Keystone logo
Venäjä

Opiskelu Hallita sisään Venäjä 2024

Opiskelu paikassa Venäjä

Venäjän federaatio on semi-presidentin, liittotasavalta sisältää 83 eri alueiden tunnetaan "liittovaltion aiheita ". Venäjä jakaa rajansa lukuisissa maissa, jotka ovat Norja, Kiina, Puola, Suomi ja Pohjois-Korea. Se on suurin maa maailmassa ja kattaa kahdeksasosa Maan 's asuttava alueet, ulottuen yhdeksän erillistä aikavyöhykettä ja ulottuu koko alueella Pohjois-Aasiassa.

Tällä hetkellä Venäjä 's talous on yksi vauraimmista maailmassa, sijoitus kuudenneksi suurin kehittyneiden maiden ostovoiman. Tämä johtuu sen laaja energia-ja mineraalivarojen, jotka ovat tehneet siitä yhden suurimmista manufacterers maakaasun ja öljyn. Vaihtoehtoisesti Venäjä on myös tiedetään olevan massiivinen varasto joukkotuhoaseita (joukkotuhoaseita) ja on yksi viidestä valtioiden tunnustettu ottaa ydinaseita.Venäjä kuuluu G8, YK: n turvallisuusneuvoston, Euroopan neuvoston ja Maailman kauppajärjestö.

Olennaiset seikat Venäjä

 • Venäjä on presidentti, joka pidetään "valtionpäämies " ja pääministeri, joka kutsutaan "hallituksen päämies ".
 • Liittohallitus koostuu kolmesta haarasta: lainsäädäntö, toimeenpano-ja tuomiovalta.
 • Arviolta 165 eri indigneous kansojen ja etnisten ryhmien elää Venäjällä. Kahdeksankymmentä prosenttia Venäjän 's väestöstä on etnisiä venäläisiä.
 • Venäjän on kieli, jota puhuu suurin osa kansalaisista, jonka jälkeen tataari ja Ukrainan. Venäjän on virallinen kieli YK yhdessä arabia, kiina, ranska, Englanti ja espanjan kielellä.
 • Ensisijainen valuutta Venäjällä on rupla.

Venäjän 's Ilmasto

Venäjä on valtava tontin sisältää monia syrjäisillä alueilla, kuten laaja tundras Siperian. Pohjois-Venäjällä, joka sisältää Siperiassa, on Pohjoisessa ilmastossa, joka tarjoaa vakavasti kylmä talvi ja raskas lumi. Moskovassa ja monissa muissa osissa Venäjää ei sisälly pohjoisilla alueilla on kostea Manner ilmastossa, jossa lämmin kuuma kesä ja kylmä, pitkä talvet. Tyypillisiä kesä-, heinä-ja elokuussa lämpötilat häärivät 75 astetta Fahrenheit (24 Celsius), mutta voi mennä jopa 90 astetta Fahrenheit (32 Celsius) helleaaltojen. Talvella odottaa lämpötila pysyy reilusti alle (32 celsiusta / 0 celsius) ja usein pysyä nollan alapuolelle pitkiä aikoja.

Uskonnot Venäjällä

Ortodoksinen kristillisyys, juutalaisuus, buddhalaisuus ja islam ovat yleisimmin pidetään uskontojen Venäjällä.Kaikki pidetään oikeudellisesti osa maan 's historiallinen perintö. Suosituin uskonnollinen loma vietetään lähes kaikki Venäjän kansalaiset on pääsiäinen, jonka he tunnustavat tekemällä kulich (pääsiäisen leipää) ja paskha, astiassa juustoa ja muotoinen pyramidi.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  198
 • Osuus apuohjelmista

  28
 • Internet-liittymä

  6
 • Paikallinen kuljetus

  23

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  4
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Venäjä

Koulutusjärjestelmä Venäjällä

Vaikka Venäjä tarjoaa ilmaisen koulutuksen kaikille kansalaisille taataan niiden perustuslaissa, maahantuloluvan jälkeisen korkeakoulujen on erittäin kilpailukykyinen. Koska Venäjän valtion alan sääntelystä vastaava koulutusjärjestelmä painotetaan voimakkaasti ansaita astetta teknologian ja tieteen koulutusaloilla, ja opiskelijoille, jotka haluavat suuria näillä aloilla olisi oltava poikkeuksellinen lahjakkuus tämän tyyppisen tutkimuksen alueella sekä erinomaiset arvosanat jotta se voidaan hyväksyä osaksi Venäjän yliopisto.

Lisäksi kohdentamaan rahoitusta opiskelijoiden lukukausimaksut, Venäjä maksaa myös ulkomailla opiskelijoille pieni stipendi ja ilmainen asunto niitä. Maassa on myös poistanut paljon byrokratiaa, että käytetään estämään tai viivästyttämään ulkomaisia ​​opiskelijoita osallistumasta Venäjän yliopisto.Nyt hakujärjestelmä on virtaviivaisempi, opiskelijat, jotka ovat osallistuneet Yhdysvaltojen, Saksan, Tanskan, Kiinan, Italian ja Japanin yliopistot kokevat minimaalinen mitään kysymyksiä Suhteen siirtämällä Venäjän yliopisto.

