Keystone logo
Taiwan

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Taiwan 2024

Laitosten lukumäärä: 50
  • 135號, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Taipei, Taiwan

  Shih Hsin University tarjoaa laajan valikoiman perustutkintoa ja tutkinnon suorittavia koulutusohjelmia päivä- ja yökoulussaan. Yliopisto tarjoaa useita täydennyskoulutusohjelmia, jotka johtavat kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoihin vastatakseen aikuisten kysyntään, jotka haluavat rikastuttaa tietämystään tai jatkaa koulutustaan. Lisäksi yliopisto tarjoaa myös erityisen perustutkinto-ohjelman kolmivuotisten ammattikorkeakoulujen valmistuneille.

  • Taipei, Taiwan

  Kaohsiung Medical University (alun perin tunnettu nimellä Kaohsiung Medical College) perustettiin virallisesti vuonna 1954. Sen lisäksi, että se oli ensimmäinen yksityinen lääketieteellinen yliopisto yliopistossa, siitä on tullut myös tärkeä kehto korkeasti koulutetuille lääkäreille ja lääketieteen alan asiantuntijoille. Kaohsiung Medical University oli alkuaikoina sekä lääketieteellisen hoidon että paikallisen trooppisen lääketieteen tutkimuksen keskus. Korkeakoulut jättävät trooppisten sairauksien tutkimusoperaationsa sivuun sen jälkeen, kun Maailman terveysjärjestö ilmoitti, että se ei ole enää trooppisten tautien endeeminen alue, ja kääntyi täyden huomionsa lääketieteen perustutkimuksen ja kliinisen lääketieteellisen tutkimuksen jatkuvasti kehittyviin alueisiin. Yliopisto on myös jatkanut lääketieteellisten palvelujensa vahvistamista. Kaohsiung Medical University siis luonut vankan perustan eteläisen johtavaksi lääketieteelliseksi laitokseksi. Kun Kaohsiungin lääketieteellisestä korkeakoulusta tuli yliopisto kesällä 1999, se tarttui tilaisuuteen siirtyä nopeammin ja pidemmälle ja saavuttaa korkeimmat standardit opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelussa. Kaohsiung Medical University kaikkien yhteinen visio on tehdä yliopistosta nykyaikainen, tulevaisuuteen suuntautuva laitos, joka pyrkii huippuosaamiseen sekä tutkijoilla että sairaanhoidolla. Kaohsiung Medical University on kaikki vakiintuneen yliopiston vahvuudet. On olemassa laaja valikoima lääketieteellisiä kursseja, ja perus- ja kliinisen tutkimuksen tilat ovat riittävät ja laadukkaat. Yliopisto sijaitsee Kaohsiungin keskustassa, toiseksi suurin kaupunki, jossa on kaikki kaupungin elämän nähtävyydet ja jännitys.

  • Taipei, Taiwan

  Kesäkuun 1. päivänä 1960 sen perusti kaksi lääkäriä, Hu Shuiwang ja Xu Qiantian sekä innostuneet lääketieteelliset opettajat. Alkaen kolmesta tina -mökistä, kirjoista ja lasiputkista suuriin maihin ja taloihin, kaikki lahjoittivat yksityishenkilöt. Puolen vuosisadan tauon jälkeen Pekingin lääketieteellinen yliopisto on käynyt läpi 17. hallituksen, 8 puheenjohtajaa ja 10 rehtoria. He ovat edelläkävijöitä Pekingin lääketieteellisen yliopiston poikkeuksellisille saavutuksille. Uskon nykyisen puheenjohtajan Zhang Wenchangin ja rehtori Lin Jianhuangin perintöön. Seuraavaksi johtaa koulumme kansainväliseen maailmaan!

  • Taipei, Taiwan

  Qinyi perustettiin 1960 -luvulla kansalliseksi tiede- ja teknologiayliopistoksi, joka eroaa muista kouluista. Se oli alun perin yksityinen koulu, ja sitten se lahjoitettiin maalle vuonna 1981 ja järjestettiin uudelleen kansalliseksi yliopistoksi. Perustajat kenraali Zhang Ming ja rouva Wang Guoxiu harjoittivat käsitettä "koulutus on vain esimerkki" epäitsekkäällä hengellä ottaa se yhteiskunnalta ja palauttaa se yhteiskunnalle. Vuonna 1981 presidentti Lee Teng-hui vahvisti heidän panoksensa yhteiskuntaan ylistämällä "Gong Hong Hua Yu". Molemmat perustajat saivat presidentin kunniamerkin 1994 ja 1999. Koulun kehityshistoria on jaettu neljään päävaiheeseen: yksityiset korkeakoulut (60,08 ~ 81,06), kansalliset korkeakoulut (81,07 ~ 88,07), National Institute of Technology (88,08 ~ 96,01) ja National Chin-Yi University of Technology (96,02 tähän mennessä) .

