Keystone logo
Kanada

Opiskelu Hallita sisään Kanada 2024

Opiskelu paikassa Kanada

Pohjoispuolella sijaitsevat rajalla Yhdysvalloissa, Kanadassa on toiseksi suurin maa maailmassa osalta kokonaispinta-ala. Ulottuu Tyynenmeren, Atlantin valtamerelle, Kanada myös kerskuu yksi suurimmista talouksista, koska sen runsaasti luonnonvaroja, jotka sisältävät öljyä, mineraaleja, kala-ja metsätalous. Sitä pidetään perustuslaillinen monarkia ja parlamentaarinen demokratia, jossa pääministeri ja kuningatar Elizabeth kuin valtionpäämies. Tunnustettu "keskellä " voima, Kanada sijoittuu korkea muun globaalin maiden inhimillisen kehityksen, kansalaisvapauksia, koulutus, taloudellinen vapaus ja elämänlaatua. Lisäksi se on jäsenenä YK, NAFTA, G8, NATO, WTO, APEC ja Kansainyhteisön.

Koska Kanada on laajoilla alueilla voimakkaasti metsämaan, se on asukastiheys noin kolme ihmistä per kahdeksan neliökilometriä (yksi kilometri).Tämä demografinen on yksi maailman alhaisimpia, verrattavissa osissa Pohjois-ja etelänapa, Venäjä ja Amazonin viidakkoon. Vaihtoehtoisesti, Etelä Quebec ja Etelä Ontaria sisältävät tiheimmin asutuilla alueilla Kanadassa, pitkin St. Lawrence-joen ja Suurten järvien alueella.

Kolme alueiden ja kymmenen maakuntien käsittävät liitto Kanadassa. Maakunnat ovat itsenäisiä kuin alueiden osalta hyvinvoinnin, terveydenhuollon ja koulutuksen, jossa maakunnat kerätä lisätuloja government.However, liittohallitus voi toteuttaa kansallisia politiikkoja kuten Kanadan Health Act maakunnissa. Vaikka maakunnissa on oikeus kieltäytyä aloittamista liittovaltion politiikkaa, he yleensä päättivät hyväksyä ne.

Olennaiset seikat Kanada

 • Kanadan pääkaupunki on Ottawa, joka sijaitsee Ontarion provinssin.
 • Kanada on kaksi virallista kieltä - Englanti ja ranska. Lähes 60 prosenttia kanadalaisista puhua Englanti, kun 20 prosenttia puhua ranskaa. Muut kielet yleisesti puhutaan Kanadassa, koska sen korkea monikulttuurisuuden ovat Kantonin, Saksan, Punjabin ja Italian.
 • Oikeusjärjestelmä Quebecissä perustuu järjestelmän toimivuutta lakien tukee Ranskan lakia, loput Kanadan noudattaa Englanti common law-järjestelmä.
 • Kanada on arviolta kaksi miljoonaa järveä, joka kattaa noin kahdeksan prosenttia koko alasta.
 • Vaahteranlehti on Kanadan 's kansallinen symboli ja on näkyvästi maan ' s lippu.
 • Kanada tarjoaa ilmaisen perusterveydenhuollon huolehtia kansalaisistaan, mutta hampaiden palvelumaksut vastaavat edelleen saavan henkilön tällaisia ​​palveluja. Reseptilääkkeet ovat useimmiten ilmaisia ​​eläkeläisille yli 65 sekä toimeentulotuen tukea.
 • Royal Canadian Mounted Police (puhekielessä kutsutaan "Mounties ") ovat kansallisia ja liittovaltion poliisi, joka on tunnettu ratsastus sisustettu hevosten he partio alueilla Kanadassa.

Kanada 's Ilmasto

Keskimääräinen Kesällä ja talvella lämpötilat vaihtelevat suuresti alueelta alueelle. Vaikka eteläosissa Kanada kokemusta sääolosuhteet samanlainen kuin Yhdysvalloissa Prairie ja sisämaassa on mannermainen ilmasto, jossa päivän ylimmät lämpötilat voivat vaihdella, keskimäärin vaihtelevat viiden asteen Fahrenheit -30 alla celsiusta (-15--30 Celsius ). Kaikki alueet Kanada ovat alttiita suuria määriä lunta ja sadetta. Montreal, Quebec ja Ottawa hetkellä keskimääräinen Kesällä lämpötila 78 astetta (25 astetta) Fahrenheit ja talven keskilämpötilat 20 asteen Fahrenheit (-6 Celsius).