Venäjä on parhaillaan siirtyä perinteisen korkeakoulututkinnon mallia, joka on paljon enemmän sopusoinnussa läntisten akateemisia tutkintoja. Vuonna 2003 Venäjä allekirjoittivat Bolognan julistuksen, joka tasoitti tietä hallituksen säätämään lain, joka poistaa sen vanhan, viiden vuoden tutkinto malli, joka muistuttaa Yhdysvaltain tutkintojärjestelmän - neljän vuoden kandidaatin tutkinnon jälkeen mestari tutkinnon. Kuitenkin postdoctorate tutkinto on säilyttänyt perinteisen, Neuvostoliitto kuvio, joka on perustettu lähes 90 vuotta sitten. Periaatteessa tohtorit Venäjällä on määritelty ja ansaitsi mukaan syvyys opiskelijan 's henkilökohtaisia ​​saavutuksia tieteellinen tutkimus (doktor nauk tai tohtori) tai akateemista tutkimusta.

Suosittu venäläisten yliopistojen

Suurimmista ja vanhimmista yliopistoista Venäjällä ovat Saint Petersburg State University ja Moskovan valtionyliopisto. 2000-luvulla hallitus käynnisti ohjelman, joka perustettiin "liittovaltion " yliopistot yhdistämällä korkeakoulujen jo olemassa ja myöntämällä erityistä rahoitusta avustuksia niille. Jotkut näistä uudempien yliopistot ovat Kazan Volga Federal University, Siperian Federal University ja North-Eastern Federal University.

Osallistuvat yliopiston Venäjällä

Koska suurin osa venäläisten yliopistojen opettaa luokkia venäjäksi, opiskelijoiden pitäisi ainakin olla alkeellisia kielitaitoa ennen sovelletaan yliopistoon. Se on pakollinen kaikille ulkomaalaisille opiskelijoille ottaa venäjän kielen kurssin osana opetussuunnitelmaa, elleivät ne voi todistaa he eivät tarvitse sitä.

Kansainväliset opiskelijat voivat työskennellä osa-aikaisesti, kun kirjoilla tutkinto-ohjelma. Ole tietoinen siitä, että työnantajat kansainvälisten opiskelijoiden on oltava erityinen lupa, joka osoittaa, että ne voivat palkata ulkomaisia ​​opiskelijoita ennen opiskelijat voivat laillisesti työtä heille.

Hakeminen Venäjän yliopiston yhteisöstä vaaditaan seuraavat asiakirjat:

 • Hakulomake osoittaa haluttu koulutusaloittain
 • Todistettu jäljennös tutkinto tai muu koulutus, josta ilmenee opiskelija on oikeutettu ilmoittautua korkeakoulutuksen ohjelma
 • Valtuutettu terveystodistus ja kopio HIV verikokeen tulos myöntämä sairausvakuutus yritys, joka on akkreditoitu Venäjän konsulaatti
 • Todistettu kopio syntymätodistuksen
 • 4 x 6 kokoinen passikuvaa (ainakin kuusi näistä kuvista)

Miksi opiskella Venäjällä?

Venäjän 's korkeampi koulutusjärjestelmä on tiukka, kilpailukykyinen ja tunnustettu maailmanlaajuisesti sen astetta, jotka johdonmukaisesti on korkea UNESCO ja WHO arviota. Nimenomaan ulkomaisten opiskelijoiden houkuttelemiseksi, venäläisten yliopistojen antaa 100 prosenttia lukukausimaksu myönnytyksiä sekä antelias apurahoja. Lisäksi Venäjä on kiehtova, monipuolinen ja historiallisesti vaikutusvaltainen maa, joka tarjoaa ulkomaisille opiskelijoille runsaasti uutta ja rikastuttaa kokemuksia.

Viisumivaatimukset

 1. Venäjän opiskelijaviisumi - Voimassa opiskeluun missä tahansa venäläisessä korkeakoulussa tai yliopistossa tai lyhytaikaisissa kursseissa.
 2. Venäjän humanitaarinen viisumi - Niille, jotka matkustavat Venäjälle tekemään tohtorintutkinnon jälkeistä tutkimusta tai osallistumaan akateemisiin seminaareihin. Voimassa enintään vuoden tarkoituksiin, mukaan lukien tieteeseen tai kulttuuriin liittyvät tarkoitukset. (HUOMAA: Kaikki lisätiedot ovat Venäjän opiskelijaviisumista.)

