Keystone logo
Kolumbia

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Kolumbia 2024

Laitosten lukumäärä: 148
  • Bogotá, Kolumbia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rionegro, Kolumbia

  Vuonna 1996 Kolumbian kansallinen opetusministeriö ja Colombian Institute for the Evaluation of Education - Icfes antoivat päätöslauselman 2661 mukaisesti Remington -organisaatiolle oikeudellisen aseman yliopisto -oppilaitoksena, mistä syntyi Remington University Corporation.

  • Popayán, Kolumbia

  Universidad Del Cauca perustettiin Popayánissa kolmannen piirin yliopistoksi 24. huhtikuuta 1827 annetulla asetuksella. 5. huhtikuuta 2013 kansallinen opetusministeriö myönsi korkealaatuisen institutionaalisen akkreditoinnin kuudeksi vuodeksi 6218, 13. kesäkuuta 2019, se uudisti mainitun institutionaalisen akkreditoinnin kahdeksan vuoden ajaksi.

  • Barranquilla, Kolumbia

  Rannikon yliopiston, CUC: n, tehtävänä on muodostaa yhtenäinen kansalainen ajattelunvapauden ja ideologisen moniarvoisuuden periaatteen mukaisesti, ja hänellä on suuri vastuuntunto jatkuvaan akateemisen ja tutkivan huippuosaamisen etsimiseen tieteen ja teknologian kehityksen avulla , tekniikka ja kulttuuri.

  • Jamundí, Kolumbia

  Länsimainen autonominen yliopisto on korkeakoulu, joka voi vuoden 1992 lain 30 ja muiden lakisääteisten määräysten mukaisesti suorittaa perus-, jatko-, tutkimus-, täydennyskoulutus- ja projektio -ohjelmia yhteisölle.

  • SANTANDER, Kolumbia

  Santanderin tekniset yksiköt ovat osastojärjestyksen julkinen laitos, joka on omistettu eettisten taitojen, kriittisen ajattelun ja yrittäjähenkisten ihmisten kouluttamiselle laadukkaiden opetus-, tutkimus- ja laajennusprosessien kautta yhteiskunnallisen taloudellinen kehitys. talouden, tieteen, teknologian, ympäristön ja kulttuurin yhteiskunnassa.

  • Bogotá, Kolumbia

  Olemme korkeakoulu, jolla on sotilaallinen painopiste ja jonka tarkoituksena on kouluttaa täysin logistiikan ammattilaisia, kriittisiä kansalaisia, joilla on laaja sosiaalinen, eettinen ja poliittinen tunne. Täydennämme tutkintataitojamme ja yrittäjähenkeämme tieteen ja tekniikan kehityksen tukemana, mikä edistää logistiikan rakenteellista ja toiminnallista kehitystä Kolumbiassa.

  • Bogotá, Kolumbia

  Sotilaallisella viestinnällä armeijamme kokoonpanolla on transsendenttinen merkitys vuosien saatossa ja tapahtumien saapuessa maamme ja koko maailman historiaan, tosiseikkojen joukossa, jotka näkivät teknologiansa tekniikassa. suuri mahdollisuus kehittyä ja muuttua ihmiskunnan hyväksi, näin sotilaallinen viestintä on kautta historian ollut olennainen osa sotilaallisten operaatioiden johtamista, koordinointia ja kehittämistä, joista on tullut suurten voittojen perusta, ja samalla ne ovat mahdollistaneet nykyaikaisen ristiriidat päättääkseen sähköisen median asianmukaisesta käytöstä, mikä helpottaa vastustajan aikomusten ja tekojen ennakointia.

  • Armenia, Kolumbia

  SOSIAALINEN PROJEKTIO ilmaisee pysyvän ja suoran suhteen, jonka EAM ylläpitää yhteiskuntaan; Se toteutetaan interaktiivisten ohjelmien kautta tuotantosektoreiden ja yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa. erilaisten ohjelmien ja toimintojen (akateeminen, taiteellinen, sosiaalinen ja teknologinen), konsultoinnin ja neuvonnan, täydennyskoulutuksen ja sosiaalipalvelujen avulla.

  • Cundinamarca, Kolumbia

  San José FESSANJOSE Higher Education Foundationin tehtävänä on kouluttaa kokonaisvaltaisia ammattilaisia humanistisesta lähestymistavasta, jolla on kriittinen, sosiaalinen ja herkkä mieli, tasa -arvon ja eettisten arvojen periaatteisiin. Tällä tavoin aineellisen ja koulutuksellisen laadun kehittäminen laitoksessa.

