Keystone logo
Panama

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Panama 2024

Laitosten lukumäärä: 15
  • Panama City, Panama

  Länsirannikon yliopisto (WCU) on perustettu Panamaan, ja nyt se sai myös perustamisluvan Belizessä, joka on ainoa Keski-Amerikan maa, jossa englanti on virallinen kieli. Länsirannikon yliopisto (WCU) on koulujen, tiedekuntien ja 35 sidoksissa olevan korkeakoulun / keskuksen liitto 21 maassa. Nämä korkeakoulut ovat oikeushenkilöitä antamaan koulutusta olemassaolonsa maissa. Yliopisto on saanut lisenssin Keski-Amerikan Belize-lain, Belize, Keski-Amerikka, muutetun version 2000 kansainvälisen koulutuksen liiketoiminnasta, luvun 270 mukaisesti. Lisenssi nro 135,613 myönnetty 1. heinäkuuta 2013, IBC: n vararekisterin allekirjoittama

  • Vista Alegre, Panama

  Vuonna 2001 Kaikkivaltias Jumalamme siunasi meitä visioon sellaisen korkeakoulun perustamisesta, joka vastaisi ammattikoulutuksen tarpeita Panaman maakunnan läntisellä sektorilla, erityisesti Vista Alegren kylässä Arraijánin piirikunnassa Panama. Majesteettisen työryhmän ja erinomaisen opetuskokemuksen omaavien ammattilaisten tuella asiakirja, joka muodostaa kiinnostuksen yliopiston perustamiseen, esitetään opetusministeriölle voimassa olevien korkeakoulujen perustamista koskevien sääntöjen mukaisesti. maa.

  • Panama City, Panama

  Tällä tavalla suunniteltu malli mahdollistaa opiskelijan asenteiden, arvojen, tiedon ja valmiuksien muodostumisen, joiden tavoitteena on havaita ja ratkaista ammatinsa piirissä olevia ongelmia, sekä kehittää innovatiivisia ideoita ja ehdotuksia, joiden avulla he voivat yrittäjähenkinen ammattilainen, jolla on johtajuus, aktiivinen ja muuttava ympäristö, mikä kaikki on täysin tietoista hänen sosiaalisista ja kansalaisvastuistaan. Puhutaan yhteistyöhön perustuvasta ja transformatiivisesta dialogisesta pedagogisesta mallista, joka toteutetaan yleensä akateemisen strategian ja erityisesti opetuksen avulla, tietoisena sosiaalihistoriallisesta tilasta, jossa se sijaitsee, joka perustuu vuoropuheluun, vuorovaikutteisuuteen ja viestintään, oppimiseen aktiivisten, yhteistyöhaluisten ja yhteistyöhankkeiden avulla, mikä antaa mahdollisuuden kouluttaa ammattilaisia, joilla on korkea tekninen valmistelu ja laajat instrumentaalitaidot, mutta myös kattava inhimillinen kehitys.

  • David, Panama

  Chiriquín autonominen yliopisto on suosittu luonteeltaan korkea-asteen korkeakoulu, itsenäinen, virallinen ja valtiollinen korkeakoulu, joka on omistettu tiedon tuottamiselle ja levittämiselle, tutkimukselle ja kattavalle, tieteelliselle, teknologiselle ja humanistiselle koulutukselle, joka on avoin kaikille ajatteleva ja sitoutunut alueellisiin ja kansallisiin etuihin. Heidän suorituskykynsä tekee sen akateemisen huippuosaamisen puitteissa kriittisellä ja tuottavalla asenteella.

  • Panama City, Panama

  Panaman teknillinen yliopisto on korkeakoulu, joka on tunnustettu laadusta henkilöstöresurssien kokonaisvaltaisessa koulutuksessa sekä tekniikan, tieteen ja tekniikan tiedon tuottamisessa ja siirtämisessä sekä sen soveltamisesta yhteisön sosiaaliseen hyvinvointiin. tuettu tehoton hallinta.

  • Panama City, Panama

  Olemme yliopisto, joka tarjoaa ihmislahjakkuuden, arvojen, yrittäjähenkisyyden ja tutkintahengen koulutusta koko yhteisölle toteuttamalla globalisoituneen maailman ja osaamisyhteiskunnan tarpeisiin liittyviä akateemisia ohjelmia. jossa opetuksen, tutkimuksen ja laajennuksen aineellisten toimintojen ilmaiseminen ovat humanistisen, tieteellisen ja teknologisen kehityksen pilareita.

  • Panama City, Panama

  Valmistamme opiskelijamme hankkimaan tietoa kattavasti ja liittymään työelämään henkilökohtaisten ja ammatillisten taitojen avulla, joiden avulla he voivat tehdä päätöksiä innovatiivisilla ja analyyttisillä kriteereillä, hallita riskejä ja optimoida organisaation resursseja yritysten, yritysten, hallitus ja kansakunnan talous.

