Keystone logo
ABC Access Business College

ABC Access Business College

ABC Access Business College

Johdanto

Tervetuloa ABC Access Business College

Tarvitsette sellaisen laitoksen, joka on tarpeeksi kapasiteettia, jotta voisit vaalia asiantuntemustasi, lahjakkuuttasi ja ammattitaitoa. Oikea?

Toivotamme sinut tervetulleeksi laajennukseen rohkeasti, että olemme todellakin paras. Meidän velvollisuutemme on nähdä sinut edistyksellisesti ammattitaitoisesti urasi tavoitteiden saavuttamiseksi. Tervetuloa sinut laitokseen, joka tarjoaa sinulle suotuisimman ympäristön opinnoille. Meillä on enemmän kuin kunnia olla sinulle osa oppimista. Meidän velvollisuutemme on tuoda teille mahdollisimman paljon tietoa tulevaisuuden hyödyksi ja siksi me tunnemme velkaantuneena vaalia sinua suurempiin korkeuksiin.

Koulutus-, korkeakoulujen ja yliopistojen ministeriö on rekisteröinyt ABC Access Business College vuoden 2005 yksityisen urakoulutuslain nojalla, ja se on saanut nimetty oppilaitoksen (OTK) numeron O242732890457, josta käy ilmi, että Kanadan kansalaisuus- ja maahanmuuttovirasto (CIC) sallii sen. tarjota koulutusta kansainvälisille opiskelijoille.

Buro Millennial / Pexels

111837_pexels-photo-1438072.jpeg

Miksi me

 • Palvelee yhteisöä vuodesta 2003 ja on auttanut monia opiskelijoita menestymään.
 • Monet korkeakoulututkinto-ohjelmat ja korkeakoulun tarjoamat kurssit.
 • Ministeriön sääntelykorkeakoulu, jolla on uskottava nimi Kanadan koulutusalalla.
 • Innovatiiviset opetustekniikat, joiden avulla tieteen käytännön soveltaminen valittuun toimialaan voidaan toteuttaa.
 • Monikulttuurinen ympäristö kansainvälisille opiskelijoille. Suuri mahdollisuus tavata eri kansallisuuksia oppia ja nauttia kulttuuristaan.
 • Turvallisuus, pysäköinti ja helposti saatavilla oleva julkinen liikenne, sillä se sijaitsee kuuluisan Yonge-kadun metroasemalla.
  Vaihtoehdot oikeiden ohjelmien valitsemiseksi Laadunparannusmenetelmien jatkuva seuranta ja toteuttaminen oppimistulosten parantamiseksi.
 • Yritysten asiakkaiden koulutukset ja työpajat auttavat parantamaan korkeakoulukurssejamme.
 • Olemme auttaneet monia tutkinnon suorittaneita muuttamaan elämäänsä pitkän aikavälin työllistyviksi taidoiksi. Valtion rahoittama koulutus on saatavilla. Avustus voi olla jopa 28 000 dollaria. Lapsen päivähoito enintään 1000 dollaria per lapsi. Enintään 2 000 dollaria kuukaudessa.
 • Olitpa kiinnostunut ansaitsemaan tutkintotodistuksen tai päivittämään nykyisiä taitojasi ja saamaan todistuksen, ABC Access Business College voi tarjota sinulle urakoulutusta, jonka avulla voit saavuttaa urasi tavoitteet - varata tapaaminen ottamalla yhteyttä toimistoon luottamuksellisen arvioinnin suorittamiseksi.

rawpixel.com / Pexels

111839_pexels-photo-1153213.jpeg

Sijainnit

 • Toronto

  Nipigon Avenue,5, M2M 2V7, Toronto

Ohjelmat

  Laitos tarjoaa myös:

  Kysymyksiä