Keystone logo
Saudi-Arabia

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Saudi-Arabia 2024

Laitosten lukumäärä: 4
  • Al Hofuf, Saudi-Arabia

  Kuinka tyytyväisiä olemme King Faisal University , tiedon kaupunkiin Al-Ahsa-keidassa; toivottaa sinut tervetulleeksi sähköisen portaalinsa kautta ja ikkunoihin, joista on näkymät tämän muinaisen yliopiston saavutuksiin, ja sen saavutuksiin, jotka ulottuvat yli neljän ja puolen vuosikymmenen ajan vuodesta 1395 AH 1975, joka vastaa vuotta 1975 CE, ja kiittää edelleen Kaikkivaltiasta Jumalaa ja sitten viisas johtajuutemme antama antelias huolenpito ja rajoittamaton tuki, siunatkoon Jumala sitä, uskoen maan koulutus- ja tutkimuslaitoksille uskottuihin edelläkävijöihin ja johtajiin, jotta voidaan myötävaikuttaa kattavan kansallisen kehityksen saavuttamiseen.

  • Jeddah, Saudi-Arabia

  BMC perustettiin vuonna 2005, ja se sijaitsee North Obhurissa Jeddassa. BMC:llä on yhdeksän lääketieteen ja terveystieteiden ohjelmaa, ja siihen mahtuu jopa 7 000 opiskelijaa.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Naisten koulutus Saudi-Arabian kuningaskunnassa on saanut paljon huolenpitoa ja huomiota, mikä on antanut saudinaisille mahdollisuuden ottaa itsevarmoja ja tasaisia askelia kohti toiveidensa toteuttamista ja antanut heille mahdollisuuden osoittaa erinomaisuuttaan eri aloilla.

  • Sharjah, Arabiemiirikunnat
  • Cape Town, Etelä-Afrikka
  • + 14 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...