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Venäjän opiskelijaviisumi; Venäjän humanitaarinen viisumi

Hinta ja valuutta

Venäjän opiskelijaviisumin edellyttämät maksut vaihtelevat sen mukaan, mikä maa on myöntänyt passin opiskelijalle, ja valitsetko vakio- vai pikapalvelun. Esimerkiksi Venäjän opiskelijaviisumin kustannukset Ison-Britannian kansalaiselle alkavat 165 punnasta. Huomaa kuitenkin, että hakemusmaksuasi ei palauteta, jos opiskelijaviisumihakemuksesi hylätään tai hylätään jostain syystä.

Kuka voi hakea viisumia?

Useimpien ulkomaiden kansalaiset tarvitsevat viisumin opiskellakseen Venäjällä. Itsenäisten valtioiden yhteisön (IVY) maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia: Armenia, Azerbaidžan, Valko-Venäjä, Kazakstan, Kirgisia, Moldova, Tadžikistan, Ukraina, Uzbekistan sekä Abhasian ja Etelä-Ossetian autonomiset alueet. Jos olet Armenian, Valko-Venäjän, Kazakstanin, Kirgisian tai Ukrainan kansalainen, et tarvitse viisumia, mutta tarvitset voimassa olevan passin. Jos olet Abhasian, Azerbaidžanin, Moldovan, Etelä-Ossetian, Tadžikistanin tai Uzbekistanin kansalainen, voit tulla Venäjälle opiskelemaan ilman passia tai viisumia.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Venäjän suurlähetystö tai konsulaatti / valtuutetut viisumikeskukset

Niiden maiden kansalaisille, jotka tarvitsevat viisumin päästäkseen sisään, on hankittava venäläinen opiskelijaviisumi ennen Venäjälle matkustamista. Sinun on haettava Venäjän suurlähetystön tai konsulaatin kautta kotimaassasi. Joissakin maissa on myös valtuutettuja viisumikeskuksia.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen hakemista sinun on hyväksyttävä yliopiston kurssille, jotta voit saada virallisen kutsun tulla Venäjälle opiskelemaan. Kun sinulla on kutsu, se on voimassa kolme kuukautta. Sitten, jos haluat hakea venäläistä opiskelijaviisumia, sinun täytyy käydä Venäjän suurlähetystössä tai konsulaatissa kotimaassasi ja toimittaa kaikki tarvittavat asiakirjat. Huomaa: Sinun on rekisteröitävä viisumisi seitsemän päivän kuluessa maahantulostasi Venäjälle. Opiskelijaviisumien tapauksessa kutsuva osapuoli (yliopisto tai korkeakoulu tai kielikoulu tai instituutti) järjestää yleensä opiskelijoiden viisumirekisteröinnin. Kun rekisteröinti on valmis, sinulle toimitetaan todiste viisumirekisteröinnistäsi, joka sinun on säilytettävä huolellisesti, kunnes poistut maasta.

Jotta voit hakea opiskelijaviisumia venäjäksi, sinun on lähetettävä täytetty viisumihakemuslomake, alkuperäinen kansallinen passi (ja kopio etusivulta), yksi vakiokuva, maksumääräys, alkuperäinen kutsukirje venäläiseltä isäntäorganisaatioltasi, alkuperäinen negatiivinen HIV-verikoe (AIDS) -todistus (enintään 3 kuukautta). Kansallisen passin on oltava voimassa vähintään puolitoista vuotta.

Milloin kannattaa hakea?

Voit aloittaa viisumihakemusprosessin 45 päivää ennen suunniteltua saapumispäivää Venäjälle. Käsittelyaika voi olla pitkä, kestää kahdesta viiteen viikkoa. Opiskelijaviisumi myönnetään alun perin 90 päiväksi, mutta sitä voidaan pidentää vuoteen ja uusia sen jälkeen opiskelun ajaksi.

Käsittelyaika

5 Weeks

Työmahdollisuudet

Jos sinulla on venäläinen opiskelijaviisumi, tarvitset työluvan liittovaltion maahanmuuttovirastolta (FMS), ellei tätä työtä tehdä lomien aikana tai laitoksessa tai organisaatiossa, jossa opiskelet. Sinulle myönnetään lupa työskennellä vain, jos olet kokopäiväinen opiskelija valtion hyväksymässä yliopistossa ja vähintään 18-vuotias. Lupa oikeuttaa sinut työskentelemään vain luvassa määritellyllä alalla tai ammatissa ja yliopistosi kaupungissa tai alueella. Työluvan hinta niille, joilla on Venäjän opiskeluviisumi, on 3 500 ruplaa (60 USD). Jos poistut yliopistokurssilta, työlupa peruutetaan ja et voi enää työskennellä Venäjällä.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Jos esität vääriä asiakirjoja opiskelijaviisumistasi tai piilotat tai vääristelet tosiasioita hakemuksessasi. Sinulta voidaan evätä pääsy Venäjälle opiskelijaviisumilla, jos olet HIV-positiivinen.