  • Taipei, Taiwan

  Koulumme omistautuu kouluttamaan valmistuneita saavuttamaan rikas viljely: toteutus, innovointi, kattavuus ja harmonisointi, jotka tunnetaan myös vertailukohtina. Siksi neljän viljelyn avulla opiskelijoiden on hankittava IEEE, todistukset tiedoista, englannista, asiantuntemuksesta ja etiikasta valmistuakseen. • Toteutus: Tämä vertailuarvo kuvastaa teknikoiden työskentelyasennetta. On odotettavissa, että opiskelijamme pystyvät hallitsemaan käytännön toimintoja ja samalla parantamaan kykyjään. • Innovaatiot: Tämä vertailuarvo määrittää valmistuneemme kyvyn jatkaa ja päivittää tietoja ammatillisilla aloillaan. • Kattavuus: Tämä vertailuarvo ennakoi opiskelijoidemme kykyä kommunikoida globaalissa kylässä kansainvälisellä kielellä. • Harmonisointi: Tämä vertailuarvo inspiroi kaikkia oppilaita kiinnittämään huomiota perinteiseen moraaliseen ja eettiseen opetukseen. Toivotaan myös, että teknologian soveltaminen ja moraali voidaan yhdistää harmonisesti.

  • Taipei, Taiwan

  Ei tiiliseinää horisontin rajoittamiseksi! Ei aitoja mahdollisuuksien rajoittamiseksi! Kaikkia kampuksen rakennuksia ympäröivät erilaiset puut ja kasvit, kuten poppelit, kuninkaalliset poincianat, orkideapuut, ceibat, kultaiset suihkupuut, gardeniat, dayliljat, lehtipuumännät ja itkevät pajut.

  • Taipei, Taiwan

  Kehittää lahjoja NUTNin ainutlaatuisella hengellä, elämäntaidolla ja ammatillisella työllistettävyydellä. Ominaisuudet ja tuleva kehitys Kehittää NUTN lahjakkuudentuotemerkkiksi ja toimia yliopiston roolina modernisoidussa yhteiskunnassa. Vahvistaa yhteistyötä paikallishallinnon ja teollisuuden kanssa esittämällä yliopisto, joka ilmentää rikkaita paikkojaan ja kansainvälistä sitoutumistaan. Virkistää oppimisympäristöä kampuksen piilotettujen opetussuunnitelmien, kuten Big Master Forumin, ja innovatiivisten ja harkittujen käytäntöjen avulla. Edistää henkilöstön innovaatioita ja hallinnollista tehokkuutta opetuksen ja palvelun laadun parantamiseksi, säilyttäen akateemisen vapauden, oikeudenmukaisuuden ja opiskelijoiden oikeudet. Vahvistaa yhteyttä alumneihin ja yhteiskunnan resursseihin yliopiston koulutustavoitteen saavuttamiseksi. Tulla hienostuneeksi esimerkilliseksi yliopistoksi, jolla on paikallisia ja alueellisia syvällisiä piirteitä ja hyvät yhteydet kansainväliseen yhteisöön.

  • Taipei, Taiwan

  Chung Hwa -yliopisto on perustettu vuonna 1990. Hallituksen ja koulun valvojan huolellisen suunnittelun ansiosta koulussa on seuraavat saavutukset ja ominaisuudet: Työllisyyskeskeiset kolme lukiota Opetusministeriön viimeisimpien tutkimusten mukaan 104 Manpower Bank , ja 1111 Manpower Bank, Chung Hwa -yliopiston tutkinnon suorittaneilla on kolme korkeinta suoritusta: "korkea työllisyysaste, korkea palkka ja korkea tyytyväisyys yritykseen". Niistä koulumme oppilaiden työllisyysaste on ensimmäinen yliopistossa, jossa on erinomaiset opetusministeriön tuet. 104 Human Bank -tilaston mukaan yli puolet valmistuneiden keskipalkasta on korkeampi kuin kansallisten yksityisten yliopistosta valmistuneiden keskipalkka, ja se on sijoitettu viiteen peräkkäiseen vuoteen 1111 Human Banking Corporation on tyytyväisin kymmenen parhaan joukkoon yksityiset yliopistot. Ainoa yksityinen yliopisto Zhumiaon alueella, joka on saanut kansainvälisen AACSB- ja IEET -kaksoissertifikaatin Chung Hwa -yliopisto on Zhuzhumiaon alueen ainoa yksityinen yliopisto, jonka on hyväksynyt American Association for the Promotion of International Business Schools (AACSB) ja Chinese Society tekniikan koulutuksesta (IEET). Opiskelijoiden saamia tutkintoja ja opintopisteitä voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. School of Management ei ole vain maailman viiden parhaan liikkeenjohdon koulun joukossa, vaan se on myös Aasian 450 parhaan yliopiston joukossa brittiläisen korkeakoulututkimusyrityksen vuoden 2020 QS -arvioinnissa ja 11. sija kattavien yksityisten Taiwanin yliopistoissa.

