Keystone logo
Aichi Prefectural University Of Fine Arts And Music

Aichi Prefectural University Of Fine Arts And Music

Aichi Prefectural University Of Fine Arts And Music

Johdanto

Aichin taideyliopisto, jota ympäröi suuri vihreä metsä Nagakuten kaupungissa, naapurimaiden Nagoyan kaupungin itäpuolella, on "taiteen yliopisto metsässä". Sen perusopetuspolitiikka on tarjota "pienluokkakoulutusta", joka perustuu perusteelliseen henkilökohtaiseen ohjaukseen. Tässä rikkaassa luonnonympäristössä opiskelevien opiskelijoiden yhteenlaskettu lukumäärä sekä perustutkinto -tiedekunnissa että jatko -oppilaitoksissa on korkeintaan noin 1000.

Jos oletetaan, että taiteilijoiden työn tarkoituksena on asettaa oma sielunsa esityksiinsä ja teoksiinsa, se tosiasia, että muinaisista ajoista lähtien on ollut suuri määrä maalareita ja säveltäjiä, jotka ovat paenneet kaupunkien hälinästä asettuakseen rauhallisuuden keskelle. Luonnollisen toiminnan harjoittaminen luonteesta kertoo minulle tänään, että se oli heille väistämätöntä ja varmaa. Internetin yleisyys nykyään on antanut ihmisille helpon pääsyn tietoon ja tietoon, mutta samalla se on ehkä pitänyt heidät poissa sellaisesta ymmärryksestä, joka tulee ihmisen aisteista ja fyysisyydestä. Luulen myös, että ihmiset löytävät taiteen oppimisen merkityksen ja arvon ympäristössä, jossa on runsaasti luontoa.

Toisaalta yliopistomme arvostaa yhteyksiä yhteiskuntaan. Kesäkuussa 2019 Aichin taideyliopisto avasi satelliittigallerian "SA ・ KURA" Sakaessa Nagoyan keskustassa. Se on loistava tila paitsi näyttelyille myös minikonsertteille. Tiedekuntamme jäsenten ja opiskelijoiden vilkas taiteenilmaisuaktiviteetti, kuten säännölliset orkesterikonsertit Aichin prefektuurin taideteatterissa, julkiset oopperaesitykset Nagakuten kulttuurikeskuksen salissa ja erilaiset taidekurssit, ovat levittämisen ydin, kulmakivi yhteiskuntaa.

Sijainnit

  • Nagakute

    Nagakute, Japani

    Kysymyksiä