Keystone logo
AFDA

AFDA

AFDA

Johdanto

Historia

AFDA sen perustivat vuonna 1994 Garth Holmes, Bata Passchier ja Deon Opperman.

6 opiskelijan, vuokratun videonauhurin ja rikkinäisen television varhaisesta alusta lähtien siitä on tullut yksi johtavista oppilaitoksista lajissaan maailmassa. AFDA on yli 1200 opiskelijaa, yli 150 tutkijan ja ylläpitäjän pysyvä henkilökunta ja 5 täysin varustettua kampusta Johannesburgissa, Kapkaupungissa, Durbanissa, Port Elizabethissa ja Botswanassa. Se on tuottanut joitain Etelä-Afrikan parhaita elokuvantekijöitä ja näyttelijöitä tänään ja on antanut merkittävän panoksen kestävän paikallisen viihdeteollisuuden kehittämiseen.

Yleinen tavoite

Kehittää asiaankuuluva oppilaitos, joka edistää Afrikan kansakunnan rakentamista ja palkitsee kaikkia sidosryhmiä tarjoamalla stimuloivan, tiukan ja maailmanlaajuisesti integroidun oppimiskokemuksen, joka antaa opiskelijoille tuottavia, innovatiivisia taitoja, joiden avulla valmistuvat oppijat voivat kasvattaa kestäviä luovia aloja.

Koulutuksellinen lupaus

Tarjota opiskelijoille käsitteellisiä, havainnollisia ja konkreettisia taitoja, joiden avulla he voivat luoda mielekkäitä narratiivisia käsitteitä ja inhimillisiä käyttäytymismalleja, jotka ovat merkityksellisiä kohdeyleisöille, ja toimittaa nämä kertomukset totuudenmukaisesti ja tarkasti käyttämällä asianmukaisesti keskimuotoa ja esteettistä muotoa ja käyttämällä resursseja valmiin tuotannon tarkkaan ja taloudelliseen tuottamiseen ja myymiseen.

AFDA kasvatukselliset tavoitteet

 1. Tarjota käsitteellisiä, havainnollisia ja konkreettisia taitoja, joiden avulla opiskelijat voivat luoda mielekkäitä narratiivisia käsitteitä ja ymmärtää, miksi ne voivat olla merkityksellisiä ja miten ne voivat vaikuttaa kohdeyleisöihin ja yhteiskuntaan yleensä.
 2. Ymmärtää, miksi ihmisen käyttäytyminen ja kulttuuri ovat toimijoita, joiden kautta kertomukset ruumiillistuvat ja tehdään emotionaalisesti merkityksellisiksi kohdeyleisöille.
 3. Ymmärtää, kuinka heidän valitsemaansa ilmaisuvälinettä voidaan harkita ja käyttää totuudenmukaisesti ja tarkasti heidän kertomuksensa tuottamiseen.
 4. Ymmärtää, miten esteettisiä elementtejä voitaisiin käyttää luomaan ja tuottamaan sopiva muoto maailmasta, johon kertomus on asetettu.
 5. Ymmärtää, miten suunnitella ja käyttää resursseja tuotteen taloudelliseen tuottamiseen ja myymiseen sijoitetun pääoman tuoton saavuttamiseksi.

Miksi AFDA?

 1. AFDA on nro 1 elokuva-, tv- ja esityskoulu mantereella
 2. AFDA on täysin akkreditoitu laitos, jolla on 20 vuoden kokemus korkea-asteen koulutuksesta
 3. AFDA on kansainvälisesti tunnustettu laitos ja on täysjäsen CILECT: ssä - kansainvälisessä järjestössä, joka edustaa yli 170 elokuva- ja tv-koulua ja johon kuuluvat USC (LA) ja UCLA (LA), TISCH (NY), Columbia (Chicago), La femis (Pariisi), GVIK (Venäjä) vain muutamia mainitakseni
 4. AFDA Alumnit ovat palkittuja osaajia ja verkostoituneita. Ne edistävät edelleen merkittävästi paikallisen viihdeteollisuuden kasvua.
 5. AFDA on Oscar-palkittu laitos ja ensimmäinen ja ainoa afrikkalainen elokuvakoulu, joka voitti parhaan ulkomaisen opiskelijaelokuvan Oscar-palkinnon vuonna 2006 ja toiseksi finalistina vuonna 2013
 6. AFDA työllistää useita Etelä-Afrikan huippututkijoita ja harjoittajia.
 7. AFDA sillä on ainutlaatuinen oppimisjärjestelmä, joka tarjoaa opiskelijoille aitoja perustutkinto- ja jatko-oppimisympäristöjä, jotka ovat merkityksellisiä ammatillisille mahdollisuuksille sekä paikallisesti että ulkomailla.
 8. AFDA Opiskelijat koulutetaan tuottamaan kaupallisesti kannattavia viihdetuotteita paikalliselle yleisölle ja kapeille globaaleille verkkomarkkinoille
 9. AFDA tarjoaa opiskelijoille aidon mahdollisuuden etsiä kykyjään löytääkseen intohimonsa ja jatkaakseen menestyksekästä ammatillista polkuaan
 10. AFDA oppimisprosessi kannustaa ja palkitsee innovaatioita, johtajuutta ja yrittäjyyttä.

