Keystone logo
Vietnam

Parhaat yliopistot Hallita Ohjelmat sisään Vietnam 2024

Laitosten lukumäärä: 26
  • Hanoi, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ton Duc Thang University on julkinen yliopisto, joka toimii Vietnamin yleisen työvalaliiton alaisuudessa, joka perustettiin 24. syyskuuta 1997.

  • Nha Trang, Vietnam

  Tervetuloa Nha Trang University (NTU), joka sijaitsee tunnetusti Vietnamin kauneimmassa rannikkokaupungissa. Nha Trang University on yksi Vietnamin 50 julkisesta yliopistosta, joilla on yli 50 vuoden historia ja kehitys.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Hoa Sen University on jo pitkään tunnustettu ennakoivaksi ja älykkääksi yksityiseksi korkeakouluksi, joka tarjoaa yhteiskunnalle henkilöitä, jotka ovat täysin varustettu henkisillä ja moraalisilla vaatimuksilla, runsas elämänkokemus, hyvin määritelty ammatillinen suuntautuminen ja sitoutunut kunnianhimo. Hoa Sen University koulutusohjelmista valmistuneita arvostetaan heidän ammatillisen tehokkuutensa ja sosiaalisesti vaikuttavien ihmisen hyveiden suhteen.

  • Sơn La, Vietnam

  Tay Bac -yliopisto perustettiin pääministerin 23. maaliskuuta 2001 päivätyllä päätöksellä nro 39/2001 / QD-TTG Luoteis-korkeakoulun pohjalta, edeltäjä oli koulutuksen lukio. Thai Meon autonominen alue perustettiin vuonna 1960.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Suoraan liikenneministeriön alainen Ho Chi Minhin liikenteen yliopisto on Etelä-Vietnamin suurin liikennealan monitieteinen koulutusyliopisto. Ho Chi Minhin liikenteen yliopisto on vastuussa liikennealan henkilöstön koulutuksesta, nimittäin meri-, tie-, sisävesi- ja rautatieliikenteestä.

  • Thanh Hóa, Vietnam

  24. syyskuuta 1997 pääministeri antoi päätöksen N: o 797 / QĐ-TTg Hong Duc University (HDU) perustamisesta yhdistämällä kolme korkea-asteen oppilaitosta: opetuskorkeakoulu, kauppakorkeakoulu ja Thanh Hoa Lääketieteellinen korkeakoulu (aiemmin kaikki tunnettiin yli 40 vuoden koulutuskokeesta). HDU oli ensimmäinen Vietnamin koulutusjärjestelmä, joka rakennettiin uudella mallilla: julkinen, monitieteinen laitos, joka toimi Thanh Hoan maakunnan kansankomitean lainkäyttövaltaan ja opetusministeriön valvonnassa.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Tervetuloa tiedeyliopistoon, joka on yksi Vietnamin kansallisen yliopistojärjestelmän kuudesta arvostetusta jäsenestä Ho Chi Minh Cityssä. Yliopistomme historia alkoi vuonna 1941 perustamalla Indokiinan tiedeakatemia, josta tuli Saigonin tiedekunnan tiedekunta vuonna 1956. Yhteistyössä kirjeiden tiedekunnan kanssa laitoksemme nimettiin uudelleen yliopistoksi Hochiminh City vuonna 1977.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Teollisuusalueen sydämessä sijaitseva yliopisto on ollut oppimis-, tutkimuskeskus ja koulutusmahdollisuus Ho Chi Minh Cityssä yli puolen vuosisadan ajan. Vuonna 1962 perustettu teknillisen koulutuksen johtokunta, jossa on viisi tekniikan alaa, Ho Chi Minh City University of Technology and Education on huomattavasti muuttunut monitieteiseksi yliopistoksi.

  • Vũng Tàu, Vietnam

  Ba Ria - Vung Tau -yliopisto sijaitsee rannikkokaupungissa Vung Taussa, Ba Ria - Vung Taun maakunnassa, joka on portti Kaakkois-provinssien itämerelle ja talouden, rahoituksen, kulttuurin, matkailun, liikenteen ja liikenteen keskus. Kaakkois-opetus ja kätevä yhteys Ho Chi Minh Cityyn ja muihin ympäröiviin maakuntiin maalla, ilmassa, vesiteillä ja rautateillä. Omistaa monia kauniita rantoja ja hyvin varustetun infrastruktuurin, Vung Tau City on tunnettu eteläkohde ja Vietnamin öljy- ja kaasuteollisuuden logistiikka-alue. Ba Ria - Vung Tau -yliopisto on ainoa yliopisto Vung Tau -kaupungissa, joka on koulutuslaitos, joka tarjoaa monialaisia henkilöstöresursseja Ba Ria-Vung Tau -maakunnalle, naapurialueille ja koko maalle. BVU on myös Ba Ria - Vung Taun maakunnan tieteellinen tutkimuskeskus, jossa on toteutettu ja sovellettu tutkimushankkeita kehittyneen tieteen ja tekniikan soveltamisesta ja siirtämisestä yhteiskunnassa ja tuotannossa.

  • Hanoi, Vietnam

  University Of Transport And Communications (UTC) on Vietnamin suurin ja vanhin tekninen valtionyliopisto.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  23 vuoden perustamisen ja kehittämisen jälkeen Trường Đại Học Quốc Tế Hồng Bàng saavuttanut monia ylpeitä saavutuksia. Tähän mennessä yliopistossa on 12 tiedekuntaa, joissa on yli 41 erikoistunutta suuntaviivaa tärkeimmistä aloista, joilla on suuri sosiaalinen kysyntä.

  • Hanoi, Vietnam

  Tervetuloa Hanoi University Of Mining And Geology , joka on Vietnamin johtava laitos geologian, kaivostoiminnan, maanmittauksen ja kartografian, öljyn ja kaasun etsinnän ja tuotannon alalla. Vuonna 1966 perustettu Hanoi University Of Mining And Geology on kouluttanut lähes 80 tuhatta insinööriä, päällikötä ja tohtoria. Monista heistä on tullut maan vanhempia johtajia.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Industrial University of Ho Chi Minh City oli aiemmin Go Bos -ammattikoulu, jonka Don Bosco -papit perustivat 11. marraskuuta 1956 Hanh Thongin kunnassa, Go Vapin piirikunnassa, Gia Dinhin maakunnassa.

  • Hanoi, Vietnam

  Arkkitehtuurin yliopisto perustettiin hallituksen neuvoston 17. syyskuuta 1969 tekemällä päätöksellä nro 181 / CP. Koulu on rakennusministeriön alainen ja opetusministeriön asiantuntemuksen ja Hanoin kansankomitean alueellisen hallinnon alainen valtion hallinnassa.