Kanadalainen Valuutta

Valuutta Kanadan on Kanadan dollareina merkitty symbolit $ tai C $ tai koodin CAD. Kuten Yhdysvaltain dollari, Kanadan dollari jakautuu 100 senttiin.Kanada tuottaa myös kolikoita, jotka tulevat 5 ¢, 10 ¢, 25 ¢ ja 50 ¢ nimityksiä, vaikka 50 sentin kolikko on harvoin liikkeellä. Setelit tulevat yhdessä, viisi, kymmenen, 20 ja 50 CAD nimityksiä.

Uskonto Kanadassa

Lähes puolet kaikista kanadalaiset pitävät itseään katolisia, jonka jälkeen islam ja hindulaisuus. Tuoreen väestönlaskennan, lähes 24 prosenttia Kanadan kansalaisia ​​ole sidoksissa tahansa uskonnolliseen ryhmään, mieluummin kutsua itseään ateisteja tai agnostikkoja.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  624
 • Osuus apuohjelmista

  47
 • Internet-liittymä

  58
 • Paikallinen kuljetus

  67

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Kanada

Korkeakoulujen Kanadassa

Se on Kanadan provinsseista Ontarion Newfoundland ja Labrador, Alberta, Manitoba, Nova Scotia, Quebec, British Columbia, Saskatchewan, New Brunswickin ja Prince Edward Island, jotka ovat perustuslaillisesti korkeakoulutuksesta vastaavat toiminnot.

Vaikka jokaisessa maakunnassa on hieman erilainen, miten he hoitavat korkeakoulujärjestelmän, joitakin yhtäläisyyksiä edelleen, jotka voivat auttaa opiskelijoita aikoo opiskella Kanadassa saada käsityksen siitä, mitä odottaa maan 's koulutusjärjestelmää. Esimerkiksi kaikki yliopistot ja korkeakoulut myöntää kandidaatin 's master ' s ja tohtorin tutkinnot ja ammatillisen tai oppilaitokset tarjoavat todistuksia tai tutkintotodistuksia. Kanadan korkeakoulut ovat myös ammattikorkeakoulut, jotka tarjoavat kaksi vuotta osakkuusyrityksen 's astetta, oppilaitokset of Applied Arts and Technology, maakuntien oppilaitosten ja yksityisten ammatillisten oppilaitosten.Jos opiskelija on kiinnostunut osallistumaan erityisesti korkeakoulussa tai yliopistossa, hän pitäisi vierailla verkkosivuilla, että erityisesti maakunnan oppia lisää ainutlaatuinen koulutusjärjestelmässä.

Suosittu Yliopistot Kanadassa

University of Toronto johdonmukaisesti riveissä korkealla luettelo parhaista Pohjois-Amerikan universities.Offering opiskelijoiden pääsyn enemmän kursseja kuin mikään muu Kanadan unversity sekä mahdollisuuden työskennellä tunnustettu tutkimus laboratoriot, UT pidetään yhtenä Kanadan 's alkuun lennon korkeakoulut.

Muut erottaa Kanadan yliopistot ovat University of British Columbia, jossa yli 50000 opiskelijaa nauttia konserttisalit, museot ja erilaisia ​​musiikin ja urheiluun, ja University of Alberta, maailman arvostettu ja tutkimusta korkeakoululle tunnettu syvällistä opetussuunnitelman ja korkeaa oppimisen.

Lukukausimaksut

Keskimääräinen opetusta Kanadan hakevia opiskelijoita ansaita ylempää tutkintoa maansa on noin 5000 dollaria CAD vuodessa ($ 5000 dollaria ja 3700 euroa). Opiskelijat valitsevat ansaita jatkotutkintoja Kanada odottaa maksaa noin $ 1000 (740 euroa) enemmän vuodessa kuin undergraduation lukukausimaksuja.