  • Taipei, Taiwan

  National Chiayi University perustettiin helmikuussa 2000 yhdistämällä kaksi Chiayissa sijaitsevaa korkeakoulua eli National Chiayi Institute of Technology (NCIT) ja National Chiayi Teachers College (NCTC). Yliopistolla on nyt seitsemän korkeakoulua (opettajien korkeakoulu, humanististen tieteiden ja taiteiden korkeakoulu, johtamiskoulu, maatalouden korkeakoulu, tieteen ja tekniikan korkeakoulu, biotieteiden korkeakoulu ja eläinlääketieteen korkeakoulu), joihin kuuluu 39 perustutkintoa (40 osastoa) ), 12 jatko-opinto-ohjelmaa (1 ohjelma, 39 maisteriohjelmaa (42 luokkaa), 14 täydentävää maisteriohjelmaa ja 7 tohtoriohjelmaa (1 ohjelma) 107 lukukauden aikana. NCYU on yksi vanhimmista ja suurimmista yliopistoista Taiwanin eteläosassa.

  • Taipei, Taiwan

  National Taiwan Ocean University (NTOU) perustettiin vuonna 1953 Taiwanin maakuntatekniikan korkeakouluksi. Yksitoista vuotta myöhemmin, vuonna 1964, meistä tuli merenkulkuopisto, joka tarjosi kandidaatin ja maisterin tutkintoja eri merenkulun aloilla. Tänä aikana korkeakoulua tuki Kiinan tasavallan Taiwanin maakunnan hallitus. Vuonna 1979 meistä tuli kansallinen instituutio ja meidät nimettiin uudelleen Taiwanin kansalliseksi meritieteiden ja teknologian korkeakouluksi. Kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 1989, yliopistosta tuli täysimittainen yliopisto. Tällä hetkellä NTOU: lla on seitsemän korkeakoulua - meritiede ja johtaminen, biotieteet, valtameretiede ja -resurssit, tekniikka, sähkötekniikka ja tietojenkäsittelytiede, valtamerilaki ja -politiikka sekä humanistiset ja yhteiskuntatieteet. Näissä korkeakouluissa on yhteensä 22 perustutkinto -osastoa, 12 jatko -instituuttia, 28 maisteriohjelmaa ja 20 tohtoriohjelmaa. Yliopisto on kokenut suuren kasvun ja muutoksen, ja se on nyt tunnustettu yhdeksi maan tärkeimmistä korkean oppimisen ja apurahojen keskuksista, erityisesti meritieteissä, merenkulun opinnoissa ja kalastuksessa. Vastaamalla yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin ja opiskelijoidemme laajeneviin etuihin kehittymme kattavaksi yliopistoksi, jolla on ainutlaatuinen merenkulku. Tavoitteenamme on olla kansainvälisesti tunnettu korkeakoulu. Tätä varten yhteiskuntatieteen ja vapaiden taiteiden ohjelmamme kehittyvät keskeiseksi osaksi koulutusta NTOU: ssa. Yliopisto siirtyy nopeasti kohti positiivisen oppimisympäristön ja kulttuurin tarjoamista henkiselle ja henkilökohtaiselle kasvulle, ja meren intressit ovat ainutlaatuinen ominaisuus.

  • Taipei, Taiwan

  TransWorld University (TWU) sijaitsee kauniilla Yunlinin piirikunnalla Taiwanin länsiosassa. Se on lähellä Sun Moon Lakea ja Alishan Mountainia, jotka ovat kaksi suosittua kohdetta Taiwanissa. TransWorld University tunnuslause on "Cherish rehellisyys, käytännön rehellisyys", ja se rakentuu vilpittömyyden, pragmatismin, luovuuden ja LOHASin neljälle pilarille. Yliopisto perustettiin virallisesti vuonna 1992 nimellä Transworld Junior College of Commerce, kauppapohjainen juniorikoulu. Se päivitettiin virallisesti nelivuotiseksi instituutiksi vuonna 2000 ja muutti nimensä Transworld Institute of Technologyksi. 1. elokuuta 2010 opetusministeriö hyväksyi Transworld Institute of Technologyn nimellä TransWorld University . Vuonna 2011 TransWorld University myönnettiin Taiwanin opetusministeriön (MOE) ”Teaching Excellence Awards” -palkinnot 60 miljoonalla NT dollarilla. Vuonna 2013 TransWorld University myönnettiin MOE: lta 45 miljoonan Yhdysvaltain dollarin dollari toisen kerran peräkkäin. TWU on kasvanut nopeasti lyhyen historiansa aikana yhteensä 750 opiskelijasta ja 7 akateemisesta osastosta ensimmäisen lukukauden aikana noin 6 000 opiskelijaan ja 14 osastoon ja 5 jatko -oppilaitokseen.

