Keystone logo
Malesia

Opiskelu Hallita sisään Malesia 2024

Opiskelu paikassa Malesia

Malesia on liittovaltion perustuslaillinen monarkia Kaakkois-Aasiassa, joka koostuu kolmesta liittovaltion alueiden ja 13 valtiota. Jakaminen maarajoilla Indonesia, Brunei ja Thaimaasta merirajojen kanssa Filippiinit, Singapore ja Vietnam, Malesia erottuu alulle Kaakkois-Aasian maiden järjestön islamilaisen yhteistyön ja Itä-Aasian huippukokouksen.

Monikulttuurisen ja monikansallisen maassa, Malesia on perustuslaki, joka vahvistaa valtion uskonto islam, mutta myös suojaa vapautta sen kansalainen harjoittaa uskontoa heidän valintansa. Koska aiemmin vaikutuksen kolonialismin hallitus järjestelmä muistuttaa Westminster parlamentaarisen yhdistettynä oikeudellisten menettelyjen kaavailema Englanti Common Law. Kuningas tai valtion päämies, kutsutaan Yang di-Pertuan Agong, joka valitaan luettelosta perinnöllisiä hallitsijoita valvoa Malesia 's 13 valtiota.Malesian pääministeri pidetään "hallituksen päämies ".

Suurin osa Malesian 's poliittiset puolueet perustuvat etnisyyden jäseniä. Toiminnot kuten National Development Policy annettiin niin aseman parantamiseksi alkuperäisheimoille ja malesialaisia ​​kollektiivisesti kutsutaan bumiputera. Bumiputera pidetään Malesia 's alkuperäiset asukkaat, eikä Malesian intiaanit tai Malesian kiinalainen. Samanlainen Affirmative Action politiikkaa toteutetaan Yhdysvalloissa vuonna 1970, politiikkojen kuten National Development Policy antaa etuuskohtelun bumiputera osalta työllisyyden, sosiaali-palveluihin, koulutukseen ja stipendejä.

Olennaiset seikat Malesia

 • Pääkaupunki Malesiassa on Kuala Lumpur, tällä hetkellä kuudenneksi eniten vierailtu kaupunki maailmassa.
 • Ulkopolitiikka on keskittynyt puolueettomuuden ja kyky säilyttää rauhanomaiset suhteet kaikkiin muihin maihin riippumatta poliittisista tai uskonnollisista järjestelmistä.
 • Matkailu on Malesian 's kolmanneksi suurin tulonlähde valuuttatoiminnan.
 • Yksi Aasian 's kehittynein infrastruktuurien löytyy Malesiassa, sen televerkon toisen Singaporeen.
 • Syntyy Malesiassa ei automaattisesti myönnä joku kansalaisuutta. Kuitenkin kaikki syntynyt lapsi kaksi malesialaista vanhemmat ulkopuolella maalle myönnetään kansalaisuutta automaattisesti. Malesia ei salli dual kansalaisuus.
 • Suurimman etnisen ryhmän Malesiassa ovat Malays ja bumiputera. Malesian perustuslaki määrittelee Malays kuin muslimit, jotka käytännössä perinteistä kulttuuria ja tapoja.
 • Hari Kebangsaan tai National Day, on kuuluisimman loma Malesiassa ja putoamisia 31. elokuuta. Se muistetaan riippumattomuus Malesia British Colonial sääntö vuonna 1957.

Ilmasto Malesian

Malesia kokemuksia trooppinen ilmasto, joka ei ole niin kuuma kuin se on kostea johtuu ympäröimänä Etelä-Kiinan merellä. Keskimääräinen lämpötila on 70 ja 80 asteen Fahrenheit (20 ja 30 astetta). Lokakuusta Helmikuu on sateinen kausi länsirannikolla ja itärannikolla Malesian näkee rankkasateiden marraskuusta helmikuuhun. Opiskelijat koulua Malesiassa kuulee näitä alueita kutsutaan Lounais Monsoon ja Koillis Monsoon. Monsoon on johdannainen "mausim ", arabian sana "vuodenaikaa ".

