Keystone logo
Slovenia

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Slovenia 2023

Laitosten lukumäärä: 9
  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Itävalta
  • + 4 lisää

  Alma Mater Europaea on itsenäinen korkeakoulu, joka on erikoistunut urakeskeisen koulutuksen tarjoamiseen uravajauksilla aloilla. Opinto-ohjelmamme ovat relevantteja, ajantasaisia, poikkitieteellisiä ja interaktiivisia.

  • Celje, Slovenia

  Luomme tulevaisuuden osaamisen, yrittäjyyden ja innovaatioiden avulla - ISSBS: ssä luomme menestystarinoita. Kaikki opinto-ohjelmat myöntävät kansainvälisesti akkreditoituja tutkintoja Slovenian laadunvarmistusviraston (SQAA) akkreditoimana. Tutkintosi tunnustetaan maailmanlaajuisesti, kun taas SQAA on ENQA: n (European Association for Quality Assurance in Higher Education) jäsen.

  • Ljubljana, Slovenia

  Sigmund Freud University Ljubljana (SFU Ljubljana) on yksi Wienin Sigmund Freudin yliopiston kansainvälisistä haaroista, joka on Itävallan lain mukaan akkreditoitu yksityinen yliopisto. AQ Austria (Agency for Quality Assurance and Accreditation Austria) on akkreditoinut psykoterapiatieteiden tiedekunnan (2013) ja psykologian tiedekunnan (2018) opinto-ohjelmat.

  • Ljubljana, Slovenia

  Laskentatoimen ja rahoituksen korkeakoulu on vuodesta 2007 lähtien luonut ympäristön, joka tarjoaa opiskelijoille ammatillista kehittymistä ja syvällistä tietoa, jonka he myöhemmin toteuttavat työssään. VŠR College of Accounting and Finance on yksityinen korkeakoulu.

  • Ljubljana, Slovenia

  IBS International Business School Ljubljana , Slovenia, on pieni yksityinen ammattikorkeakoulu, joka suorittaa BA- ja MA-ohjelmia kansainvälisessä liiketoiminnassa. Slovenian korkeakoulujen viranomaiset hyväksyvät IBS: n ja sen ohjelmat täysin. IBS International Business School Ljubljana aloitti opiskelijakeskeisen lähestymistavan kehittämisen vuonna 2009.

  • Ljubljana, Slovenia

  Vuonna 1919 perustettu Ljubljanan yliopisto, jossa on 23 tiedekuntaa ja 3 taideakatemiaa, on Slovenian vanhin ja suurin korkeakoulu, tieteellinen tutkimus ja taidelaitos. Yliopisto edistää perus-, soveltavaa ja kehitystutkimusta. Nykyään Ljubljanan yliopisto on maailman 3%: n parhaiden yliopistojen joukossa.

  • Maribor, Slovenia

  Luonnontieteiden ja matematiikan tiedekunta (FNM) perustettiin vuonna 2006. Se tuli, kun kasvatustieteellinen tiedekunta hajosi kolmeen eri tiedekuntaan. FNM on jaettu eri osastoihin: biologian laitos, fysiikan laitos, matematiikan ja tietotekniikan laitos ja teknisen tutkimuksen laitos. Tiedekunnan visiona on olla alueen johtava koulutus-, tutkimus- ja sovelluskehityskeskus, joka opiskelee biologian, ekologian, fysiikan ja matematiikan aloja. Se pyrkii myös olemaan johtava tulevaisuuden opettajien koulutuskeskus Sloveniassa eri aloilla, kuten luonnontieteiden, matematiikan ja teknisten opintojen aloilla.

  • Maribor, Slovenia
  • Belgrade, Serbia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ljubljana, Slovenia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...