Keystone logo
Portugali

Opiskelu Hallita sisään Portugali 2024

Opiskelu paikassa Portugali

Portugali on tasavalta Lounais Euroopassa vieressä Iberian niemimaan ja rajautuu Espanjan itään ja pohjoiseen ja Atlantin valtameren etelään ja länteen. Portugual omistaa suvereniteettia Madeiran ja Azorien saaristot ja se on nimetty Porto, maan 's toiseksi suurin kaupunki. Jäsen Euroopan unionin ja listattu korkealla HDI tai Human Development Index, Portugali on rauhallinen, globalisoituneessa kansakunta, joka kuuluu myös YK, Latinalaisen unioni, Nato ja Organization of Ibero-Amerikan valtiot.

Hyväksymisen jälkeen sen nykyisen perustuslain vuonna 1976, Portugali on toiminut demokraattinen tasavalta, jossa Lissabonin sen pääkaupunki ja suurin kaupunki. Portugalin parlamentin, tasavallan presidentti, hallitus ja pääministeri ovat Portugalin 's neljä ensisijaista viranomaistahot. Samanlainen USAja Euroopassa, Portugali on useita poliittisia puolueita, joista kansalaisten valita ehdokkaat ja valitsee. Kaksi hallitseva osapuolet ovat SDP ja sosialistipuolue, jossa Ecologist puolue ja Portugalin kommunistipuolue säännöllisesti keräämään noin kymmenen prosenttia äänistä kussakin vaaleissa.

Olennaiset seikat Portugali

 • Portugali avasi suurin aurinkoenergian tehdas maailmassa vuonna 2006, kaupungin Alentejo.
 • Lisäksi Portugalin ja Brasilian, Portugalin puhutaan myös Päiväntasaajan Guinea, Angola, Mosambik ja Kap Verde.
 • Opiskelijat valitsevat ansaita määrin Portugalissa haluavat nähdä pisin silta, joita Euroopassa - Vasco de Gama Bridge - joka ulottuu lähes 11 kilometriä, tai 17,3 km ja ylittää Tejojoelle lähellä Lissabonia.
 • Härkätaistelu edelleen laillinen Portugalissa.
 • Portugalissa asuu lähes 11 miljoonaa ihmistä, kolmasosa väestöstä elää Lissabonin ja Porton.
 • Coimbra, Portugali asuu yksi Euroopan 's vanhimmista yliopistoista, Coimbran yliopiston, joka on perustettu vuonna 1290 AD
 • Koska raskas vaikutus katolilaisuuden Portugali voi olla yksi Euroopan 's kaikkein konservatiivinen maiden osalta sosiaalisia normeja ja ideoita. Abortin laillistamista 2007 oli erittäin kiistanalainen ja vain läpi kansanäänestyksessä.
 • Portugalin syödä enemmän kalaa kuin muut ihmiset maailmassa.


Portugali 's Ilmasto

Portugali tarjoaa Välimeren Steppe ja puolikuiva ilmasto ja esittelee joitakin lämpimin lämpötila Euroopassa. Vierailijoita Guadianan valuma lähellä Espanjan 's rajan voi swelter alle kesälämpötiloissa saavuttaa jopa 100 astetta Fahrenheit (38 Celsius). Kuitenkin lumi säännöllisesti lokakuun ja toukokuun välisenä Portugalissa n pohjois-ja keskiosassa, jossa talvella lämpötila keskimäärin 25 celsiusta, tai -9 astetta.

Portugali 's Valuutta

Koska jäsen Euroopan unionin, Portugali 's tärkein valuutta on euro ja sen Banco de Portugal on merkittävä osa EKPJ (Euroopan keskuspankkijärjestelmä). Suurin osa Portugalin n rahoitus-ja liike-elämän järjestöt perustuvat Porto ja Lissabon 's suurkaupunkialueilla.