Uskonnot Malesiassa

Islam on valtion uskonto, jossa on noin 60 prosenttia Malesian 's väestöstä harjoittaa islaminuskoa. Muut uskonnot ovat buddhalaisuus, hindulaisuus, kristinusko ja kungfutselaisuus. Kaikki muslimit odotetaan noudattamaan päätöksiä Sharia tuomioistuinten osalta uskonnolliset asiat.Sharia tuomioistuimen toimivaltaa rajoittaa lisäksi asioihin avioeron, avioliiton, luopumus ja perintö,

Kielet Malesiassa

Malesia n virallinen kieli on Malesian, jossa Englanti on sen toiseksi puhutuin kieli. Tyyppi Englanti liittyy British Englanti kutsutaan Malesian Standard Englanti käytetään opettaa opiskelijoille julkisissa kouluissa. Manglish kuullaan myös, mikä on puhekielen Englanti vaikuttaa Tamil ja Malaiji kiinalainen. Kuitenkin, Malesia ei sisällä lähes 140 muita kieliä, joita puhuu elävän lähellä Malakka, rannikkoalueilla ja Itä-Malesiassa, missä heimojen eroja kielen olemassaolosta. Lisäksi Malesian ei ole kuten muut Kaakkois-Aasian kieliä, kuten Vietnam ja Thaimaan, että se ei ole tonaalista.

Malesian Valuutta

Valuutta Malesia on ringgit, entiseltä nimeltään Malesian dollari.Jakautuu 100 senttiä, ringgit tällä hetkellä vastaa noin kolme dollaria Yhdysvaltain valuuttaan ja hieman yli neljä euroa.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  189
 • Osuus apuohjelmista

  14
 • Internet-liittymä

  23
 • Paikallinen kuljetus

  12

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  4
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Malesia

Korkeakoulujen Malesiassa

Kasvava maine taattua yksityisten korkeakoulujen Malesiassa on houkutellut tuhansia kansainvälisiä opiskelijoita viime vuosikymmenen aikana. Jotkut näistä yksityiset koulut tarjoavat ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat ansaita osa tutkinnon että yliopisto-ja osa tutkinnon toisen laitoksen. Nimeltään "twinning ", tämä menetelmä helpottaa transference selostukset ja luottoja ja tekee myös pääsyn ohjelmia, jotka tarjoavat yhdistävät astetta automaattisesti, jos ohjelma tarjoaa paikallista laitos. Paremmin tunnettu yliopistojen Malesiassa ovat Monashin yliopisto Malesia Campus, Swinburne University of Technology Sarawak Campus ja Malesian 's vanhin yliopisto, University of Malaya sijaitsee pääkaupunki Kuala Lumpur.

Opiskelijat voivat saada Bachelor 's ja Master ' s tutkinnon Malesian yliopistojen aikaa samanlainen Euroopan ja Amerikan koulutusohjelmissa.Useimmat yksityiset ja kaikki julkiset yliopistot tarjoavat Master of Science astetta täyttämällä tarvittavat tutkimukset ja kursseista. Tohtorin tutkinnot ovat ansainneet, kun opiskelijat voi esiintyä tutkimustuloksia muodossa julkaistu paperi. Malesia on myös ammattikorkeakoulun oppilaitokset, jotka muistuttavat perinteisiä ammattikoulut tarjoamalla osakkuusyrityksen 's astetta, Advanced Diploma astetta tai todistukset erityistaitoja.

Hyväksymisensä Malesian yliopisto ei ole vaikeaa, mutta vaatii opiskelijoita esitettävä todiste laadut ansaittu edellisen opiskelupaikat. Malesia on tulossa hyvin tunnettu poikkeuksellisen korkea-asteen koulutuksen koskevat tekniikan, liiketoiminnan ja tieteen ja tyytyväinen kirkas kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan jonkin yliopistoihin.

Student Visa Vaatimukset

Opiskelija tarvitsee hankkia turistiviisumin matkustaa Malesiaan.Kun he saapuvat yliopiston opiskelijoille annetaan kansainvälinen opiskelijakortti ja passit leimataan yliopistoittain viranomaiset. Opiskelijat tarvitsevat kaksi passikuvaa, kansainvälinen passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta, kaksi täytettyjä hakulomakkeita, maksu maksun, todiste siitä, että he voivat elättää itsensä ja Malesiassa, kirje käyttöönoton ja todistus siitä, että heille on annettu kuumeilevaksi ennen maahan saapumista.

Miksi opiskella Malesiassa?

Opiskelijat saavat laadukasta opetusta kohtuuhintaan kun ansaita tutkinnon Malesiassa. Tyypillisiä kurssimaksut ovat rekisteröinti, opetusta, talletus, laboratorio palkkiot (tarvittaessa), oppimateriaalit ja sairausvakuutus, joka on Bachelor 's tutkinto, on noin RM (Malesian ringitt) 80000, tai 10.000 dollaria.Lisäksi elinkustannukset on alhainen verrattuna muihin maihin ja opiskelijat saavat työskennellä enintään 20 tuntia viikossa, kun opiskelu Malesiassa, kunhan ne saavat opiskelija luvan tai siirtää.