Kansainväliset opiskelijat ovat velvollisia maksamaan korkeampia maksuja kuin Kanadassa asuvat - lähes kolme kertaa enemmän, itse asiassa. Jos olet kansainvälinen opiskelija, odottaa maksaa 14000 dollaria (10400 euroa) vuodessa perustutkintoa ohjelmia ja vielä suurempi määrä jatkotutkintoja. Ulkomaalaisten osallistumisesta Saskatchewanin ja Quebecin yliopistot maksavat korkeimmat lukukausimaksut, kun kansainvälinen opiskelijoista Newfoundlandin ja Manitoba yliopistot maksavat alimman lukukausimaksuja.

Kelpoisuus Study Viisumit

Jotta laitos voi saada kanadalainen tutkimus viisumi, opiskelijoiden on osoitettava ne on hyväksytty korkeakoulussa tai yliopistossa Kanadassa, osoittavat ne taloudellisesti elättää itsensä ja maksaa lukukausimaksut ja esittää puhtaat osalta rikosrekisteriä. Opiskelijat voidaan pyytää lääkärintarkastukseen joissakin tapauksissa ennen opiskelija viisumi on myönnetty.

Miksi opiskella Kanadassa?

Vaikka se on kallista kansainvälisille opiskelijoille osallistua korkeakoulujen tilat Kanadassa, tässä maassa on myös yksi parhaista maineen koskien koulutuksen laatua. Lisäksi Kanadassa tarjoaa rauhallisen, turvallisen ja monipuolisen ympäristön antaen erinomainen oppimisympäristö opiskelijoille, jotka haluavat kokea yksi parhaista koulutuksen järjestelmien maailmassa.

Viisumivaatimukset

Jotta voit opiskella Kanadassa yli 6 kuukautta, sinun on hankittava kanadalainen opintolupa, joka toimii kanadalaisena opiskelijaviisumina oleskelusi ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Kanadan opintolupa

Hinta ja valuutta

CAD 150

Kuka voi hakea viisumia?

Useimpien ulkomaalaisten on haettava opintolupaa. Opintolupa, kun se on myönnetty, antaa ulkomaalaiselle mahdollisuuden opiskella Kanadassa hyväksytyssä instituutissa määritetyn kurssin tai ohjelman ajan. Joissakin tapauksissa et tarvitse opintolupaa mennäksesi kouluun Kanadassa:

 1. Jos kurssi tai ohjelma, jota aiot opiskella, kestää alle 6 kuukautta.
 2. Jos olet Kanadaan sijoittautuneen ulkomaanedustajan perheenjäsen tai sen henkilökunta.
 3. Jos olet ulkomaisten asevoimien jäsen. Tarvitset kuitenkin edelleen sähköisen matkustusluvan (eTA) lentääksesi Kanadaan.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Verkko-/paperihakemus

Voit hakea Kanadan opintolupaa joko verkossa tai paperihakemuksella, jonka saa Kanadan kansalaisuus ja maahanmuutto (CIC) -verkkosivustolta.

Verkkosivusto:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Kuinka tehdä hakemus?

1. Sinun on ensin hankittava standardoitu hyväksymiskirje tunnustetulta korkeakoulutuksen tarjoajalta.

2. Seuraava vaihe on saada Kanadan opiskelijaviisumin hakemuspaketti joko CIC: n verkkosivustolta (http://www.cic.gc.ca) tai ottamalla yhteyttä paikalliseen viisumitoimistoon tai Kanadan suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi.

3. Saadaksesi hakemuspakettisi, sinun on vastattava muutamaan itseäsi koskevaan kysymykseen CIC:n verkkosivustolla. Nämä kysymykset määrittävät, oletko oikeutettu hakemaan kanadalaista opiskelijalupaa verkossa ja mitä asiakirjoja sinun on toimitettava. Jos sinut todetaan kelvolliseksi, saat henkilökohtaisen tarkistuslistan koodin, joka on voimassa 60 päivää ja jota tarvitset voidaksesi lähettää hakemuksesi verkossa. Muista tulostaa koodisi sisältävä sivu myöhempää tarvetta varten. Sivu sisältää myös hakuoppaan, arvioidun lukukausimaksun summan, luettelon asiakirjoista, jotka sinun on toimitettava hakemuksesi mukana, ja ohjeet seuraaviin vaiheisiin.

