuutta tai anteeksipyynnön. Business jouset ovat keskellä, noin 30 astetta.

Japanin elämäntapa sisältää paljon liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota, jossa on paljon tuoreita vihanneksia ja mereneläviä.

Viisumivaatimukset

Mitä viisumia tarvitset, riippuu siitä, kuinka kauan aiot opiskella Japanissa:

 1. Lyhytaikaiset kurssit jopa 90 päivää: monet kansallisuudet voivat vierailla Japanissa jopa 90 päivää viisumivapaudella. Kun saavut Japaniin, saat passiisi tarran, joka osoittaa, että voit oleskella Japanissa 90 päivää. Jos matkustat viisumivapaudella, sinulla on oltava paluulippu 90 päivän kuluessa.
 2. Pitkäaikaiset kurssit, jotka kestävät yli 90 päivää: Kursseille, jotka ovat 20 viikkoa (kaksi neljäsosaa) tai pidempiä, sinun tulee hakea opiskelijaviisumia. Japanilainen opiskelijaviisumi tunnetaan myös nimellä Ryugaku.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

JPY 3000

Viisumihakemusmaksu on noin 3 000 jeniä yhdestä maahantulosta ja 6 000 jeniä kaksinkertaisesta tai useammasta maahantulosta.

Huomaa, että viisumihakemusmaksu ei ole kiinteä, ja se riippuu opiskelijan kansallisuudesta ja suoritettavasta kurssista. Paras tapa on ottaa yhteyttä Japanin suurlähetystön tai pääkonsulaatin konsuliosastoon, joka on lähimpänä sinua.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikilla ulkomaalaisilla opiskelijoilla, jotka tulevat opiskelemaan kokopäiväisesti Japanissa yli 3 kuukautta, on oltava viisumi.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Japanin suurlähetystö

Hakuprosessin ensimmäinen osa tapahtuu yliopistosi kautta. Saat viisumin Japanin suurlähetystöstä kotimaassasi.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Opiskelijaviisumin hakeminen Japaniin on monivaiheinen prosessi.

1. Ensin täytät erilaiset viisumihakemusasiakirjat ja lähetät ne koulullesi. Kun haet kouluun, he lähettävät sinulle seuraavat asiakirjat, jotka sinun on täytettävä ja toimitettava koululle:

 • Hakulomake, johon täytät tietoja itsestäsi ja kurssista.
 • Henkilöhistorialomake, johon täytät koulutus- ja työhistoriasi.
 • Sovellusessee - motivoi, miksi haluat opiskella Japanissa.
 • Tutkintotodistus ja transkriptio viimeisestä koulusta, josta olet valmistunut, käännetty englanniksi tai japaniksi.
 • Tarvittaessa todistus aiemmista japanin opinnoista.
 • Kopio passista
 • Passin valokuvat
 • Sairaushistoria - jotkut koulut pyytävät sairaushistoriaasi tai tuberkuloositarkistustasi, mutta monet koulut eivät.
 • Sinun on myös todistettava, että voit maksaa kurssistasi ja elättää itsesi Japanissa.

2. Koulu tarkistaa, että hakemuksesi on täydellinen, ennen kuin he kirjoittavat sen uudelleen ja toimittavat sen Japanin maahanmuuttoviranomaisille. Noin kuukausi ennen kurssin alkua he antavat ilmoittautumistodistuksen (CoE). Koulu lähettää sinulle huippuyksikön heti, kun se on myönnetty ja olet maksanut ensimmäiset lukukaudet.

3. Viimeinen vaihe opiskelijaviisumin saamiseksi Japaniin on tehdä viisumihakemus Japanin suurlähetystössä kotimaassasi. Tätä varten sinun on toimitettava:

 • Sinun huippuyksikkösi
 • Passi
 • Passikuva
 • Viisumihakemuslomake, joka täytetään digitaalisesti tai käsin suuraakkosin.

Milloin kannattaa hakea?

Yliopiston määräaika viisumihakemuksille on usein noin viisi kuukautta ennen kurssin alkua, joten muista hakea aikaisemmin. Korkea-arvoiset kielikoulut ja yliopistot voivat joskus ottaa vastaan myös myöhempiä hakemuksia.

Viisumin käsittely kestää vähintään 5 työpäivää, mukaan lukien myöntämispäivä. Älä myöskään tee hakemusta ennen kuin 90 päivää on kulunut aiotusta matkapäivästä.

Käsittelyaika

5 Days

Työmahdollisuudet

Japanilainen opiskelijaviisumi sallii osa-aikatyön jopa 28 tuntia viikossa.

Jokaisen, jolla on opiskelijaviisumi ja joka oleskelee yli 6 kuukautta ja haluaa työskennellä, on jätettävä hakemus "Lupa harjoittaa muuta kuin aiemmin myönnetyn oleskeluoikeuden sallimaa toimintaa". Tämä voidaan tehdä heti saapuessaan lentokentälle tai myöhemmin paikallisessa maahanmuuttovirastossa. Maksua ei ole, joten muista tehdä niin, jos aiot työskennellä.

Tuntia viikossa

28

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Jos lähetät täydellisen hakemuksen, saat lähes aina viisumin Japanin suurlähetystöstä. He voivat kuitenkin kieltää sinut, jos tiedot ovat puutteellisia tai jos sinulla on esimerkiksi vakava rikosrekisteri.

Tässä on joitain asioita, jotka on pidettävä mielessä, jotta vältetään japanilaisen opiskelijaviisumin epääminen:

 • Ehkä suurin hylkäysriski johtuu riittämättömistä sponsorointivaatimuksista.
 • Vain yksi koulu voi hakea puolestasi opiskelijaviisumia! Jos yrität suojata vetosi hakemalla useiden koulujen kautta, sinut todennäköisesti hylätään.
 • Muista, ettet nido asiakirjojasi.
 • Epätäydellinen tiedosto hylätään, muista tarkistaa hakemuksesi perusteellisesti.