Keystone logo
© ©AMU Academy of Performing Arts
Academy of Performing Arts in Prague (AMU)

Academy of Performing Arts in Prague (AMU)

Academy of Performing Arts in Prague (AMU)

Johdanto

Suorittaa

Kouluttaa

Nauttia

Academy of Performing Arts in Prague (AMU) on Tšekin tasavallan suurin taidekoulu. Laajan kattavuutensa ansiosta, joka ulottuu teatterista, musiikista ja tanssista TV- ja elokuvatuotantoon, AMU: ta pidetään monipuolisena ja hoitavana tilana nuorille taiteilijoille löytää, hallita ja kehittää edelleen kykyjään. Opiskelija pyrkii tarkentamaan erityisiä kykyjään Tšekin kulttuuri- ja henkisen näyttämön aktiivisten ammattilaisten, huippuluokan elokuvantekijöiden, teatteriohjaajien ja näyttämöesiintyjien, musiikillisten virtuoosien ja mestaritanssijoiden opetuksessa painottaen ainutlaatuista yksilöllistä lähestymistapaa.

AMU: n luonnostaan kansainvälinen luonne ja avoimuus edistävät toisiaan rikastuttavaa luovien ja koulutuksellisten kokemusten ja ideoiden vaihtoa ja auttavat ylläpitämään ja kehittämään vieraiden kielten ohjelmien valikoimaa AMU: ssa. Tarjoamme kansainvälisille opiskelijoille monia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia sekä lyhytaikaisia kursseja ja oleskeluja. AMU on mukana monissa kansainvälisissä ammatillisissa verkostoissa sekä luovissa ja tutkimushankkeissa ja on monien kansainvälisten ammattiyhdistysten jäsen. Se tekee yhteistyötä Euroopan suurten taidekoulujen kanssa osana yhteisiä hankkeita.

Tavoitteenamme on auttaa kansainvälisiä opiskelijoita integroitumaan elämään AMU: ssa, rakentaa avoin ja ystävällinen kansainvälinen ympäristö ja parantaa johdonmukaisesti kansainvälisten opiskelijoiden opiskeluolosuhteita maassamme.

Yliopisto on jaettu 3 itsenäiseen osastoon, joista jokainen on erikoistunut omaan taiteelliseen pyrkimykseensä: teatteritiedekunta (DAMU), elokuva- ja TV-koulu (FAMU), musiikki- ja tanssitiedekunta (HAMU). Jokainen osasto tarjoaa akkreditoituja englanninkielisiä opinto-ohjelmia sekä lyhytaikaisia yksittäisiä harjoittelupaikkoja, vaihto-ohjelmia, erikoiskursseja ja mahdollisuuksia opiskella ulkomailla.

  1. Teatteritiedekunta (DAMU) on moderni taidekoulu, joka keskittyy taiteellisten persoonallisuuksien koulutukseen, jotka pystyvät yhdistämään teatterimenettelyjen ja -tyylien tuntemuksen rohkeuteen lähteä luoviin kokeiluihin. DAMU tarjoaa opintoja kaikilla teatterituotannon aloilla: näytteleminen, ohjaaminen, dramaturgia, lavastus, teoria ja kritiikki, teatterituotanto, kirjailijatyö ja draamakasvatus sekä näyttämöteatterin että suunnitellun ja esineteatterin alalla.
  2. Film and TV School (FAMU) on yksi Euroopan johtavista elokuvakouluista ja monien arvostetuimpien tšekkiläisten elokuvantekijöiden kehto. Sen opiskelijoiden elokuvat tunnustetaan kymmenillä palkinnoilla elokuvafestivaaleilla ympäri maailmaa vuosittain. FAMU: n opinto-ohjelmissa yhdistyvät sekä käytännölliset että teoreettiset lähestymistavat, joiden ansiosta opiskelijat hankkivat kattavan joukon taitoja ja tietoja, joita tarvitaan työskentelemään kaikissa elokuvan, television, valokuvauksen ja uuden median ammateissa.
  3. Musiikki- ja tanssitieteellinen tiedekunta (HAMU) tutkii musiikki- ja tanssikokemuksen rajoja monenlaisilla opinto-ohjelmilla. Kampus sijaitsee Prahan historiallisen keskustan sydämessä ja leviää useisiin kiehtoviin rakennuksiin, kuten useisiin musiikkisaleihin, ulkoilmalavaan, klubivaiheeseen, tutkimuslaitokseen ja äänitysstudioon. Valmistuneet esiintyvät menestyksekkäästi solistina merkittävillä maailman näyttämöillä ja löytävät työtä paitsi itsenäisinä ammattilaisina myös orkestereissa, teattereissa ja oppilaitoksissa ympäri maailmaa.

Kaikki kolme tiedekuntaa sijaitsevat Prahan historiallisen keskustan sydämessä. Prahassa on useita kuuluisia kulttuurinähtävyyksiä, joista on hyvät yhteydet muualle Eurooppaan. Tämän lisäksi Tšekin tasavallan pääkaupunki on yksi parhaista opiskelijakaupungeista ja se on myös sijoittunut korkealle maailman 100 turvallisimman kaupungin luettelossa!

Jos sinulla on kysyttävää kansainvälisestä toiminnasta ja englanninkielisistä opinto-ohjelmistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä kansainväliseen osastoomme.

Sijainnit

  • Prague 1

    Malostranské náměstí,12, 118 00, Prague 1

    Kysymyksiä