  • Taipei, Taiwan

  Kao Yuan University , joka tunnettiin aiemmin nimellä Private Kao Yuan Junior College of Technology (perustettu vuonna 1986), on ensimmäinen E-sukupolven akatemia, joka sijaitsee Kaohsiungin tiedepuistossa, Taiwanissa. Opetusministeriön (jäljempänä MOE) virallisesti hyväksymä Kao Yuan Junior College of Technology alkoi rekrytoida opiskelijoita vuonna 1989, ja professori Liaw, Feng-Jeng oli sen ensimmäinen presidentti. On myös kahdeksan tutkijakoulua, mukaan lukien käyttö ja hallinta; Kemian- ja biokemiantekniikka; Rakennustekniikka; Arkkitehtuuri; Tietotekniikka ja sovellukset; Sähkötekniikka; Sähkötekniikka; Kone- ja automaatiotekniikka. On myös viisitoista osastoa, mukaan lukien elektroniikka; Sähkötekniikka; Kone- ja automaatiotekniikka; Sähköoptinen tiede ja tekniikka; Rakennustekniikka; Kemian- ja biokemiantekniikka; Arkkitehtuuri; Liikehallinto; Kansainvälistä bisnestä; Markkinointi ja jakelun hallinta; Tiedonhallinta; Tiedonvälitys; Tietotekniikka ja sovellus; Sovelletut vieraat kielet; Vihreys Tiede ja teknologia. Tarjolla on viisi tutkinto -ohjelmaa, nimittäin: RC Fastener Industrial Technology (Graduate School); Hajusteiden kosmetiikan laitos Tiede ja terveydenhuolto; Vihreän ympäristön TRC -tutkintotodistusohjelma; Kulttuuriteollisuus ja digitaalisesti integroitu tutkinto-ohjelma, Matkailu ja vapaa-ajan hallinta, Kone- ja automaatiotekniikan laitos-Advanced Vehicle Division (uudelleennimeäminen) ja Arkkitehtuurin laitos-Sisustussuunnitteluosasto (nimeä uudelleen), jonka MOE on hyväksynyt.

  • Taipei, Taiwan

  Opettaja-opiskelija-veljeskuntayhteistyö on kuin perhe Vain lämmin ja hieno kampus ja opettajien ja opiskelijoiden etiikka sisarusten kanssa voivat kasvattaa uusia ihmisiä, joilla on hyvä kroppa ja mieli, moraali ja älykkyys. Xiupingissa kasvaneet nuoret ovat ennakkoluulottomia, optimistisia ja yrittäjähenkisiä ihmisiä maan päällä. Kehittynein tekniikka inhimillisellä sydämellä Ihminen tarkoittaa kunnioitusta ja rakkautta ihmiskulttuuria ja sivilisaatiota kohtaan. Kaikilla erikoistuneimmilla teollisuustekniikoilla pitäisi olla tällainen humanistinen merkitys, ja ihmiskunnalla on uutta toivoa. Xiupingin kehittämät lahjakkuudet eivät ole vain teollisen teknologian eliittiä, vaan myös älykkäitä ihmisiä, joilla on rikkaita humanistisia ominaisuuksia. Teollisuuden, hallituksen ja korkeakoulujen yhdistäminen kilpailukyvyn parantamiseksi Akatemian on kommunikoitava läheisesti teollisuuden ja jopa hallituksen kanssa, jotta se voi ymmärtää uusimmat tiedot, ymmärtää tulevaisuuden suuntauksia ja kehittää hyödyllisimpiä kykyjä. Xiuping -ihmiset, jotka astuvat yhteiskuntaan, ovat ehdottomasti erittäin kilpailukykyisiä teknisiä ihmisiä.

  • Taipei, Taiwan

  Koulun perustaja on mestari Cheng Yan buddhalaisesta Tzu Chi Charity -säätiöstä. Suurella myötätunnon ja ilon pyrkimyksellä Mestari aloitti suuren tehtävän pelastaa vaikeudet ja loi elinikäisen tehtävän auttaa ihmisiä Itä-Taiwanissa.