Keystone logo
Uusi-Seelanti

Opiskelu Hallita sisään Uusi-Seelanti 2024

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  580
 • Osuus apuohjelmista

  44
 • Internet-liittymä

  49
 • Paikallinen kuljetus

  108

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti on monipuolinen maa, jossa on ainutlaatuinen kulttuurinen tausta ja paljon tarjottavaa kansainvälistä opiskelija. Sijaitsee Lounais Tyynellämerellä, tämä saarivaltio on lähellä Australiaan, sekä Fidži ja Tonga. Se on kauko kokonaisuutena, vaikka siellä on suuri ja kasvava kaupungeissa koko maassa. Itse asiassa, Uusi-Seelanti oli yksi viimeisistä syrjäseuduilla ratkaistaan ​​ihmisiä. Suurin kaupunki Auckland asuu lukuisia korkea-asteen koulutuksen vaihtoehtoja kansainvälisille opiskelijoille, mutta muut vaihtoehdot ovat käytettävissä samoin.

Opiskelijat ilmoittautua kouluun kuusivuotiaana. Niitä tarvitaan, liittovaltion lain nojalla, jäävät koulun kautta 16-vuotiaana. Maan kansalaisille ei joudu maksamaan koulutukseen koko tämän ajan. Useimmat opiskelijat pysyvät koulun kautta yli 19, jotka kaikki maksetaan hallituksen. Maassa on lukutaito oli 99 prosenttia.

Ilmasto

Suurimman osan vuodesta, ilmasto täällä on leuto. Vuotuinen lämpötila on noin 50 asteessa jopa 61 astetta F. Lämpötilat voivat vaihdella, vaikka, jonka perusteella sijainnin saaren asut tuumaa länsirannikolla on erittäin märkä. Keski Otago alueella on puolikuiva ilmasto. On alueita sademetsää täällä sekä vuorenhuippuja hyvin kylmissä lämpötiloissa.

Yhteiskunta

Uusiseelantilaiset rakastavat ulkona. Tulette huomaamaan, että tämä on paikka vierailla, jos olet jälkeen vuorikiipeilyä tai hiihto. Kuitenkin alueella on myös vahva kulttuurinen komponentti, joka sisältää alussa perinteitä Maori kulttuuria. Suuri osa maa pysyy kauko ja monet ihmiset elävät näillä alueilla. Vuonna moderneja kaupunkeja, vaikka, löydät kaikki mukavuudet saatat olla tottunut nauttimaan.

Elinkustannukset

Sijainti Uusi-Seelanti on kuin Australiassa asuvalle. Maan 's elinkustannukset Auckland on samanlainen kuin mitä löydät Lontoossa, Sydneyssä, tai New Yorkissa. Tuodut erät eivät maksaa huomattavasti enemmän. Voit ostaa liikkua lippu, sinun 'll viettää NZ 15 dollaria. Saat kahvia, tulet viettämään noin NZ 4 dollaria.

Viisumivaatimukset

Opiskelijaviisumi (yli kolmen kuukauden opintoihin)

Jos kurssisi on kolme kuukautta tai vähemmän, et tarvitse opiskelijaviisumia, vain vierailijaviisumin.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi; Vierailijaviisumi

Hinta ja valuutta

NZD 250

Hakemusmaksut vaihtelevat alkuperämaasi mukaan ja voivat olla noin 250 dollaria.

Voit tarkistaa Uuden-Seelannin opiskelijaviisumin kustannukset täältä:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and-when-to-pay

Kuka voi hakea viisumia?

Opiskelijaviisumi vaaditaan kaikilta ihmisiltä, jotka tulevat Uuteen-Seelantiin opiskelemaan yli kolmeksi kuukaudeksi. Tutkimuksen on oltava vierailusi päätarkoitus. Jos kurssisi on enintään 3 kuukautta, saatat pystyä opiskelemaan vierailijaviisumilla tai työviisumilla.

Et tarvitse opiskelijaviisumia opiskellaksesi kokopäiväisesti, jos:

 1. olet Uuden-Seelannin kansalainen tai asut
 2. olet Australian kansalainen
 3. sinulla on pysyvä oleskeluviisumi tai asukkaan paluuviisumi Australiaan - ilman ehtoja.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Online / Uuden-Seelannin konsulaatti tai suurlähetystö

Jos haluat hakea Uuden-Seelannin opiskelijaviisumia, voit hakea sitä verkossa tai henkilökohtaisesti ennen matkaa.

Jos haluat hakea henkilökohtaisesti kotimaassasi, sinun on otettava yhteyttä paikalliseen Uuden-Seelannin konsulaattiin tai suurlähetystöön saadaksesi hakulomakkeen ja/tai tapaamisen. Vaihtoehtoisesti voit hakea verkossa käymällä virallisella verkkosivustolla www.immigration.govt.nz ja luomalla tilin.

