Keystone logo
Jersey

Opiskelu Hallita sisään Jersey 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  1027
 • Osuus apuohjelmista

  64
 • Internet-liittymä

  57
 • Paikallinen kuljetus

  59

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  14
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Jersey

Study in Jersey

Korkeakoulutuksesta Jersey

Jersey 's Department of Education säädetään koulutustarpeisiin opiskelijoiden koulua. On kouluja rahoitetaan valtion. On olemassa myös useita yksityisiä kouluja täällä. Kaiken koulujärjestelmä on aivan samanlainen kuin Yhdistyneen kuningaskunnan kannalta sen rakenteen ja koulutuksen laatu. Se on kuitenkin pieni maa, mikä tarkoittaa sitä, että opiskelijat osallistuvat pienet koulut yleistä. Tämä voi parantaa koulutuksen laatua monien tällä alueella.

Mitä korkeakoulutuksen Jersey, opiskelijoille, jotka kävivät lukion todennäköisesti siirtyä yliopistokeskus. Maa tarjoaa ammattiopisto nimeltä Highlands College. Tämä järjestely tarjoaa koulutusmahdollisuuksia kokopäiväistä ja osa-aikaisesti kouluissa. Highlands College toimii lukio samoin.Näin se toimii yhteistyössä muodin muiden koulujen, kuten London South Bank University, University of Plymouth, ja avoin yliopisto. Opiskelijat, jotka ilmoittautua Highlands College voivat saada kahden vuoden tutkinto nimeltään säätiö tutkinto. Tästä lähtien he voivat saada lisäkoulutusta saada koulutusta tiettyyn tutkimuskohde.

Maalla on myös erikoistunut koulujen tämäntyyppisen oppimisen. Yksi merkittävimmistä vaihtoehdoista on Jersey International Business School. Tämä on yksityisen sektorin koulu, joka kouluttaa opiskelijoita eri tieteenaloja, kaikki painopiste on tarjota koulutusta kansainvälisiin tutkimuksiin. Toinen koulu Jersey on Institute of Law. Tämä on maan 's Law School. Opiskelija oppii tulemaan puolestapuhujia ja asianajajille Jerseyssä.

Opetus ja maksut

Opiskelijat, jotka opiskelevat julkiset koulut eivät maksa lukukausimaksuja tehdä niin.Yleensä kuitenkin, tämä on vain vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat kotoisin maan. Toiset, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat, maksaa maksun ilmoittautua. Tämä maksu vaihteluvälit huomattavasti riippuen koulutusohjelmasta opiskelija ilmoittautuu ja koulu.

Korkea-asteen koulutus osuu maksu, varsinkin niille opiskelijoille, jotka ilmoittautua Jersey International Business School. Tämä koulu koulutus on yksityinen laitos ja maksut ovat yleensä korkeampia täällä. Kuitenkin koulu on myös yksi parhaista vaihtoehdoista opiskelijoille, jotka haluavat saada tutkinnon, jota voidaan käyttää kansainvälisesti, mikä on jotain monet opiskelijat tekevät.

Kansainväliset opiskelijat voivat opiskella täällä. Hankkiminen opiskelija viisumi tapahtuu yliopiston itse useimmiten.

Monet opiskelijat matkustavat ulkomaille etsimään töitä ulkopuolella Jersey. Kuitenkin maa ei ole kasvava terveydenhuollon alalla sekä vahva elinkeinoelämän. Löytää työtä näillä aloilla voi olla vaihtoehto valmistuttuaan.

Sairausvakuutuslain

Opiskelijat, jotka aikovat opiskella yliopistossa Jerseyssä täytyy saada omat sairausvakuutus. Se ei tarjoa koulu osallistumisprosentti. Opiskelija voi pystyä ostamaan politiikkaa koulun kautta tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan. Kuitenkin kouluissa asettaa sääntöjä vai ei Opiskelija pystyy osallistumaan ilman tämäntyyppistä kattavuus paikallaan.

Opiskelija Viisumit

Saadakseen opiskelija viisumi, opiskelijoiden on ensin sovellettava kouluun heidän valintansa. Jos koulu hyväksyy opiskelija, hän voi sitten hakea viisumia kautta hallitus. Koulu toimittaa hyväksymiskirjeen mahdollistaa näin tapahtuisi.