Keystone logo
Accademia Costume & Moda

Accademia Costume & Moda

Accademia Costume & Moda

Johdanto

Vuonna 1964 Roomassa perustettu Accademia Costume & Moda palkittiin tänään BoF: n raportilla "4 Badges of Excellence" - suurin mahdollinen - sekä perustason muotisuunnittelun (BA -tutkinnot) että Graduate Fashion Design (MA -tutkinnot) -luokille :

Se tarjoaa Itävallan opetusministeriön, yliopistojen ja tutkimuksen laillisesti tunnustamia BA- ja Master-kursseja taiteellisen korkeakoulutuksen alaisuudessa.

Laboratorioihin liittyvä kulttuuri, muotoilu ja käsityö ovat koulun opetustehtävän keskeisiä kohtia. Tavoitteena on auttaa opiskelijoita aloittamaan uransa, tukemalla heitä luovan identiteetin muotoilussa ja vahvistamisessa.

Kulttuuri ja kokeilu yhdistyy muotoiluun ja käsityötaitoon, ja haluamme tarjota muotijärjestelmälle ja viihdeteollisuudelle nuoret suunnittelijat, jotka pystyvät vastaamaan heidän tarpeisiinsa.

Alumnit ovat tänään Guccin luova johtaja, Alessandro Michele, hänen edeltäjänsä Frida Giannini, Albino D'Amato, Maurizio Galante, Marco Mastroianni, Matières Chez Louis Vuitton, Fendi-Dior, Aldo Maria Camillo ja monet tärkeimmistä ammattilaisista maailmanlaajuinen muotiteollisuus. Accademian sijoitussuhde on yli 85% koko väestöstä arvostetuimmissa kansainvälisissä muotitaloissa ja viihdetuotannoissa

Accademia on vain lähtöverkko.

Sijainnit

  • Rome

    Via della Rondinella, 2 , 00186, Rome

  • Milan

    Milan, Italia

    Kysymyksiä