Vuodesta 1974 's neilikkavallankumouksen, Portugali on yrittänyt sopeutua nopeasti kehittyvässä taloudessa muuttamalla aiemmat taloudellista mallia julkisen kulutuksen, joka korostaa yksityisten investointien, viennin ja teknologiset innovaatiot. Tämän seurauksena perinteisiin teollisuudenaloihin, kuten kenkiä, puu, vaatteet ja korkki ovat takapenkille liike-elämän palvelut. Tällä hetkellä Portugali kärsii läpi vakava taantuma, joka on taloudellisesti avustaa EU: n avustusohjelman arvoltaan 78 miljardia euroa. Ekonomistit ajatella pahinta vuotta Portugalin 's taantuma on ohi ja että maan ' s työttömyysaste alkaa vähetä vuonna 2014.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  429
 • Osuus apuohjelmista

  35
 • Internet-liittymä

  35
 • Paikallinen kuljetus

  40

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  7
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Portugali

Korkeakoulujen Portugalissa

Portugali tarjoaa ammattikorkeakoulu-ja yliopisto-tyyppinen koulutus, joka on peräisin yksityisiltä tai julkisten yliopistojen, yliopistojen laitokset tai teknillisessä. Yliopistot hoitaa hallitus myöntää opiskelijoille kautta kilpailukykyinen järjestelmä nimeltään numerus clausus, tai "ilmoittautuminen rajoituksia ". Opiskelijan on läpäistävä tentit testata niitä yli tiettyjä aiheita ja saada vähintään laadut ennen kuin ne on laillinen oikeus hakea yliopistoihin. Valintaperusteet monien perus-ja jatkotutkinto-ohjelmia opetetaan julkisissa yliopistoissa ovat yleensä vaativampia ja valikoiva kuin kriteerit arvioidaan ammattikorkeakoulujen tai yksityisiä yliopistoja.

Portugalin korkeakoulujärjestelmä on poikkeuksellisen tutkimuksellista mutta ammattikorkeakoulut tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita astetta ammattialoilla kuten psykologian, oikeustieteen, taloustieteen, lääketieteen ja luonnontieteiden.Tutkinnot kattaa koulutus-, teknologia-, insinööri-ja taiteet uraa tarjoavat sekä ammattikorkeakoulun ja yliopistojen. Kaikki yksityisten ja julkisten korkeakoulujen tiloja ei voi käyttää, ellei niitä ole tunnustanut Portugalin 's Ministério da Ciência, Tecnologia e Ensino Superior (tiede, teknologia ja korkeakoulutus).

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat osallistua Portugalin yliopisto tarvitsee vastaa Diploma de Ensino Secundári, joka on samanlainen kuin Yhdysvaltain ylioppilastutkinto, sekä selvitys siitä, pääsykoe testin tulokset. Koska Portugali on osa Euroopan unionin ja noudattaa Bolognan prosessin opiskelijat recieve kandidaatin 's (Licenciatura), master ' s (mestrado) ja tohtorin (Doutoramento) astetta, jotka ovat verrattavissa annetaan Yhdysvalloissa ja useimmissa Euroopassa.

Student Visa Vaatimukset

Euroopan unionin opiskelijoiden ei tarvitse viisumia opiskella Portugalissa, vaikka EU: n opiskelijoille ehkä näyttää ne voivat elättää itsensä ennen kuin he voivat aloittaa coursework Portugalin yliopistossa. Vaihtoehtoisesti, EU: n ulkopuolisten opiskelijoiden on saada opiskelija viisumi, jos he aikovat pysyä Portugalissa yli kolme kuukautta. Paperityötä tarvittava järjestelmä viisumihakemuksen prosessi sisältää voimassa oleva passi, täytetty hakemus, yksi passikuva, yliopiston hyväksymiskirjeen, kopio matkaan ja lentolippujen; todiste sairausvakuutus ja tiliotteet tai muu selvitys opiskelijan taloudellisten tila.

Korkea-asteen koulutus ei ole ilmaista Portugalissa mutta stipendejä ja muuta taloudellista tukea voivat olla käytettävissä täyttävien opiskelijoille. Keskimääräiset kustannukset vuosittain lukukausimaksuja kandidaatin 's ja master ' s koulutusohjelmissa on noin 1300 dollaria 1800 dollaria Yhdysvaltaindollaria eli 950-1300 euroa. Tohtoritutkinnolle maksaa huomattavasti korkeampi.

Miksi opiskella Portugalissa?

Portugalin 's korkeakoulujärjestelmän keskittyy yhä enemmän teknologian ja tutkimuksen aloilla avaruuden sekä bio-ja uusiutuvien luonnonvarojen, opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita uran näillä aloilla huomaamaan, että Portugalin yliopistoissa on enemmän tarjottavaa kuin monet muut toimielimet. Lisäksi Portugali 's maaseutu on maantieteellisesti ja ilmastollisesti monipuolinen, joka tarjoaa ihastuttavat vuoret, ihana laitumia ja mailia rantaviivaa opiskelijoille kokea ja tutkia.

