Keystone logo
Accademia Riaci

Accademia Riaci

Accademia Riaci

Johdanto

Tietoja Accademia Riaci

"Minä kerron aina oppilaille: kaikkien osapuolten keskuudessa, sopivimmalla tavalla, pieni, maaginen taiteellinen potentiaali piiloutuu kärsivällisesti löydettäviksi."

"Opettajien tehtävä on herättää taikaa oppilaiden sisällä ja ohjata heitä etsimään todellista taidetta ja kykyä ja opettamaan heille oppimisen iloa. Niinpä opettajat eivät ainoastaan ​​opeta teknistä tietotaitoa vaan myös ravitsevat jokaisen mielikuvitusta, fantasiaa ja kulttuuria etsimään todellista taidetta ja lahjakkuutta. " Accademia Riaci kunniapuheenjohtaja Raymond Riaci.

Historia

Perinteinen käsityötaito ja taideteollisuus, joka kukoisti Toscanassa, erityisesti Firenzessä, juhli renessanssin aikakauden kunniaksi todellisen taiteen helmi. Käsityöläisten työpajat ja studiot olivat kaupungin tuotantotoiminnan tärkein ajo-voima, joka auttoi Firenzestä todella kukoistamaan aikakauden italialaisen taiteellisen pääkaupungin, ja he yhdessä kauppojen kanssa saavuttivat kunniaa ja suurta onnea.

Useita upeita taiteellisia esineitä luotiin käsityöläisten studiot, usein kultasepät, baptistereille. Hyvä esimerkki on Maestro Benvenuto Cellini, joka opetti ylivoimaisia ​​veistämistekniikoitaan ulkonäön patsasta tekemiseksi marmorista oppilaillean studiossa jossain. Nykyään nämä rakastetun Maestron toteuttamat käsityöt on säilynyt vuosisatojen ajan todellisena taideteoksena. Tämä käsityötaidon puhtaan ja erikoisen perinteen perintö, kuten kulta ja koruvalmistus, veistos ja maalaus, oli onneksi vilkas perinyt vuosisatojen ajan Firenzessä ja koko Toscanan alueella.

Kun studio perustettiin 1983, Maestro Raymond Riaciilla oli vahva visio luoda koulu, joka ei pelkästään opettanut hänen tekniikkansa vaan valaistuneita nuoria taiteilijoita renessanssin vilkkaalla hengellä ja ilmapiirillä, jotta hän täyttäisi hänen elinikäisen tehtävänsä Maestroksi. Näin Accademia Riaci perustettiin: perinteisen taiteen aarrearkki ja sen korvaamattomat tekniikat. Opetuksella on salaa muitakin oppikirjoja tuntemattomia tekniikoita, ja Accademia Riaci pyrkii kasvattamaan ja kehittämään mielikuvitusta ja fantasiaa jokaisessa yksittäisessä oppilaassa.

Pieni taidetystudiosta lähtien tänään sama intohimoinen lähetystyö on paljastanut paitsi yhden maestrion, mutta upean opettajaryhmän, joka edustaa parhaita italialaisia ​​taiteilijoita Firenzessä, säilyttäen perustajan ja kunniajohtajan perinteen ja hengen ilmaisun, . Opiskelijamme on edustanut yli 50 maata eri puolilla maailmaa, ja taiteilija on muotoilun, käsityön, kuvataiteen, italialaisen kielen ja italialaisen kulinaarisen taiteen aloilla.

Opetusmenetelmä ja filosofia

Mission - "Elä menneisyys, luo tulevaisuus"

Accademia Riacin koulutuksen perimmäinen tavoite ei ole pelkästään perinteisten tekniikoiden ja tyylien opetusta, vaan se pyrkii ohjaamaan oppilaita kehittämään omaa taiteellista herkkyyttään, luovuuttaan ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Perinteisistä ultra-moderneihin tekniikoihin

Opiskelija voi päättää oppia eri taiteen ja perinteisten taiteiden alalla. Toisin kuin massatuotannon äskettäiset trendit, Accademia Riaci uskoo laadun sijaan määrällisesti. Siksi perinteisten ja klassisten taiteiden suunnittelua ja tekniikoita edistyneimpiin malleihin ja tekniikoihin tutkitaan ja hankitaan monien tuntisten käytännön käytännönläheisen koulutuksen kautta. Opiskelijoita kehitetään kehittääkseen mielikuvitustaan ​​ja fantasioita - taiteilijan arvostetuimpia elementtejä. Opettajat kannustavat jokaista opiskelijaa inspiroimaan ja kehittämään jokaisen oppilaan omaperäisyyttä paitsi opetuksen kautta myös auttamalla heitä löytämään uudelleen "erityinen" jokaisesta oppimistehtävästä.

Pienikokoiset koot

Tutkimukset osoittavat, että pienryhmissä työskentelevät opiskelevat yleensä oppivat enemmän ja näyttävät olevan tyytyväisempiä luokillaan. Alemman luokan koot liittyvät positiivisiin koulutusetuihin, kuten parempia testipisteitä, vähemmän poissaoloja ja korkeampia valmistumisasteita. Siksi Accademia Riaci -luokat järjestetään pienessä opiskelijaryhmässä.

Räätälöidyt ohjeet

Aivan kuten miten Leonardo Da Vinci opetti avustajiaan, oppitunnit suoritetaan läheisessä suhteessa jokaiseen oppilaaseen heidän kykyjensä ja persoonallisuutensa mukaisesti, haastaen sekä aloittelijat että kokeneet ammattilaiset.

Accademia Riaci -ryhmä

Accademia Riaci School -ryhmä koostuu kolmesta koulusta: Accademia Riaci, FCAS ja ABC de 'Conti.

Jokainen koulu tarjoaa erilaisia ​​kursseja:

  • Accademia Riaci: Taide, käsityöt
  • FCAS: Culinary Arts -kurssit
  • ABC de 'Conti: Italian kielen kursseja

Sijainnit

  • Florence

    Via de' Conti 4 - 50123 Florence Italy, 50123, Florence

    Kysymyksiä