  • Barranquilla, Kolumbia

  Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast on vastuullinen laitos, jolla on eettiset ja läpinäkyvät periaatteet, jotka kehittävät aineellisia tehtäviään kasvatusmallista, mieluiten propedeuttisista sykleistä, ja jotka keskittyvät inhimilliseen kehitykseen ja takaavat ajattelun, analyyttisten, kriittisten olentojen kokonaisvaltaisen muodostumisen. yrittäjähenki oikeudenmukaisen, osallistavan, kestävän, demokraattisen, tukevaa ja ihmisarvoa kunnioittavan yhteiskunnan rakentamiseksi.

  • Bogotá, Kolumbia

  Escuela de Español Nueva Lengua en Colombia tarjoaa espanjan kielikursseja Bogotássa, Cartagenassa, Medellínissä ja Guaduasin lähellä olevalla luonnonsuojelualueella. Jos etsit laadukasta espanjan kurssia viihtyisässä ja ystävällisessä koulussa ammattitaitoisten opettajien kanssa, jos haluat opiskella espanjaa ja matkustaa uusien ystävien kanssa samalla kun tapaat ja nautit kulttuurista, musiikista, gastronomiasta, museoista ja luontokävelyistä; sitten Kolumbian uuden kielen espanjalainen koulu on sinua varten. Ohjelmamme on kehitetty tiukimpien kansainvälisten kieltenopetusohjeiden mukaisesti. Nueva Lengua on kansainvälisesti tunnustettu laadustaan ja palvelustaan, ja vuodesta 2003 lähtien nuoret ja aikuiset lähes sadasta maasta ovat opiskelleet kanssamme. Meillä on laaja valikoima kursseja ja aloitamme luokat joka viikko kaikilla tasoilla. Ensimmäisestä päivästä lähtien tunnet olosi tervetulleeksi, tervetulleeksi ja tuetuksi tässä espanjan oppimiskokemuksessa matkoilla.

  • Cali, Kolumbia

  National School of Sports on valtionyliopistolaitos, joka on sitoutunut ihmisen kokonaisvaltaiseen muodostumiseen edistääkseen maan kehitystä luomalla, muuttamalla ja soveltamalla tietoa urheilun, terveyden ja koulutuksen aloilla. hallinto ja talous, perustuen periaatteisiin ja arvoihin, jotka edistävät ihmisarvon kunnioittamista, kestävää kehitystä, rinnakkaiseloa ja yhteiskunnan elämänlaadun parantamista.

  • Bogotá, Kolumbia

  Yliopisto erottuu seuraavista: Herkkyyden ja sosiaalisen vastuun omaavien ammattilaisten koulutus. Panos kokonaisvaltaiseen ja kestävään inhimilliseen kehitykseen. Sitoutuminen tiedon demokratisoitumiseen. Tietojen luominen, joka muuttaa Kolumbian yhteiskunnan rakenteita

  • Cundinamarca, Kolumbia

  Tunnen valtavaa ylpeyttä toivottaessani teidät kaikki Konrad Lorenzin yliopiston verkkosivuille, sillä se on Kolumbian voittoa tavoittelematon yksityinen korkeakoulu, joka on vuodesta 1981 lähtien omistettu kulttuurisen ja tieteellisen tiedon harjoittamiselle, säilyttämiselle ja levittämiselle. Täältä saat ajantasaista tietoa yliopiston toteuttamista hankkeista, kuten opetuksesta, tutkimuksesta ja sosiaalisista vaikutuksista. yliopistopolitiikat ja yleiset säännöt, jotka ohjaavat toimintaamme; perus-, jatko- ja maisteriohjelmat sekä yliopiston tarjoamat jatkokoulutuskurssit; tutkija, urheilu, kulttuuri ja sosiaalinen toiminta. Voit myös tarkistaa kirjastoluettelomme ja joidenkin tieteellisten kirjoitustemme koko tekstin. Jos olet yliopiston jäsen, voit käyttää tietokantaamme, tarkistaa virtuaalialustan sisällön, rekisteröidä tehtäviä, tarkistaa arvosanoja, olla osa institutionaalisia arviointiprosesseja, suorittaa verkkomaksuja. Jos olet ensimmäinen käyttäjä, katso institutionaalinen videomme, jotta näet opastetulla ja lyhyellä tavalla, kuinka Konrad Lorenzilla asiat ovat, mitä meillä on tarjottavana ja mitä tarkoittaa toimielimemme jäsen.