Keystone logo
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Johdanto

Harold Lloyd Murphy Graduate School

Päätös jatkaa koulutustasi on osoitus halusta vaikuttaa suoraan tähän maailmaan. Ja haluatko opettaa huomisen johtajia, toimia taudin parantamiseksi tai olla todellinen agentti politiikan muutokselle, ASU on sitoutunut tarjoamaan sinulle tiedekunnan, resurssit ja maailmanluokan koulutuksen, jonka voit menestyä.

Nyt on aika löytää tulevaisuutesi tutkimuksessa, kuntoutuksessa, neuvonnassa, koulutuksessa tai politiikassa pitkälle jatko- tai tohtorintutkinnossa Alabama State Universityn Graduate School -tapahtumassa.

Visio jatkokoulutukseen

Visio jatkokoulutukseen on seuraava: Edistetään synergististä ympäristöä tukemaan transformaatio-ja maailmanluokan tutkintoon Alabama State University.

Harold Lloyd Murphy Graduate School -operaatio

Murphy Graduate Schoolin perustavanlaatuinen tehtävä on (1) antaa johtajuutta yliopiston tohtoriksi, koulutusasiantuntijalle, päällikön ja sertifikaatin tasolle, post-baccalaureate-tutkinto-ohjelmille; (2) toimivat kampuksen laajuisena edustajana jatkokoulutuksen edistämisessä; Ja (3) valvoa huippuosaamisen tasoa, tasapuolisuutta ja oikeudenmukaisuutta kaikissa jatko-ohjelmissa.

Alabama State University on opiskelijakeskeinen, vaalittava, kattava ja monipuolinen julkinen, historiallisesti musta yliopisto, joka on sitoutunut saavuttamaan huippuosaamista opetuksessa, tutkimuksessa ja julkisessa palvelussa. Yliopisto toteuttaa tehtävänsä edistämällä kriittistä ajattelua, taiteellista luovuutta, ammatillista osaamista ja vastuullista kansalaisuutta opiskelijoillaan; Lisäämällä osaamiskokemusta elämänlaadun parantamiseksi tutkimuksen ja löydön avulla; Ja auttamalla edistämään valtiota ja kansaa harkitulla julkisella palvelulla. Yliopisto ylläpitää ylioppilastutkintotodistusta tohtorintutkintojen kautta, ylläpitää tieteellistä ja luovaa tiedekuntaa, huipputeknologiaa ja elinympäristöä, jossa kaikki kampusalueen jäsenet voivat työskennellä ja oppia miellyttävässä ja palkitsevassa ympäristössä. Yhdessä sen varmuuden kanssa, että rotu, sukupuoli tai taloudellinen asema estää älykkyyttä, luovuutta tai saavutusta, ASU tarjoaa silta menestykseen niille, jotka sitoutuvat jatkamaan kehityskohteita, keskittymiskykyä, pysyvyyttä ja palkitsemista.

Sijainnit

  • Montgomery

    915 S Jackson St Montgomery, AL 36104 USA, 36104, Montgomery

    Kysymyksiä