Verkkosivusto:https://www.immigration.govt.nz/

Kuinka tehdä hakemus?

Viisumihakemustasi varten tarvitset:

 • Hyväksymiskirje hyväksytyltä koulutuksen tarjoajalta Uudessa-Seelannissa.
 • Todisteet riittävistä varoista - Sinun on osoitettava, että sinulla on riittävästi varoja lukukausimaksujen maksamiseen (tämä voi sisältää todisteita lainan kattavuudesta, stipendistä tai muista varoista) ja todisteet varoista elinkustannusten kattamiseksi opiskellessasi Uudessa-Seelannissa (sponsorin, lainan, stipendin, valtion tuen tai riittävän pankkitilin saldon kautta). Sinun on todistettava, että sinulla on vähintään 15,000 10,870 NZD dollaria (~ XNUMX XNUMX dollaria) joka vuosi, jos kurssisi on pidempi kuin yhdeksän kuukautta.
 • Todiste jatkomatkasta - Tämä voi olla todiste jo maksetuista jatkolipuista, todiste lisävaroista tai sponsorin suostumus maksaa jatkomatkat. Tarkoituksena on osoittaa, että aiot ja sinulla on varaa lähteä maasta, kun olet suorittanut opintosi.
 • Matkavakuutus.
 • Lääkärintodistukset - Jos aiot opiskella Uudessa-Seelannissa yli 12 kuukautta, sinun on toimitettava yleinen lääkärintodistus, rintakehän röntgentodistus ja mahdollisesti suoritettava tuberkuloosiseulonta.
 • Jos olet alle 18-vuotias, sinun on myös esitettävä todiste järjestetystä majoituksesta ja jos olet vähintään 17-vuotias, poliisin todistus "hyvästä luonteesta".
 • Kaksiväriset passikuvat.
 • Passi, joka on voimassa vähintään kolme kuukautta sen päivämäärän jälkeen, jona aiot lähteä Uudesta-Seelannista.
 • Todiste siitä, että olet maksanut viisumianomismaksun.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun tulee hakea vähintään kuusi viikkoa ennen kuin aiot matkustaa Uuteen-Seelantiin. Verkossa haettujen opiskelijaviisumien käsittely kestää yleensä 20 päivää, kun taas paperilomakkeella haettujen opiskelijaviisumien käsittely kestää 25 päivää.

Opiskelijaviisumisi on yleensä yhtä pitkä kuin maksamasi opiskelu, ja sen kesto voi olla jopa 4 vuotta.

Käsittelyaika

20 Days

Työmahdollisuudet

Kansainväliset kokopäiväiset opiskelijat, joilla on opiskelijaviisumi, saavat laillisesti työskennellä Uudessa-Seelannissa enintään 20 tuntia viikossa lukukauden aikana, ja he voivat työskennellä kokopäiväisesti kaikkina suunniteltuina loma-aikoina, kuten jouluna, pääsiäisenä ja kesälomana. Yksityiskohdat riippuvat viisumiehdoistasi. Opinnoissasi vaadittavaa työkokemusta ei lasketa mukaan 20 tunnin rajaan. Kansainväliset opiskelijat eivät voi olla itsenäisiä ammatinharjoittajia.

Tutkimuksen maisterit ja tohtoriopiskelijat voivat työskennellä niin monta tuntia kuin haluavat.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Jotkut syyt, miksi Uuden-Seelannin opiskelijaviisumi voidaan hylätä, ovat:

 1. Jos sinulla on ennätys vankeudesta viimeisten 10 vuoden ajalta ja tai sinut on tuomittu ja tuomittu vankeuteen.
 2. Jos sinulla on tiedot karkotuksesta ja tai jos sinua koskee maahantulokielto Uuteen-Seelantiin.
 3. Jos antamiasi tietoja vääristellään siten, että maahanmuuttoviranomainen katsoo, että hakemuksessasi ilmoitetut tiedot eivät ole aitoja.
 4. Jos lähetit hakemuksen, jota ei ole täytetty
 5. Jos terveys- ja luonnevaatimukset eivät täyty
 6. Jos et pysty osoittamaan mieltäsi lukukausimaksun, elin- ja matkakustannusten kattamiseksi Uudessa-Seelannissa
 7. Jos kurssille ei ole selkeää reittiä, jonka aiot opiskella Uudessa-Seelannissa
 8. Jos maahanmuuttoviranomainen huomaa, että et ole aito opiskelija antamistasi asiakirjoista ja tiedoista, ja kuten puhelinhaastattelun jälkeen, et voi edes vastata joihinkin kurssitietoihin, oppilaitoksen tietoihin, muun muassa
 9. Jos varat eivät ole laillisia tai niitä ei voida vahvistaa