AFDA on yksi maailman johtavista tuloksiin perustuvista elokuvakouluista

AFDA Valmistuneita opetetaan käsitteellistämään, luomaan ja kehittämään alkuperäiskansojen tuotteita ja hyödykkeitä paikallisille ja kansainvälisille markkinoille

Vuodelta 1994 peräisin olevan rikkaan yrittäjyyshistorian aikana AFDA on ansainnut maineen yhtenä johtavista instituutioistaan lajissaan maailmassa. Vaikka kokemuksemme puhuvat puolestaan, uudistamme jatkuvasti sitoutumistamme sellaisen ympäristön helpottamiseen, joka kehittää korkealaatuista inhimillistä ja henkistä omaisuutta ja jolla on tarvittavat taidot käsitellä nopeasti laajenevan ja jatkuvasti muuttuvan viihdeteollisuuden ankaruutta.

Täysin varustetuilla kampuksillamme Johannesburgissa, Kapkaupungissa, Durbanissa, Port Elizabethissa ja Botswanassa koulutamme valmistuneita osallistumaan yhteen maailman suurimmista kasvutoimialoista: viihteeseen. Globalisoituneessa taloudessa kulttuurivaihto on arvokas valuutta. AFDA tutkinnon suorittaneita opetetaan käsitteellistämään, luomaan ja kehittämään alkuperäiskansojen tuotteita ja hyödykkeitä paikallisille ja kansainvälisille markkinoille.

Opiskelijoitamme ei vain kouluteta luomaan kannattavia ja kestäviä uria näillä markkinoilla, vaan heitä kannustetaan kehittämään itseään työntarjoajina - tulevaisuuden kulttuuriyrittäjinä. Alumnimme ovat elvyttäneet teollisuuttaan henkisen omaisuutensa, taitojensa ja lahjakkuutensa laadulla. Yli 90% Honors-alumneistamme työskentelee ja työskentelee valitsemallaan erikoisalalla.

AFDA elokuvia on esillä lukuisilla kansainvälisillä festivaaleilla, ja niitä on lähetetty maailmanlaajuisesti, ja ne ovat voittaneet monia arvostettuja palkintoja, mukaan lukien Student Academy Award -voittaja ja Cannes-festivaalin finalisti vuonna 2006 ja SAFTA (South African Film and Television Award) vuonna 2007. AFDA on akkreditoitujen elokuva- ja televisiokoulujen kansainvälisen yhdistyksen CILECTin täysjäsen.

AFDA pidättää oikeuden tehdä muutoksia tai peruuttaa tietoja tai kurssitarjouksia ilman ennakkoilmoitusta. AFDA pyrkii mahdollisuuksien mukaan ilmoittamaan asiasta kaikille henkilöille ja/tai organisaatioille, joita asia koskee.

Oletko #MadeforAFDA?

Vaikka AFDA on ainutlaatuinen instituutio, se palvelee ja helpottaa useita älykkyyksiä. Jos viittaamme Gardnerin useisiin älykkyystesteihin - AFDA: n monipuolinen valinnaisten / tieteenalojen leviäminen palvelee kaikkia näitä älykkyyksiä. Kuka sinä olet?

Mikä tekee AFDA ainutlaatuisen?

AFDA tarjoaa oppimisjärjestelmän, joka hyödyntää monipuolista määrää oppimisstrategioita ja -menetelmiä, joihin kuuluvat hiljainen oppiminen, oppiminen lähentämällä, yhteistoiminnallinen oppiminen, rakennustelineoppiminen ja oppiminen sosiaalistumisen kautta.

AFDA oppimis- ja arviointijärjestelmä palvelee sitä, mitä Howard Gardner jalosti "moniälykkyydeksi". Nämä erilaiset älykkyydet ovat:

 • Visuaalinen-spatiaalinen
 • Kehollinen-kinesteettinen
 • Musikaali
 • Ihmissuhde
 • Intrapersonaalinen
 • Kielellinen
 • Looginen-matemaattinen

Luovat alat vaativat monipuolista erikoistumista (älykkyyttä), jotka pystyvät tekemään yhteistyötä taloudellisesti kannattavalla tavalla korkeiden tuotantostandardien saavuttamiseksi.

AFDA Opiskelijoille annetaan mahdollisuus tutkia ja löytää kykynsä ja laajemmin urapolkunsa.

AFDA käyttää oppimisjärjestelmää, joka on suunniteltu vastaamaan osaamistalouden ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Se on markkinoihin liittyvä oppimisjärjestelmä, joka keskittyy yleisöön ja kohdemarkkinoihin.

Tarjoamme tuloksiin perustuvan oppimisjärjestelmän, joka edellyttää pää kädessä -lähestymistapaa, joka keskittyy johtajuuteen, luovuuteen, innovointiin ja yrittäjyyteen. Tämä jäljittelee alaa ja tapahtuu autenttisessa oppimisympäristössä.

AFDA keskittyy oppijan tavoitteisiin.

AFDA Opiskelijat eivät kirjoita perinteisiä tenttejä. Opiskelijoita arvioidaan yksilöllisesti ja tiimi-/ryhmäkeskeisessä tutkimuksessa. Teorian ja tutkimuksen soveltaminen viihdesisällön luomiseen ja esittelyyn tai yrittäjyysliiketoiminnan ja häiritsevien teknologioiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen on se, mikä on ensisijaisesti arviointia AFDA.

AFDAOppimisprosessi on erittäin tehokas ja luo verkoston ammattitaitoisia tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät luomaan uraa viihde-, media- ja muilla luovilla aloilla.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Johannesburg

  41 Frost Avenue, Auckland Park 2092 Johannesburg, South Africa, , Johannesburg

 • Cape Town

  18 Lower Scott Road, Observatory 7925 Cape Town, South Africa, , Cape Town

  • Durban

   2a Highdale Road, Glen Anil 4051 Durban, South Africa, , Durban

   • Port Elizabeth

    Gqeberha, 28 Bird Street, Central 6006, , Port Elizabeth

    Kysymyksiä