Keystone logo
Africa International University

Africa International University

Africa International University

Johdanto

Tervetuloa Africa International University

Africa International University on charter -kristillinen yliopisto, joka sijaitsee Karenin rauhallisessa ympäristössä, strategisella paikalla, rauhallinen ja oppimista edistävä. Africa International University kouluttaa tällä hetkellä teologian, liiketoiminnan, tieto- ja viestintätekniikan, psykologian, kielten, yhteisön kehittämisen, kielitieteen johtamisen ja koulutuksen opiskelijoita.

Yliopistolla on henkilökuntaa ja opiskelijoita yli 32 maasta viidestä mantereesta. Tänä vuonna yliopisto valmistui opiskelijoista muun muassa Liberiasta, Keniasta, Ugandasta, Tansaniasta, Yhdysvalloista, Madagaskarista, Ghanasta, Nigeriasta, Kongon Kongon demokraattisesta tasavallasta, Malawista, Seychelleiltä, Gambiasta, Etiopiasta ja Etelä -Sudanista.

46629_4.JPG

Yliopisto toivoo kouluttavansa enemmän Kristuskeskeisiä johtajia Afrikan ja sen ulkopuoliseen kirkkoon osallistumaan aktiivisesti ja positiivisesti vaikuttamaan maailmaan. Olemme suunnitelleet ohjelmamme ammatillisen erikoistumisen eri aloilla valmistuneille siirtämään oppimisen urallaan. Yliopistossa on modernit mukavuudet, jotka tekevät vierailustasi mukavan ja kekseliään. Meillä on hyvin varustettu kirjasto, jossa on kirja ja moderneja oppimateriaaleja. Yliopistolla on moderni ICT Lab ja 24 tunnin pääsy WIFI: hen. Niille, jotka haluavat asua yliopistossa, meillä on nykyaikaiset huoneistot, jotka tekevät vierailustasi mukavan.

Opiskelutavat:

  • Täysaikainen
  • Iltatunnit
  • Koulupohjainen
  • Etäopetus ja verkko-opiskelu

Pääsy on tammikuussa, toukokuussa, syyskuussa ja koulujen loma-aikoina (huhtikuu, elokuu ja joulukuu).

46626_3.JPG

Sijainnit

  • Nairobi

    Africa International University., Karen, 00502, Nairobi

    Kysymyksiä