Keystone logo
Advantere School of Management

Advantere School of Management

Advantere School of Management

Johdanto

Miksi Advantere

Isä Arrupe, entinen Jeesuksen Seuran kenraali, sanoi: "Minua pelottaa, että voimme antaa eilisen vastaukset tämän päivän ongelmiin".

Siitä hengestä ja syystä Advantere syntyi.

Advanterea tukevien instituutioiden lujuudesta ja arvovallasta sen tarkoituksena on pohtia ja määritellä uudelleen johtamista ja johtajien koulutusta, jota organisaatiot ja yhteiskunta tarvitsevat tänään ja huomenna. Sen tarkoituksena on olla mukana nuorten ja ammattilaisten kehittymisessä yksilöinä ja parhaina ihmisinä muille ja maailmalle. Maailma, joka on radikaalisti erilainen kuin se, jonka tunnemme, jossa muutos ylittää ihmisen sopeutumiskyvyn, uusien sääntöjen kanssa, joita ei ole vielä kirjoitettu, maailma, jossa meidän kaikkien on välttämättä sitouduttava tekemään siitä oikeudenmukaisempi, kestävämpi ja jopa luo se uudelleen.

 • Muuttaa johtamiskoulutusta neljännen teollisen vallankumouksen tarpeiden ja opiskelijoiden, ammattilaisten, johtajien, organisaatioiden ja yhteiskunnan kohtaamien haasteiden mukaisesti. Kutsumme lähestymistapaamme "resoluutioiseksi oppimiseksi"
 • Otamme askeleen pidemmälle sitoutumisessa koulutuksen, johtamisen ja oikeudenmukaisemman ja kestävämmän yhteiskunnan välillä, jotka ovat myöhemmin osa DNA:ta ja rohkaisemme opiskelijoitamme ja sidosryhmiämme muuttumaan ohjelmiemme ja toimintojemme kautta.
 • Mainostamalla johtajia ja johtajia ihmisinä toisille, joilla on transsendentti merkitys elämässään ja ammatillisella vastuullaan, kyky luoda ja välittää tarkoitusta henkisellä ulottuvuudella.

Advantere on täysin autonominen johtamiskoulu, joka syntyi Jeesuksen seuran instituutioiden puitteissa kolmen benchmark-instituution tuella: Pontifical University of Comillas ja University of Deusto edistävät instituutioita sekä Georgetownin yliopisto strategisena akateemisena kumppanina. Kolme oppilaitosta ohjaavat ja neuvovat Advanteren akateemista kehitystä.

 • 1 maailmanlaajuinen verkosto Koulutuksen huippuosaamisen maailmanlaajuinen verkosto. Ilman koulutusta oikeudenmukainen ja kestävä maailma ei ole mahdollinen.
 • 200 yliopistollista oppilaitosta Jeesuksen seura on yksi maailman tärkeimmistä korkeakouluverkostoista yli 200 yliopistollaan ja viidellä mantereella.
 • 2700 koulua Yli 2700 koulullaan Jeesus-seura kouluttaa lapsia ja nuoria yli 90 maassa ja sillä on yli 100 miljoonaa alumnia.

Miksi uudelleenratkaisuoppiminen?

Hallinto merkitsee lisävastuuta. Kuten Mintzberg sanoi, "johtajien on johdettava ja johtajien on johdettava". Johda muita ja johda muutosta. Johda mistä tahansa asemasta, ei etuoikeutena vaan vastuuna. Ennakoi ja ole valmis muutoksiin ja odottamattomiin. Kyky ratkaista, suunnitella ja toteuttaa uusia ratkaisuja. Luo yhteistyötiloja, jotta lahjakkuus voi lisääntyä ja vahvistaa kykyjään. Jos nämä ovat ammatillisia ja henkilökohtaisia haasteita, jotka odottavat meitä, miksi kouluttaa itseäsi eri tavalla? Miksi jatkaa oppimismallien soveltamista toisesta teollisesta vallankumouksesta, kun olemme neljännessä? Miksi yksilölliset oppimismallit, kun tarvitaan yhteistyömalleja?

Advantere pedagoginen lähestymistapa

Olemme reagoineet uudelleen havaintoon, että meidän on opittava uudelleen tapa, jolla opimme. Koska uudet ajat vaativat uusia ratkaisuja ja parhaita yhteistyökumppaneita.

Siksi loimme RE-oppimismenetelmän, reaaliaikaisen, aidosti projektipohjaisen uudelleenoppimisen.

 • Oppia tekemällä. Tekemällä oppiminen on paras ja todistettu tapa paitsi saada parempi käsitys kaikesta, myös antaa sinulle ajattelutapa ja kompetenssit, joita tarvitaan tietojesi ja ideoiden toteuttamiseen. Kuten Aristoteles sanoi: "Asioista, jotka meidän on opittava ennen kuin voimme tehdä ne, opimme tekemällä niitä."
 • Elämällä oppii. Viime kädessä eläminen kansainvälisessä ympäristössä kannustaa opiskelijoita luomaan eri yhteyksissä erilaisia ratkaisuja, jotka toimivat eri tavoin. Yhteistyössä eri alojen ihmisten kanssa he saavat tarvittavan näkökulman lähestyä haasteita paljon joustavammin, omaksuen erilaisen ajattelutavan elämään ja ammatilliseen uraansa.
 • Suunnittelemalla oppii. Advanteressa mennään tätä konseptia pidemmälle, ja opiskelijamme oppivat kohtaamalla todellisia haasteita, jotka tulevat uusista ja odottamattomista ongelmista organisaatioissa ja yhteiskunnassa, suunnittelemalla ja luomalla suoritettavia alkuperäisiä ja ennennäkemättömiä ratkaisuja. Epävarmuuden kohtaaminen, ratkaisujen luominen, arvon lisääminen. Koska johtajina sinun odotetaan tekevän tätä joka päivä työelämässäsi.

Sijainnit

 • Madrid

  Alberto Aguilera, 23, 28015, Madrid

Kysymyksiä