Keystone logo
Óbuda University Tietojenkäsittelytieteen maisteri
Óbuda University

Tietojenkäsittelytieteen maisteri

Budapest, Unkari

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3 500 / per semester

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tietojenkäsittelytieteen ohjelma maisterin tasolla on kehitetty tarjoamaan vankka tieto ja ymmärrys tietotekniikan ja nykypäivän tietotekniikan erityispiirteistä, menetelmistä, sovelluksista ja kehittyneestä käytännöstä.

Kurssi on suunniteltu ottamalla huomioon kaksi näkökulmaa: tarjoamaan opiskelijoille tarvittava teoreettinen tausta tarjoamalla ne erityispiirteet ja kokemukset samanaikaisesti, jotka valmistavat heidät ongelmanratkaisuun ja tuleviin haasteisiin, ja keskittyen teollisuuteen liittyviin kehittyneisiin alan käytäntö tarjota ajantasaista tietoa yleisimmin käytetyistä tekniikoista, joita voidaan käyttää heti markkinoilla valmistumisen jälkeen. Opiskelijoille tarjotaan kaksi suurta erikoisuutta: robotiikan erikoistuminen ja biolääketieteen tekniikan erikoistuminen.

Nämä erikoisalat ovat nykypäivän tietotekniikan kaksi tärkeintä ja nopeasti kehittyvää aluetta. Kukin erikoistuminen sisältää vähintään kuusi kurssia, jotka keskittyvät laboratorion kanssa suoritettuun ydinosaamiseen. Teoreettisten ja laboratoriokurssien aikana käytetään uusimpia laitteita ja laitteita, jotta voimme valmistautua opiskelijoihimme alan haasteisiin. Kurssin tavoitteena on pätevöidä insinöörejä, jotka ovat hankkineet tarvittavat korkeatasoiset tieteelliset ja erityiset IT-tekniikan taidot ja ovat päteviä suunnittelemaan uusia IT-järjestelmiä ja työkaluja, kehittämään ja integroimaan IT-järjestelmiä, johtamaan ja koordinoimaan IT- tarkoituksenmukaisiin tutkimus- ja kehitystehtäviin sekä kykenevät harjoittamaan tietämystään tohtorikoulutuksen puitteissa.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Apurahat ja rahoitus

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Tietojenkäsittelytieteen maisteri - MCompSc
  • Wellington, Uusi-Seelanti
 • Tietojenkäsittelytieteen maisteri (teollisuus 4.0)
  • Anglet, Ranska
  • Tarbes, Ranska
 • Master Matematiikassa Ja Sovelluksissa: Matematiikka, Mallinnus ja Simulointi (MMS)
  • Pau, Ranska