4. Kun olet valmis hakemaan, luo MyCIC-tili, johon syötät henkilökohtaisen tarkistuslistasi koodin. Saat sitten henkilökohtaisen asiakirjan tarkistuslistan, jonka avulla voit ladata ja lähettää asiakirjasi CIC: lle.

5. Kun sinulla on asiakirjat ja hakemuslomake valmiina ja olet maksanut maksusi, voit lähettää täytetyn hakemuksesi CIC:lle.

6. Jotkut hakijat saattavat joutua osallistumaan haastatteluun paikallisessa viisumitoimistossaan.

7. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat esittelykirjeen, kun taas opiskelijoille maista, jotka vaativat sähköisen matkustusluvan (eTA) ja / tai väliaikaisen oleskeluviisumin, myönnetään ne tarvittaessa. eTA yhdistetään passiisi. On tärkeää, että matkustat samalla passilla, jota käytit hakiessasi opintolupaasi. eTA on voimassa viisi vuotta tai kunnes passisi vanhenee, sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.

8. Esitä nämä yhdessä passisi, todisteen taloudestasi ja hyväksymiskirjeesi (ja muiden asiakirjojen kanssa, jotka sinua on neuvottu ottamaan) Kanadan rajapalveluvirastolle (CBSA), joka sitten myöntää Kanadan opintolupasi ja antaa sinulle pääsyn Kanadaan. Kanadan opiskelijaviisumiin vaadittavat asiakirjat ovat:

 • Täytetty hakemuslomake;
 • Alkuperäinen hyväksymiskirje yliopistolta;
 • Voimassa oleva passi/matkustusasiakirja, jonka avulla voit myös palata kotimaahasi. Jos asut Yhdysvalloissa, tämä ei ole välttämätöntä;
 • Kaksi äskettäistä passikokoista valokuvaa, joiden selässä on nimen ja syntymäajan tiedot;
 • Todiste taloudellisesta tuesta opintojen aikana, joka edustaa: lukukausimaksu + 833 CAD / kk (kaikissa maakunnissa, paitsi Quebecissä) tai lukukausimaksu + 917 CAD / kk (Quebec);
 • Selityskirje;
 • Jos aiot opiskella Quebecissä, tarvitset myös Certificat d'acceptation du Québecin, englannin- ja ranskankieliset käännökset asiakirjallesi, kääntäjän lausunnon ja oikeaksi todistetun kopion alkuperäisistä asiakirjoista;
 • Todistus siitä, että olet maksanut opintolupamaksun (150 CAD).

Milloin kannattaa hakea?

Käsittelyajat vaihtelevat. Se riippuu lähettämäsi hakemuksen tyypistä ja siitä, missä se käsitellään. Paperihakemukset kestävät yleensä noin kaksi kertaa niin kauan kuin verkkohakemukset. On aina suositeltavaa tarkistaa käsittelyajat hyvissä ajoin etukäteen: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Kun sinulla on kanadalainen opintolupa, voit hakea sen uusimista Kanadasta, jos päätät jatkaa opintojasi.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Voit työskennellä kampuksella tai sen ulkopuolella jopa 20 tuntia yliopiston lukukausien aikana ja kokopäiväisesti taukojen, kuten talvi- tai kesälomien, aikana ilman työlupaa. Saadaksesi pätevyyden, sinulla on oltava voimassa oleva opintolupa ja oltava kokopäiväinen opiskelija. Tarvitset myös sosiaalivakuutusnumeron (SIN) Service Canadalta työskennelläksesi Kanadassa tai saadaksesi etuja ja palveluja valtion ohjelmista. Opintolupasi tulee pätemättömäksi 90 päivän kuluttua opinto-ohjelman suorittamisesta, joten sinun on hankittava valmistumisen jälkeinen työlupa, jos haluat jäädä Kanadaan opintojen jälkeen ja etsiä työtä. Tämä on voimassa kolme vuotta.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Kanadan opiskelijaviisumi voidaan evätä, jos viisumivirkailija epäilee, että hakijan tarkoitus mennä Kanadaan on esitetty väärin - jos opintojakso ei ollut todellinen syy, miksi henkilö haki. Vielä todennäköisempää on, että todisteet annetuista varoista voivat olla riittämättömiä odotettuihin lukukausi-, ruoka-, vuokra- jne.