Keystone logo
Uruguay

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Uruguay 2024

Laitosten lukumäärä: 6
  • Maldonado Department, Uruguay

  Francisco de Asís University Institute (UNIFA) on voittoa tavoittelematon säätiö, joka on tarjonnut yliopistotason palveluja yksityisellä sektorilla vuodesta 1988 lähtien. Sen toiminta ja rakenne on suunniteltu asetuksen 308/995 vaatimusten mukaisesti, Uruguayssa toimiva yliopistotasoinen laitos.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Montevideoon ja useisiin Universidad Católica del Uruguay on maan vanhin yksityinen yliopisto ja maantieteellisesti laajin. Alun perin vuonna 1882 perusti Montevideon ensimmäinen arkkipiispa Mons. Mariano Soler avattiin uudelleen ja uskottiin Jeesuksen seuraan vuonna 1985, Uruguayn katolinen yliopisto on katolisen kirkon pääteos Uruguayn korkeakoulutuksen alalla. Hänen sitoutumisensa akateemiseen huippuosaamiseen, ideologiseen moniarvoisuuteen, ekumenismiin ja uskontojen väliseen vuoropuheluun ovat tehneet hänestä yhden maan kulttuurielämän perustoimijoista.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Kristillisen nuorten yhdistyksen yliopistollisen instituutin tarkoituksena on kehittää opetus-, tutkimus- ja jatkokoulutusta, jonka tavoitteena on kattava koulutus, terveellisten elämäntapojen edistäminen, kulttuurin ja harjoittelun edistäminen liikunnan, urheilun, vapaa-ajan aloilla , leirit, matkailu, vapaaehtoistyö ja hyväntekeväisyys, sosiaalinen johtaminen, sosiokulttuurinen animaatio ja vastaavat, rakennettu tiedekunnissa, laitoksissa tai vastaavissa akateemisissa yksiköissä.

  • Poblado Uruguay, Uruguay

  Viime vuosikymmeninä ilmoittautuminen korkea-asteen koulutukseen Uruguayssa on kasvanut dramaattisesti, minkä vuoksi tarvitaan yhä enemmän korkeakouluja ja tutkimuslaitoksia, jotka pystyvät kouluttamaan enemmän korkeasti koulutettuja ihmisiä.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Kauppakorkeakoulu (UDE) on tasavallan hallituksen tunnustama 8.11.1995 annetulla asetuksella nro 308/995, ja se on nopeimmin kasvava yliopisto neljästä yksityisestä yliopistosta. Yliopistollamme on maan tärkeimpien kauppakamareiden ja ammattiliittojen tuki. Sen tunnustamisen jälkeen vuonna 1998, Universidad de la Empresa on kasvanut pysyvästi ja jatkuvasti, mikä tarkoittaa 5000 opiskelijaa.

  • Montevideo Department, Uruguay

  CEDIIAP University Institute (Center for Teaching, Research and Learning Information) perustettiin vuonna 1995 professori Em. Dra. María A.Rebollo, jonka opetus- ja kulttuuriministeriö (MEC) on myöntänyt yliopistolaitokseksi 22. maaliskuuta 2001 päivätyllä päätöslauselmalla.