Viisumivaatimukset

 1. Kauttakulkuviisumi ja lyhytaikainen Schengen-viisumi (tyyppi C) – opiskelijoille, jotka hakevat lyhyttä opiskelu- tai kielikurssia, joka kestää enintään 3 kuukautta.
 2. Schengenin kansallinen pitkäaikaisen oleskelun viisumi (tyyppi D) – opiskelijoille, jotka hakevat akateemista tutkintoa.
 3. Portugalin oleskelulupa tutkijoille - EU: n ulkopuolisten maiden kansalaisille, jotka tulevat Portugaliin osallistumaan tohtorintutkinnon jälkeiseen tutkimustoimintaan yli 3 kuukauden ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

C-tyypin viisumi; D-tyypin viisumi; Portugalin tutkijoiden oleskelulupa

Hinta ja valuutta

EUR 170

Portugalin opiskelijaviisumin käsittelymaksu on noin 170 euroa. Maksu voi muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

EU/ ETA-maiden opiskelijat eivät tarvitse viisumia opiskellakseen Portugalissa, mutta heidän tulee hakea oleskelukorttia saapuessaan (Autorização de Residência). Tämän on tapahduttava kolmen ensimmäisen kuukauden kuluessa saapumisesta, ja se voidaan tehdä kunnanvaltuuston rakennuksessa.

EU: n / ETA: n ulkopuoliset opiskelijat, jotka haluavat opiskella Portugalissa, tarvitsevat opiskelijaviisumin ja oleskeluluvan. Viisumit on hankittava ennen matkaa. Oleskelulupia haetaan saapuessaan Portugalin maahanmuutto- ja rajapalvelusta (SEF).

Joidenkin EU:n ulkopuolisten maiden asukkaat eivät tarvitse viisumia alle kolmen kuukauden lyhytaikaista oleskelua varten, ja he voivat tulla Portugaliin vapaasti vain voimassa olevalla passilla. Tämä koskee yli 30 maata, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Portugalin suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun on haettava Portugalin opiskeluviisumia Portugalin suurlähetystöstä tai konsulaatista kotimaassasi.

Verkkosivusto:https://www.portaldascomunidades.mne.pt/pt/

Kuinka tehdä hakemus?

Voit aloittaa viisumihakemusprosessin, kun olet saanut yliopiston hyväksymiskirjeen. Prosessi suoritetaan Portugalin suurlähetystössä tai konsulaatissa kotimaassasi - sinun on ajoitettava viisumihaastattelu heidän verkkosivuillaan, jossa voit myös tarkistaa vaaditut asiakirjat.

Viisumihakemusta varten tarvitsemasi asiakirjat voivat sisältää seuraavat:

 • Täytetty hakulomake (ladattu Portugalin paikallisen konsulaatin verkkosivustolta)
 • Kaksi passikokoista valokuvaa
 • Passi, joka vanhenee aikaisintaan kolme kuukautta kotiinpaluun jälkeen
 • Hyväksymiskirje oppilaitokselta, johon aiot osallistua Portugalissa
 • Todiste siitä, että sinulla on taloudelliset resurssit elättää itsesi majoittumisesi aikana
 • Todiste siitä, että olet ostanut sairausvakuutuksen
 • Ostettu lippu Portugaliin matkustamista varten
 • Todiste siitä, että olet järjestänyt majoituksen saavuttuasi Portugaliin

Jotkut suurlähetystöt/konsulaatit voivat myös pyytää rikosrekisteritodistusta.

Milloin kannattaa hakea?

Kun olet lähettänyt portugalilaisen opiskelijaviisumihakemuksesi, hyväksyntäprosessin käsittely voi kestää yhdestä kolmeen kuukautta riippuen siitä, mistä maasta haet.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu opinto-ohjelmasi pituudesta. Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava oleskelulupaa kolmen kuukauden kuluessa Portugaliin saapumisesta, joka on sitten voimassa yhden vuoden. Vuoden kuluttua oleskeluluvat voidaan uusia enintään viideksi vuodeksi.

Käsittelyaika

3 Months

Työmahdollisuudet

EU/ETA-alueen opiskelijat saavat työskennellä Portugalissa ilman rajoituksia tai aikarajoja.

EU/ETA-alueen ulkopuolelta tulevat opiskelijat voivat työskennellä jopa 20 tuntia viikossa tai kokopäiväisesti lomien aikana.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.