Keystone logo
© TESS
3IL Groupe

3IL Groupe

3IL Groupe

Johdanto

3iL Ryhmä: 2 koulut - 3 astetta - Uran Computer Technologies and Engineering

Keitä me olemme?

Luotu vuonna 1987 kauppa- ja teollisuusministeriön Limogesin, Groupe 3iL koostuu 2 lukioissa: 3iL INGENIEURS ja 3iL Academy, joka antaa useiden korkean asteen erikoistunut Computer Science.

Ne tutkinnot tunnustetaan Ranskan opetusministeriön korkeakoulu.

Meillä on sertifiointi ISO 9001 antamien AFNOR Certification (AFAQ: French laadunvarmistus). Niinpä olemme laadusta tunnetuissa tarjoamme. Se auttaa meitä parantamaan kilpailukykyä ja ovat hyviä käytäntöjä hyväksyivät laatumerkkien tunnustettu ammattilaiset. Meillä on myös monia institutionaalisia, akateeminen ja ammatillinen kumppaneita. 3iL INGENIEURS on koulutusta tietotekniikassa joka pyytää korkealla tasolla Science, Computing and Management.

Tutkinto on Master grade hyväksymiä Eurooppalainen merkintä EUR-ACE, Vaan myös Ranskan oppilaitos nimeltään Komission des Titres d'INGENIEURS (Engineering Education komissio), etiketti taata laatu insinööriksi ja hänen sopeutumisen tarpeisiin yrityksille.

Ei ole kirjaimellinen käännös CTI koska käytämme sitä vain Ranskassa, vaikka voimme löytää joitakin tekniikan koulu ulkomailla (Vietnam, Belgia, Bulgaria ...) CTI on paljon vaatimuksia sinun täytyy seurata, jos haluat uudistaa akkreditoinnin. Esimerkiksi opiskelijat tarvitsevat viettää ainakin yhden lukukauden ulkomailla (yksi akateemisen vaihdon lukukausi).

"Ingénieur" etiketti on rekisteröity ja suojattu tavaramerkki.

3iL Academy perustuu 2 ammatillinen koulutus (akkreditoitu Ranskan provision ammatti todistukset): *

  • Bachelor in Conception for Information Systems, jonka avulla saada taitoja lähinnä Web ja verkostot ja pian Big Data ja E-Health (jälkeen 2 vuoden koulutus kanssa Computer Science kenttä). Tämä kurssi on hyväksytty toisen tason (4 vuoden yliopisto tietenkin).
  • 2 vuoden Master of Management and Information Systems and Infrastructure (jälkeen kandidaatin kanssa Computer Science kenttä), hyväksytty kerran tason (5 vuoden yliopisto kurssi)

Missä olemme?

3iL ryhmä sijaitsee osoitteessa Limoges. Se tarjoaa mukavan elämäntapa luontoon ja edullista majoitusta lähellä. Limoges sijaitsee 3 tunnin päässä Pariisista junalla tai 1 tunti lentokoneella. Tämä kaupunki keskeinen sijainti (risteyskohdassa moottoritien Espanjasta Pohjois-Euroopassa ja puolivälissä Keski-Euroopassa ja Atlantin) tekee siitä ihanteellisen kaikenlaiseen vaihtoon.

Limoges on pitkä historia alkupuolelta peräisin keskiajalta. Varhainen vauraus Limoges liittyy läheisesti Posliinialalla. Kaupunki taiteen ja historian ja pääoman Tuli Arts, Limoges päästää kävijät ihailemaan kokoelma ainutlaatuinen maailmassa: 12 000 kappaletta posliini näytteillä Adrien Dubouche Kansallismuseosta.

Tämä arvokas etiketti on palkittu Kulttuuriministeriö kunnille, jotka ovat työskennelleet edistää kulttuuriperinnön niiden alueella keskuudessa asukkaille ja vierailijoille.

Miksi voi te valita meidät?

Koska opetussuunnitelmaa, taitoja ja pedagogisia lähestymistapoja:

  • Liittyvät yrityksille odotuksia ja kehitetään vastaamaan heidän tarpeisiinsa.
  • Liittyvät tieteellisten tutkimusten kanssa käydään XLIM Laboratory (CNRS)
  • Ovat laajalti avattu kansainväliseen liikkuvuuteen ja kokemus (akateemista vaihtoa tai kaksi astetta)
  • Ja varmasti tarjoavat korkean työllistyvyyttä (75% opiskelijoista löytää työtä ennen valmistumista!)

Mielipiteitä

Olen valinnut 3iL opiskella Computer Science and Engineering kursseja, jotta saat ranskalaisen asteen kanssa CTI etiketti. Kun saavuin 3iL, minun mentori auttoi minua tekemään kaikki pakolliset muodollisuudet, jopa liikkua omassa majoitus. Olen elävä uskomaton kokemus ja on paljon ystäviä. Kehotan ulkomaisia ​​oppilaita valitsemaan tämän koulun kanssa familiaalinen hengessä. On laatu kursseja ja ryhmäprojekteihin paremman oppimisen ja toteuttaa käytännössä yrityksissä. Amina BENBIGA - Casablanca I 2015 luokka

On confortable ympäristön 3iL opiskelemaan. Opettajat ovat potilaan ja minun luokkatoverit ovat erittäin mukavia. Olen myös hyötyä FLE ohjelmasta, parantaakseen tasoni ranskaksi. Wang Liu - Pekin I 2015 luokka

Sijainnit

  • Limoges

    43 rue de Sainte-Anne BP 834 - 87015 Limoges France, BP 834-87015, Limoges

Kysymyksiä