Keystone logo
Turkki

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Turkki 2024

Laitosten lukumäärä: 43
  • Rotterdam, Alankomaat
  • Bilbao, Espanja
  • + 5 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Istanbul, Turkki

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Başakşehir, Turkki

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Istanbul, Turkki

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bartın, Turkki

  Vaikka Bartin sai oman yliopistonsa 12 vuotta sitten, kaupungin yliopistohistoria juontaa juurensa 1990 -luvulle. Bartınin metsätieteellisestä tiedekunnasta, joka perustettiin Zonguldak Karaelmas -yliopiston alaisuuteen lainumerolla 3837, päivätty 11.7.1992, tuli ensimmäinen Bartıniin perustettu tiedekunta. Bartınin metsätieteellinen tiedekunta, joka on perustettu Ağdacın kampukselle, aloitti opintonsa ottamalla ensimmäiset opiskelijansa lukuvuonna 93-94. Bartınin metsätieteellisen tiedekunnan koulutuksen alkaessa Bartınin korkeakoulutukseen liittyi vielä 3 akateemista yksikköä. Nämä ovat Bartınin ammattikoulu, terveyspalvelujen ammattikoulu ja liikunta- ja urheilukoulu. Vuonna 2008, kun kaupunkiyliopistoja alkoi perustaa koko maahan, Bartınin kaupunki sai oman yliopiston. Bartınin yliopisto, joka perustettiin 22. toukokuuta 2008 lainumerolla 5765, sai ensimmäiset opiskelijat, joilla oli 4 akateemista yksikköä erillään Zonguldak Karaelmas -yliopistosta, sekä äskettäin perustettu taloustieteellinen tiedekunta, tekniikan tiedekunta, yhteiskuntatieteet Instituutti ja tiedeinstituutti. Bartınin yliopisto, joka alkoi kouluttaa opiskelijoita, joilla on sananvaltaa tulevaisuudessa ja jossa on kolme tiedekuntaa, 2 instituuttia, 2 ammattikoulua ja korkeakoulu, jatkaa kehitystään maamme tarpeiden tyydyttämiseksi.

  • Istanbul, Turkki

  Istanbul Medeniyet University ensisijainen tavoite on kouluttaa Turkin tarvitsemia ammattilaisia ja asiantuntijoita, joita pidetään tiedemaailman asiantuntijoina. Tämä voi olla mahdollista vain tunnistamalla ja toteuttamalla selkeästi lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet organisoidusti.

  • Istanbul, Turkki

  İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ; Laki nro 6761, julkaistu virallisessa lehdessä 24.11.2016 ja numero 29898, on Platon -säätiön hyväksymä hyväksymispäivä 16.11.2016. Platonin ammattikoulu, jonka ministerineuvosto perusti 21.4.2009 säätiön ammattikouluksi ja aloitti koulutuselämänsä 4 osastolla, on nyt liitetty İstanbul Ayvansaray Üniversitesi

  • Izmir, Turkki

  Ege University , Turkin neljäs perustettu yliopisto, perustettiin 20. toukokuuta 1955 annetulla lailla nro 6595 ja aloitti opetuselämänsä 5. marraskuuta 1955. Perustamisestaan lähtien Ege University on Turkin neljäs ja alueen ensimmäinen ja vanhin yliopisto, on omaksunut periaatteet osallistua tieteelliseen maailmaan maailmanlaajuisesti tuottamalla runsaasti ja laadukasta tietoa, kouluttamalla tuottavia yksilöitä ja kulttuurisesti hyvin varustettuja tutkijoita, jotka ovat tietoisia paikallisista ja globaaleista tosiasioista, ja luomaan korkeamman arvo alueellisella vahvuudellaan asettamalla etusijalle sosiaaliset edut.

  • Istanbul, Turkki

  Yli 500 vuoden erottuva menneisyys koulutuksessa: Galatasaray University . Galatasaray University ensimmäisen kerran vuonna 1481 Enderun -kouluun (Imperial School), ja sitä kutsuttiin Galata Sarayıksi (Galata -palatsi).

  • Konya, Turkki

  Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi , joka on maamme ensimmäinen elintarvike- ja maatalousalan erikoistunut yliopisto, on suunniteltu kansainväliseksi tutkimusyliopistoksi, joka tarjoaa englanninkielistä koulutusta uuden korkeakoulutehtävänsä mukaisesti ja uuden koulutusmallin mukaisesti Ohjelmaperusteisesti toteutetut opiskelijat noudattavat yhteistä opetussuunnitelmaa koulutuksensa kolmen ensimmäisen lukukauden aikana.Lukukauden alusta he valitsevat ilman rajoituksia alan ja laitokset, joihin he haluavat erikoistua.

  • Düzce, Turkki

  Düzce Üniversitesi , jossa oli 3 tiedekuntaa ja 5700 opiskelijaa perustamisensa ensimmäisinä vuosina; Nykyään se kiinnittää huomiota arvostettuun ja suosituksi korkeakouluksi, jossa on yli 30 tuhatta opiskelijaa, 12 tiedekuntaa, 4 instituuttia, 2 koulua, 10 ammattikoulua, yli 30 tutkimuskeskusta, Technopark, tutkimus- ja sovellussairaala.

  • Aydın, Turkki

  Ibn Haldun sanoi: "Maantiede on kohtalo". Tämä kohtalo antaa nuorille vastuun aloittaa avoin sivilisaatio maakunnassamme, jossa olemme nähneet aikakausien avautuvan ja sulkeutuvan. Tavoitteenamme on valmistaa uusi sukupolvi tähän tehtävään. Onnistuneen ja onnellisen tulevaisuuden saavuttamiseksi globalisoituvassa maailmassa meidän on lisättävä oppilaidemme tarvitsemia tietoja, taitoja ja tietoisuutta sivilisaatiosta ja johtajuudesta.

  • Turkki

  Pohjois -Kyproksella vuonna 2017 perustettu Arkin University of Creative Arts and Design (ARUCAD) on temaattinen taideyliopisto, joka on täysin omistettu taiteelle, suunnittelulle ja viestinnälle. ARUCADin tavoitteena on nousta yhdeksi arvostetuimmista taideopetuksen yliopistoista.

  • Nevşehir, Turkki

  Nevşehir Hacı Bektaş Veli University on yksi 17 yliopistosta, jotka vihittiin käyttöön 17. toukokuuta 2007. Yliopistomme koostuu Nevşehirin hotelli- ja matkailualan korkeakoulusta, taloustieteiden tiedekunnasta, Sema-Vefa Küçükin terveystieteiden korkeakoulusta ja Nevşehirin ammatillisesta korkeakoulusta. , jotka kaikki olivat aiemmin kuuluneet Erciyes-yliopistoon, Hacı Bektaş Veli -ammattikorkeakouluun, aiemmin kuuluneeseen Gazin yliopistoon, sekä Yrgüp Sebahat & Erol Toksöz -ammattikorkeakouluun, joka aiemmin oli osa Hacettepen yliopistoa, ovat myös yliopiston komponentteja.

  • Iğdır, Turkki

  Iğdırin yliopisto perustettiin virallisesti 22. toukokuuta 2008 korkeakoulujen organisaatiota koskevalla sadalla lailla. Alussa oli 3 tiedekuntaa, 2 ammatillista lukiota ja 3 instituuttia. Tehtyjen ponnistelujen tuloksena Iğdırin maataloustieteellinen tiedekunta otti paikkansa vuoden 2008 opiskelijoiden valintakoeoppaassa, ja 30 opiskelijan kanssa Iğdırin maatalouden tiedekunta aloitti koulutuksen lukuvuonna 2008-2009.