Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Johdanto

Al Rayyan International University College (ARIU) on Qatarin osavaltion ensimmäisen yksityisen yliopiston seuraaja, joka avattiin syyskuussa 2000 ja on yli 20 vuoden ajan erikoistunut tarjoamaan liike-elämään liittyviä tutkintoja matkailun, vieraanvaraisuuden ja kansainvälisen liiketoiminnan opinnoissa. . Tänä aikana yliopisto toimi Al Rayyan International Educationin (ARIE) ja NHL Stenden University of Applied Sciencesin alaisuudessa Hollannissa.

Syyskuusta 2021 lähtien laitos avaa uuden jännittävän luvun olemassaolossaan ja solmii strategisen kumppanuuden Derbyn yliopiston kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tämän kumppanuuden kautta ARIU tarjoaa Isossa-Britanniassa akkreditoituja perustutkinto- ja jatkotutkintoja, kansainvälisen vieraanvaraisuuden johtamista, kansainvälisen matkailun johtamista ja kansainvälistä liiketoiminnan johtamista.

ARIU yhdessä Derbyn yliopiston kanssa jatkaa perintöään huippuoppilaitoksena ja johtavana yliopistotason koulutuksen tarjoajana Qatarissa, GCC-alueella ja kansainvälisesti. ARIU:lla on erittäin hyvät mahdollisuudet tarjota opiskelijoille hyvät mahdollisuudet oppimiseen ja urakehitykseen. Sen sijainti vilkkaassa Dohan kaupungissa ja Persianlahden yhteistyöneuvoston alueella on elintärkeä oppilaitoksen identiteetille ja menestykselle kouluna.

Miksi valita ARIU

Al Rayyan International University Collegessa (ARIU) yhteistyössä Derbyn yliopiston kanssa sinut toivotetaan tervetulleeksi miellyttävään, suhteellisen pieneen ympäristöön, jossa on ystävällinen ja perheen kaltainen ilmapiiri, paikka, jossa tuntea olosi kotoisaksi heti ensimmäisestä hetkestä lähtien. . ARIU tarjoaa yhteistyössä Derbyn yliopiston kanssa nelivuotisia kandidaattiohjelmia kansainvälisessä vieraanvaraisuuden hallinnassa, kansainvälisen matkailun hallinnassa ja kansainvälisen liiketoiminnan johtamisessa.

Ainutlaatuinen koulutuskonsepti tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia taitosarja, joka erottaa sinut muista alan toimijoista. Al Rayyan International University Collegen (ARIU) tarjoama perustutkinto-portfolio pyrkii tarjoamaan korkeakoulutusta, joka varustaisi sen alumnit palvelu- ja kansainvälisen liikkeenjohdon pätevyydellä, jotta heistä tulee päteviä innovatiivisia johtajia ja johtavia yrittäjiä. Ammattitutkinnot kehitetään ja suunnitellaan tosielämän yritystilanteiden ympärille, ja niihin yhdistetään teorian ja käytännön yhdistelmä, mikä tekee valmistuneistamme erityisen työllistyviä heti valmistumisen jälkeen. Tarjoamamme ohjelmat ja tutkinnot ovat samat kuin Derbyn yliopistossa Isossa-Britanniassa, ja kaikki valmistuneet saavat kansainvälisesti tunnustetun Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoidun tutkinnon Derbyn yliopistosta valmistuessaan.

Ymmärrämme, että opiskelijat ovat meille yhtä tärkeitä kuin yliopisto opiskelijoille. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijakeskeistä lähestymistapaa koulutukseen samalla, kun meillä on erilaisia tiloja, jotta voit nauttia opinnoistasi ja hyötyä siitä.

ARIUlla on yhteistyössä Derbyn yliopiston kanssa erittäin vahva opiskelijakeskeinen lähestymistapa oppimiseen ja koulutukseen. Ohjelmamme tehtävänä on valmistaa opiskelijoita tuleviin johtamistehtäviin kansainvälisissä ympäristöissä. Se edustaa joustavaa ja laaja-alaista ammatillista koulutusta valmistuneille maailmanlaajuisesti, kaikilla palvelu- ja palvelujohtamisen aloilla. Derbyn yliopiston tutkinto avaa ovet jännittävään tulevaisuuteen, jossa on erilaisia uranäkymiä ja vaihtoehtoja. Opiskelijamme ovat hyvin valmiita aloittamaan työskentelyn tosielämässä heti valmistumisen jälkeen. Meillä on menestyneitä alumneja useilla aloilla, mukaan lukien pankki- ja rahoitusala, hotelli- ja matkailuala, vähittäiskauppa, markkinointi ja mainonta, urheilu, konsultointi ja kansainvälinen kauppa.

Pääsymaksut

Sijainnit

  • Doha

    Doha, State of Qatar Stenden Qatar University of Applied Sciences Al-Jeleait Street Bin Omran P.O. Box 36037, , Doha

    Kysymyksiä