  • Panama City, Panama

  ADEN-yliopiston kampus Panama on korkeakoulu, joka tarjoaa uraa liiketieteiden alalla tavoitteena kouluttaa menestyviä ammattilaisia, yrittäjiä ja sitoutunut yhteiskuntaan. Siinä on edistyksellisiä menetelmiä yhdistää opiskelija liiketoiminnan todellisuuteen erittäin käytännöllisen lähestymistavan avulla. Se hyväksyttiin toimeenpanovallan asetuksella nro 260/8/24/2006, alun perin nimellä Universidad Alta Dirección ja hyväksyttiin CONEAUPA: n vuonna 2015. Vuonna 2018 toimeenpanovallan asetuksella nro 469, 08/14/18, muutettiin nimeksi ADEN University , Panama-kampus.

  • Panama City, Panama

  American University on yksityinen korkeakoulu, joka syntyy vastauksena työssäkäyvien aikuisten tarpeisiin, toisin sanoen työntekijöihin, jotka sijoittavat aikaa ja rahaa vaivalla uhraamalla vapaa- ja seurusteluaikansa opintojensa mukaan. Siksi pidämme itseämme oppilaitoksena, joka ymmärtää opiskelijansa ja yrittää antaa heille kaikki mahdollisuudet riittävään tiedon tarttumiseen, mikä takaa heille aina akateemisen pätevyyden, joka vaaditaan vastaamaan riittävästi sen ympäristön tarpeisiin, jossa tästä lähtien , monet avaavat. Tämän käytännöllisyyden ansiosta UAM-opiskelija voi tuntea olevansa henkilö, joka rakentaa omaa tietämystään avustajan, ammattilaisen avulla, joka on opettaja ja joka osaa oppia ja ymmärtää aikuisten tarpeita. On huomattava, että opetuksen laatua ei kyseenalaisteta, koska opettajakaaderimme on uskollinen heijastus tiukasta valinnasta, joka perustuu UAM: n tarjoamiin, emme ole teknisesti kehittynein yliopisto, mutta se, joka onnistuu perustamaan riittävä tasapaino tekniikan ja yksilön kykyjen välillä. Väline itsessään, kuten tekniikka "sinänsä", ei onnistu kehittämään yksilöä, vaan pikemminkin tämä kehitys annetaan opettajien kyvyn ja kannustuksen ansiosta opiskelijana.

  • Panama City, Panama

  Kansainvälinen oikeus- ja INIDEM Business Law School , perustettiin Panamassa vuonna 2010 tarkoituksena kehittää: Koulutus- ja tutkimusohjelmia laki- ja liiketalouden asianajajien ja eri maiden professoreiden välisistä suhteista, oikeudelliseen koulutukseen kansainvälisen, käytännönläheinen ja monialainen lähestymistapa. Ainutlaatuinen malli, joka yhdistää lakikoulujen ja kauppakorkeakoulujen parhaat käytännöt yhdessä laitoksessa. Nämä ominaisuudet muodostavat erottavan eron, joka tekee INIDEMistä, ensimmäisestä ”Business Law Schoolista”.

  • Panama City, Panama

  Kouluttaa ammattilaisia ja kansalaisia korkeimpien laatustandardien, rehellisyyden, humanistien, innovaattoreiden, sosiaalisen sitoutumisen ja kansallisen kriittisen tietoisuuden pohjalta, jotka osallistuvat osallistavan ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan muutokseen inhimillisen kehityksen, ympäristön kestävyyden ja korkea-asteen koulutuksen periaate sosiaalisena yleishyödykkeenä, ihmisoikeus ja valtion velvollisuus.

  • Panama City, Panama
  • Harrisburg, Yhdysvallat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City, Panama

  Panaman merenkulun koulu perustettiin vuonna 1958, ja tuolloin se oli omistettu yksinomaan monikäyttöisten merimiesten koulutukseen vuoteen 1971, jolloin Deck- ja Machine Officer -urat perustettiin. Vuonna 1972 kansainvälisten kauppamerenkulkupäälliköiden kysyntä ja työllistymismahdollisuudet Panaman kanavassa otettiin huomioon, joten akateemista tarjontaa laajennettiin yliopistotasolla ja siihen sisältyi merenkulkupäälliköille johtavaa uraa.

  • Panama City, Panama

  Vuonna 1979 joukko taideopiskelijoita otti yhteyttä Maestro Ricaurte Martíneziin näyttelyssä galleriassa, El Marco Mundial, pyytääkseen häntä pitämään yksityisiä vesiväritunteja. Ensimmäiset oppitunnit vastaanotettiin Pro-Artes-galleriassa. Puolen vuoden kuluttua 90 opiskelijaa oppi erilaisia piirtämis- ja maalausmenetelmiä.

  • Caracas, Venezuela
  • Panama City, Panama

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...