Keystone logo
© BIMM University
ABI College

ABI College

ABI College

Johdanto

Meistä

Olemme itsenäinen College tarjoaa akateemisesti erinomainen, liike suuntautunut, ja innovatiivinen oppimisympäristö korkeat standardit opetuksen, pienet luokkakoot ja erinomainen opintotukea. Olemme sitoutuneet tarjoamaan rikastuttavaa, helppokäyttöinen, kustannuksiltaan kohtuullinen ja ura-asiaa korkeamman asteen kokemus kaikille opiskelijoille.

Meidän kaksi ABI kampuksilla Lontoossa (Acton) ja Reading sijaitsevat kätevästi lähellä erilaisia ​​opiskelija tilat. Sen opiskelijoista rekrytoidaan kansainvälisesti samoin UK / EU, College tarjoaa todella globaali kasvattava kokemus.

ABI College perustettiin alun perin Queensland College London (QCOL) vuonna 2004 Acton, Länsi-Lontoossa.

Poliisiakatemian ja jatko tasolla määräyksen vahvistanut yliopiston Pyhän Markuksen ja Johanneksen Plymouth (Marjon) ja Pearson Edexcel. ABI College on saavuttanut "luottamus" tuomion sen jälkeen tarkastelun opetustarkoituksiin valvonnasta vastaa Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) vuonna 2012.

ABI College on UK rajavalvontavirasto "Helposti Trusted sponsori" ja sen ylioppilastasoinen tarjoamisen (HND / C ja BA) on nimenomaisesti kursseja, jotka ovat oikeutettuja opintotuen myös lukukausimaksun lainojen ja huolto avustusta täyttävien opiskelijoille.

Miksi ABI?

Tällä ABI College onnistumista jokaisen pois meidän opiskelijoiden on meille tärkeää. Meidän oma ammattitaitoinen henkilökunta työskentelee kanssa voit varmistaa oman tutkimuksen meille on haastava, miellyttävä ja antoisa kokemus.

Tarjoamme sinulle:

Maailmanlaajuinen tunnustettu pätevyys

Kaikki tutkinnot hyväksytään ja validoitu tunnustettujen sääntely- tai ammatillisen antajia jotka takaavat asemaa ja laatua pätevyys, sen maailmanlaajuinen valuutta ja hyväksyttävyys työnantajille, ammatteihin ja oppilaitokset.

Student akateemista menestystä

Sitoutunutta opiskelijat jotka työtä ovat onnistuneet valitsemiinsa, ja eteni lisätutkimuksia tai kannattavaa uran päätyttyä.

Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta

Meidän opettajien ja ohjaajien valitaan heidän ammattitaitoinen lähestymistapa opetukseen ja oppimiseen, niiden avoimuus, saatavuus ja omistautuminen akateemista menestystä opiskelijoiden.

Aktiivinen opiskelijayhteisöön

Kaikki ABI: n opiskelijoiden kannustetaan aktiivisesti osallistumaan College asioihin ja sen hallintaa. Lisäksi on erilaisia ​​extra-curriculer urheilun, kulttuurin ja sosiaalista toimintaa järjestävät opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Jännittävä sosiaaliseen ja kulttuurielämään

Tutkimuksemme keskukset sijaitsevat kätevästi lähellä erilaisia ​​kulttuurisen ja sosiaalisen paikoista, joissa opiskelijamme löytää nautittavaa ja stimuloivaa toimintaa ulkopuolella luentosali.

State of the art opetuksen ja oppimisen teknologioiden

ABI on sitoutunut huomattavia investointeja koulutuksen infrastruktuuriin tukeakseen opiskelijoiden oppimista toimintaa ja jotta ne voisivat hyödyntää akateemista potentiaalia.

Sitoutuminen opiskelijoiden akateemista menestystä ja henkilökohtaista kehitystä

Tällä ABI menestyksen jokaisen opiskelijan on meille tärkeää. Yksilöllinen ohjaus on säädetty onnistuneen tukema tutkimus asiantuntija opetusta opiskelutaidot ja henkilökohtaiseen kehitykseen suunnittelu mahdollistaa opiskelijoillemme parantaa oppimisen ja sosiaalisen luottamuksen.

Dedicated pastoraalinen tuki

Klo ABI ymmärrämme, että opiskelevat uudessa ympäristössä tarvitsevat lisätukea, mitä voi tuntua vieraassa kulttuurisessa kontekstissa. Pastoraalinen tuki on etusijalla College joukkue jotta voit säätää tutkia ja elämää Britanniassa.

Kilpailukykyinen & joustava palkkiot

Klo ABI pyrimme tarjoamaan vastinetta ja joustavuutta maksuehdot mahdollistaa meidän opiskelijoiden saavuttaa akateemisesti korkeatasoista kustannustehokkaalla tavalla.

Kansainvälinen

Mahdollisille International Students (ei-EU)

ABI tyytyväinen opiskelijoita eri puolilta maailmaa vuosittain. Meidän luokkahuoneet ovat täynnä erilaisia ​​aksentteja ja ideoita, luoda maailmanlaajuinen oppimisympäristön. Olemme täällä auttaa tekemään sisäänkäynnille niin yksinkertaista sinulle kuin mahdollista.

Ymmärrämme, että valitsemalla opiskella toisessa maassa on iso päätös tehdä, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että harkitset ABI College yhtenä vaihtoehdoista. Oikean College ja kurssi ovat elintärkeitä, joten pyrimme antamaan sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset, jotta voit nähdä, jos me tarjoamme at ABI College sopii sinulle.

Sijainnit

  • London

    London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading

    Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

    Kysymyksiä